rekommendationer för 10+ bästa simulatorspel 2018 mest spännande

Förvirrad över att spela simuleringsspel men inget spännande? Här, försök bara spela rekommendationerna för det bästa simulatorspelet 2018 från ApkVenue, garanterade roliga killar!

Gillar du spel simulator?

Simulator betyder i princip imitation av aktiviteter som finns i den verkliga världen. Genom att göra en simulator kan du känna hur du gör en viss aktivitet virtuellt eller bara ett experiment.

Tja, själva simulatorspelet är baserat på verkliga aktiviteter som förvandlas till virtuella spel.

Är du intresserad?

Om du är intresserad har ApkVenue en rekommendation bästa simulatorspel som du kan spela med roliga killar.

Är du nyfiken på vad spel är? Låt oss ta en titt på följande artikel i det bästa simulatorspelet.

10+ rekommenderade bästa simulatorspel 2018

ApkVenue delar upp det bästa simulatorspelet 2018 i 2, för Android och PC. För dig som vill spela simulatorspel på Android kan du ladda ner det gratis. Här är en lista över simulatorspel.

Simulatorspel på Android

Apps Downloader & Internet Google Inc. LADDA NER

1. Girl Group Inc: Love Idol

Det första simulatorspelet från Android ApkVenue börjar från Girl Group Inc: Love Idol. Du blir VD för ett idolföretag som är nästan konkurs. Ditt jobb är att göra detta idolföretag framgångsrikt igen.

Detta spel är lämpligt för dig som gillar söta saker och japansk tjejanime. Girl Group Inc: Love Idol kan du ladda ner gratis i Play Store.

DetaljInformation
Android minimum4.1 och uppåt
Betyg3+
Filstorlek87 MB

2.SimCity BuildIt

För det andra, från världen SimCity BuildIt som har temat stadsbyggnadssimulator. Som en guvernör är du skyldig att göra din stad så vacker och interaktiv som möjligt. Du kan också köpa och sälja produkter för att få pengar.

Detta spel är lämpligt för dig som gillar att bygga sin egen stad. Du kan ladda ner SimCity BuildIt gratis i Play Store.

DetaljInformation
Android minimum4.0 och uppåt
Betyg7+
Filstorlek100 MB

Om du gillar stadsbyggnadssimulatorspel som SimCity BuildIt kan du läsa fler rekommendationer för andra stadsbyggnadsspel.

3.Junkyard Tycoon - bilaffärssimuleringsspel

Vidare, Junkyard Tycoon inbjuder dig att ta hand om en begagnad bilaffär. Du kan sälja begagnad bilutrustning för pengarna och köpa andra fordon.

Du kan också separera fordonet som du köper och sälja delarna med vinst. Junkyard Tycoon är lämplig för dig som gillar bilindustrin, du kan ladda ner det här spelet i Play Store gratis.

DetaljInformation
Android minimum5.0 och uppåt
Betyg3+
Filstorlekvarierar

4.City Mania: Town Building Game

Stadsmani har ett stadsbyggnadssimulatorkoncept med ett barns tema. Du kommer att bli ledare för staden för att bygga och göra stadsekonomin framgångsrik. Karaktärerna i detta spel är interaktiva och roliga, perfekta för dina barn eller yngre syskon.

City Mania: Town Building Game kan du ladda ner gratis i Play Store.

DetaljInformation
Android minimum4.0.3 och uppåt
Betyg3+
Filstorlek59 MB

5.Cooking Diary: Tasty Hills

Det här spelet är ett restaurangsimulatorspel. Du kommer att sköta en restaurang och göra mat för kunderna i staden Tasty Hills. Du kan dekorera restaurangen, lägga till variation i matmenyn, försköna din karaktär och mer.

Matlagningsdagbok: Tasty Hills lämplig för dig som gillar att spela matlagning. Du kan ladda ner det här spelet i Play Store gratis.

DetaljInformation
Android minimum4.4 och uppåt
Betyg3+
Filstorlek82 MB

6. operera nu: sjukhus

Operera nu: sjukhus är ett sjukhus simulatorspel killar. Du kommer att bli kirurg och också ha till uppgift att bota sjuka patienter. Inte bara kirurgi, du kan också dekorera och förbättra dina sjukhustjänster.

Arbeta nu: Sjukhuset är lämpligt för de av er som har ambitioner som läkare eller älskar medicinens värld. Du kan ladda ner det här spelet i Play Store gratis.

DetaljInformation
Android minimum4.4 och uppåt
Betyg12+
Filstorlek55 MB

7. Hemdesign

Som titeln antyder, Designhem är en arkitektonisk simulator för interiör och exteriör design. Du kan designa ditt eget hus och möbelformer och kan beställa originalartiklar för att göra möbler i ditt hem.

Design Home är lämpligt för dig som bara vill bygga ett hus eller som studerar inrednings- och exteriördesign. Du kan ladda ner den här simulatorn gratis i Play Store.

DetaljInformation
Android minimum4.2 och uppåt
Betyg3+
Filstorlek69 MB

8.Fishing Clash: Catching Fish Game. Basjakt 3D

Fiskekollision är ett fiske simulatorspel med realistiska grafik killar. Du kommer att spela detta spel med en fps synvinkel, som om du verkligen fiskade.

Du kan spela detta spel online genom att göra PvP med dina vänner. Fishing Clash är lämplig för dig som gillar att fiska, du kan ladda ner spelet till Play Store gratis.

DetaljInformation
Android minimum4.1 och uppåt
Betyg3+
Filstorlek75 MB

9. Jurassic World: The Game

Jurassic World: The Game är en simulatorspelsanpassning av filmen Jurassic World. Du tar hand om Isla Nublar som är hem för forntida varelser, dinosaurier. I det här spelet kan du odla mer än 150 typer av dinosaurier.

Förutom att avla dinosaurier kan du också slåss mot dina vänner via PvP. Asik! Du kan ladda ner det här spelet i Play Store gratis.

DetaljInformation
Android minimum4.3 och uppåt
Betyg7+
Filstorlek21 MB

10.Truck Simulator 2018: Europa

Truck Simulator 2018: Europa är ett lastbilskörningssimulatorspel. Du kommer att bli en lastbilschaufför och slutföra uppdrag för att tjäna spelpengar. Du kan använda dessa pengar för att uppgradera din lastbil eller köpa en ny lastbil.

Truck Simulator 2018: Europe är lämplig för dig som gillar bilar eller vill prova att köra en lastbil virtuellt. Du kan ladda ner det här spelet i Play Store gratis.

DetaljInformation
Android minimum4.1 och uppåt
Betyg3+
Filstorlek32 MB

Simulatorspel på PC

Apps Downloader & Plugin Valve Corporation LADDA NER

1. Jurassic World Evolution

Det första bästa simulatorspelet på PC är Jurassic World Evolution. Förutom simulatorspelet på mobilen kan du också spela detta dinosaursimulatorspel på PC-killar. Du kommer att bygga världen av Jurassic World på ön Muertes.

Du kan också odla dinosaurier och göra utvecklingar för att få nya arter. Du kan ladda ner det här spelet på Steam och här är specifikationerna du behöver för att spela det här spelet:

DetaljSpecifikation
OSWindows 7 (SP1 +) / 8.1 / 10 64bit
ProcessorIntel i5-2300 / AMD FX-4300
Minne8 GB RAM
GrafikNVIDIA GeForce GTX 1050 (Legacy GPU: GeForce GTX 660) / AMD Radeon 7850 (2GB)
Lagring8 GB

2.Tropico 6

Tropico 6 är ett simulatorspel för att bygga en Tropico-stad och dess omgivningar. Du kan göra vad som helst med din stad, det är medborgarna och ledarna i den som bestämmer.

Du kan ladda ner det här spelet på Steam och här är specifikationerna du behöver för att spela det här spelet:

DetaljSpecifikation
OSWindows 7 64-bitars
ProcessorAMD eller Intel, 3 GHz (AMD A10 7850K, Intel i3-2000)
GrafikAMD / NVIDIA dedikerad GPU, 2 GB dedikerad VRAM (Radeon HD 7870, Geforce GTX 750)

3.Railway Empire

Järnvägariket är ett simulatorspel med tågtema. Du kan definiera din tåglinje och köpa tåg med olika modeller och ändra dem. Du behöver dock pengar för att bygga linjer och köpa nya tåg.

Vill du uppleva det roliga med att spela den här tågsimulatorn? Du kan ladda ner det här spelet på Steam och här är specifikationerna du behöver för att spela det här spelet:

DetaljSpecifikation
OSWindows 7 SP1 eller Windows 8.1 eller Windows 10 (64-bitarsversioner)
ProcessorIntel Core i5 750 @ 2,6 GHz eller AMD Phenom II X4 @ 3,2 GHz
Minne4 GB RAM
GrafiknVidia GeForce GTX460 eller AMD Radeon HD5870 (1024 MB VRAM med Shader Model 5.0)
Lagring7 GB

4.Kerbal Space Program

Till skillnad från andra simulatorspel kommer detta spel att bjuda dig att bygga liv mellan galaxer. Du kan bygga raketer och hitta andra planeter att bo i.

Du kan ladda ner det här spelet på Steam och här är specifikationerna du behöver för att spela det här spelet:

DetaljSpecifikation
OSWindows 7 SP1 64-bitars
ProcessorCore 2 Duo
Minne3 GB RAM
GrafikDX10 (SM 4.0) kapabel, 512 MB VRAM
Lagring4 GB

5. Tvåpunktssjukhus

Tvåpunktssjukhus är ett sjukhus simulatorspel. Du kommer att bygga och utveckla ditt sjukhus så att fler patienter kommer att anförtro ditt sjukhus.

Utveckla ditt sjukhus och din hälsoteknik för att bli det bästa sjukhuset i Two Point Hospital killar. Du kan ladda ner det här spelet på Steam och här är specifikationerna du behöver för att spela det här spelet:

DetaljSpecifikation
OSWindows 7 64-bitars
ProcessorIntel Core i3 6100 eller AMD FX-4350
Minne4 GB RAM
GrafikNVIDIA GeForce GT 1030, 2GB (Legacy: NVIDIA GeForce GTX 460), AMD RX550, 2GB (Legacy: AMD Radeon HD 6850), Integrerad: Intel HD Graphics 630
Lagring5 GB

6. planetfartyg

Planet Coaster är en simulator för att bygga en lekplats enligt din fantasi. Många spelformer som du kan lägga till för att bjuda in gäster att komma. Du kan göra varje spel efter dina önskemål.

Låt oss skapa din favoritlekplats och visa upp den för dina vänner. Du kan ladda ner det här spelet på Steam och här är specifikationerna du behöver för att spela det här spelet:

DetaljSpecifikation
OSWindows 7 (SP1 +) / 8.1 / 10 64bit
ProcessorIntel i5-2300 / AMD FX-4300
Minne8 GB RAM
GrafiknVidia GTX 560 (2 GB) / AMD Radeon 7850 (2 GB)
Lagring8 GB

7. Farm Manager 2018 (måste installeras)

Har du någonsin funderat på att äga din egen gård, killar? allt kan gå i uppfyllelse Farm Manager 2018. Du kan skapa din egen gård och producera frukt under skörden, sedan sälja den och få mycket vinst.

Låt oss odla! Du kan ladda ner det här spelet på Steam och här är specifikationerna du behöver för att spela det här spelet:

DetaljSpecifikation
OSWindows 7/8/10 (64-bitarsversioner)
ProcessorIntel i5-2400, AMD FX-8320
Minne4 GB RAM
GrafikGTX 560 2GB, AMD Radeon 7850 2GB
Lagring6 GB

8. ren jordbruk 2018 (bra grafik)

Ren jordbruk 2018 detta är ett realistiskt jordbruksspel. Du kan köpa olika typer av växtfrön och producera frukt för senare försäljning och vinst.

Du kan uppleva jordbruk med moderna maskiner och olika jordbrukstekniker. Fängslad av spänningen i jordbruket på Pure Farming 2018? Du kan ladda ner det här spelet på Steam och här är specifikationerna du behöver för att spela det här spelet:

DetaljSpecifikation
OSWindows 10,8,7 (64 bitar)
ProcessorIntel Core I5 ​​2.3 GHz
Minne4 GB RAM
GrafikGeForce GTX 560 2 GB
Lagring5 GB

9. Frostpunk

Det här spelet har ett unikt tema, nämligen steampunk. Du kan bygga din stad med en retroform som är typisk för This War of Mine-spelet. Du har till uppgift att bygga den sista staden i världen och förbättra medborgarnas välfärd.

Du kan också utforska denna värld som redan är fylld med is för saker och intressanta fakta om världen Frostpunk. Du kan ladda ner det här spelet på Steam och här är specifikationerna du behöver för att spela det här spelet:

DetaljSpecifikation
OSWindows 7/8/10 64-bitars
Processor3,2 GHz Dual Core-processor
Minne4 GB RAM
GrafikGeForce GTX 660, Radeon R7 370 eller motsvarande 2 GB video-RAM
Lagring8 GB

10. Abandon Ship

Överge skepp är ett kryssningsfartygssimulatorspel i piratåldern. Du kommer att vara kapten på fartyget och leda din besättning till att bli det bästa kryssningsfartyget i havet.

Du kommer också att träffa andra kryssningsfartyg och slåss med dem om saker. Vill du vara en kryssningsfartygs kapten? Låt oss spela Abandon Ship, du kan ladda ner det här spelet på Steam och här är specifikationerna du behöver för att spela det här spelet:

DetaljSpecifikation
OSWindows 7 64-bitars
Processor2,4 GHz-processor
Minne4 GB RAM
GrafikNVIDIA GeForce 460 grafikkort eller motsvarande
Lagring5 GB

Tja, det är det bästa simulatorspelet som du kan spela 2018. vissa är nya spel och andra har nya uppdateringar som är mer spännande för dig att spela just nu, killar. Vilket spel är din favorit? Skriv din åsikt i kommentarfältet!

Glöm inte att gilla och dela, vi ses i nästa artikel!

Läs också artiklar om simulatorspel eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found