kortkombination (stridsdäck) arena 2 bästa clash royale

Kortkombinationer (Battle Deck) Arena 2 Bästa Clash Royale. Kortkombination för nivå 2, nivå 3, nivå 4, nivå 5 och nivå 6 i Clash Royale.

Ställ in kortkombinationer eller Battle Deck i Arena 2 är något som är ganska viktigt att göra för er som kämpar Arena 2 Bone Pit. Genom att använda en bra kortkombination kan du naturligtvis fortsätta vinna när du spelar Clash Royale på Android och iOS.

För dig som letar efter exempel på bra kortkombinationer att använda i Arena 2 Bone Pit. Här har jag flera exempel på Battle Deck-kombinationer som kan användas.

  • Skillnaden mellan King Tower och Arena Tower i Clash Royale
  • [Uppdatering] Olika arenor i Clash Royale som du MÅSTE känna till
  • Typer av kistor i Clash Royale som du måste veta

Kortkombinationer (Battle Deck) Bäst i Arena 2 Clash Royale

Arena 2 eller vanligen kallad Bone Pit är en Clash Royale Arena som kan öppnas när spelaren når 400 trofé. Några av de nya korten som kan erhållas i Arena 2 inkluderar: Skelett, Minions, Tombstone, Bomb Tower, Giant Skeleton och Balloon.

Arena 2 Bone Pit är vanligtvis bebodd av spelare med nivå 3, nivå 4, nivå 5 och nivå 6. Här är några exempel på de bästa formationerna eller kombinationerna av stridsdäck som kan användas för att spela i Arena 2 Bone Pit.

Det är några exempel på en kortkombinationsbild (Battle Deck) i Arena 2 Bone Pit som du kan använda. Om du har andra kombinationer, glöm inte att dela med sig i kommentarskolumnen. För de av er som inte har spelat Clash Royale, ladda ner den senaste Clash Royale Android här:

LADDA NER Supercells strategispel

Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found