tips så att Android med RAM under 1 GB inte släpar

Har du fortfarande Android med 512 MB RAM? Om så är fallet måste du ibland bli irriterad på grund av det långsamma skärmsvaret. Tja, den här gången kommer ApkVenue att ge ett sätt att göra Android med 512 MB RAM fortfarande smidigt.

Som ni vet har Android-smarttelefonens RAM nu nått upp till 4 GB. Men inte sällan finns det fortfarande billiga Androider som använder 512 MB RAM, så de släpar ibland. Om du har en billig Android med 512 MB RAM kommer ApkVenue att tillhandahålla den hur man skapar en Android med RAM under 1 GB utan fördröjning. Men faktiskt kan du använda dessa tips på Android med högt RAM-minne, så att prestanda blir ännu snabbare.

  • 5 sätt att få 1 GB Android RAM-minne Håll dig lätt och snabba!
  • De 10 bästa applikationerna för att få din Android-telefon att lägga till NGEBUT!

Vad kan Android göra med 512 MB RAM? När det gäller 1 GB RAM känns det nu att det saknas. Du kan använda Android med 512 MB RAM för telefon- eller SMS-kommunikationsändamål, svara på e-post och nätdelning. Inte dåligt, eller hur? så ApkVenue ger ett sätt att göra Android inte försenad.

Håll 512 MB RAM Android smidig

Ett av problemen med billig Android med 512 MB RAM är det långsamma svaret på skärmen. En långsam skärm när du svarar på beröring kan orsakas av mindre än optimal CPU- och RAM-prestanda. För att hålla det lyhört rekommenderar ApkVenue att du laddar ner det Super Touch - Hastighetsglidning. Denna applikation maximerar CPU- och RAM-prestanda på din Android, så att din Android-respons på beröringar på skärmen blir mer lyhörd. Som ett resultat blir det ännu snabbare att skriva ett e-postmeddelande eller öppna ett program på Android med 512 MB RAM.

Hur man använder Super Touch

Inget behov av åtkomst rot för att kunna använda Super Touch. Denna applikation behöver bara några inställningar från dig. Vad som är säkert är för er vars Android inte har varitrot kan också använda denna applikation enkelt och utan problem. Hur som helst måste du prova det, för sättet att göra Android släpar inte är mycket enkelt.

För hur man får Android att använda ingen fördröjning Super TouchDu behöver bara justera nivån efter skärmstorleken på din smartphone. I denna applikationsdisplay ingår också en nivå som matchar skärmstorleken på Android-smarttelefonen du använder. Ställ bara in nivån och välj sedan Starta Smooth Touch. Ju högre GPU-typ du använder, desto högre nivå desto bättre. Men om du använder en GPU som inte är tillräckligt bra, bör du ställa in den på det mellersta eller lägre numret för att få tillfredsställande resultat.

Om så är fallet, vänta bara tills processen är klar. Det är viktigt att notera, under Smooth Touch-processen försök att låsa upp skärmen och skärmen stängs inte av, detta är bara om processen inte misslyckas. Och ju högre nivå desto längre tar Smooth Touch-processen.

När du är klar kan du känna att prestandan på din Android-skärm är mer lyhörd än tidigare. Att övervinna en släpande Android på detta sätt kommer att göra batteriet slösaktigt. Om du är orolig för att batteriets prestanda tappas kan du aktivera läget Batterisparläge.

Notera

Övervinna Android-lag med Super Touch - Hastighetsglidning inget behov av åtkomst rot, eftersom den här appen inte gör det tweaks på systemet, utan snarare tweaks på GPU: n. Denna applikation kan köras på alla typer av chipsets, det är bara att det blir mer optimalt om det används av Android-enheter som använder Snapdragon-chipsetet. För de av er som använder ett Snapdragon-chipset, låt oss prova den här applikationen så att din Android med 512 MB RAM fortfarande kan kännas slät. Åh ja, den här applikationen slutar fungera när din Android är i-avgift.

Hittills har ApkVenue alltid använt denna applikation för att göra upplevelsen av att skriva och spela spel mer lyhörd. Används på Android-smartphones med 1 GB RAM med Snapdragon 610-chipset, resultaten är mycket uttalade. Lycka till med en släpande Android!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found