4 fördelar med att använda Opera Max på Android

De fyra fördelarna med att använda Opera Max på Android är alla relaterade till internet- eller datakvoter. Ju effektivare data som används, desto längre kan du använda internet.

Opera Max är ett program som skapats av Opera Software med funktionen att spara datakvot som används när du surfar eller gör andra saker som använder en internetanslutning. Om den är på Opera Mini, kommer användarna att känna den effektiva internetuppkopplingen som används när de surfar. Så på Opera Max kommer användarna att känna besparingarna med att använda internetdata när de använder någon applikation. Sparar inte bara mobildata, Opera Max kan också spara på WiFi. Här är några av fördelarna med att använda Opera Max på Android.

  • Opera Max Android-uppdatering, spara nu kvot när du tittar på YouTube
  • Spara mobildata mot WiFi-kvot Ala Opera Max

4 Fördelar med att använda Opera Max på Android

1. Spara på mobildata och WiFi-kvot

Denna funktion som definitivt har beaktats och är fördelen med Opera Max är anledningen till att många har laddat ner Opera Max. Mobildata- och WiFi-kvoten som kan sparas kan nå 30% - 50%. Tänk dig att om du använder 1 GB kvot på 1 dag sparar du upp till 300 MB och sparar till och med 500 MB.

2. VPN

Opera Max har en VPN som ansluter direkt till applikationen. Så när du använder Opera Max för att skapa flera blockerade webbplatser i Indonesien kan du komma åt dem genom att aktivera Opera Mini.

3. Blockera appar som använder internetanslutning i hemlighet

Har du någonsin upplevt att din internetkvot tar slut plötsligt trots att den inte används för olika saker? Nu genom att använda Opera Max kan du stänga av dessa applikationer med Opera Max.

4. Titta på YouTube och Netflix

Youtube och Netflix är en videotjänst ström vilket är populärt idag. Men för ström videor behöver naturligtvis en stor kvot. Genom att använda Opera Max kan du minimera din internetkvotanvändning. Njut av YouTube-videor utan att oroa dig för att din kvot tappas.

Slutsatsen är fyra fördelar med att använda Opera Max på Android allt är relaterat till internet eller datakvot. Ju effektivare data som används, desto längre kan du använda internet. Om du har andra fördelar när du använder Opera Max, vänligen kommentera nedan.

Opera Software LADDA NER Browser Apps

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found