hur man får utmärkelsen YouTube 'play play'

kreativa skapare som konsekvent skapar intressanta verk. YouTube gav också ett pris i form av ett "Play Button" -skylt. Hur får jag YouTube-utmärkelser?

Håller med eller inte YouTube är mer än TV? Ja, totalt sett kanske inte för nu, men plattform Googles video har helt klart en enorm potential.

Utvecklingen av YouTube hittills kan naturligtvis inte skiljas från det hårda arbetet och det hårda arbetet hos kreativa skapare som konsekvent skapar intressanta verk. YouTube gav också ett pris i form av ett "plakat"Spela upp knappen'. Hur får jag YouTube-utmärkelser?

  • Så här streamer du YouTube utan att buffra på en dator
  • Youtube Space Jakarta: Skapa lokala YouTuber-videoklipp Få mer kvalitet!
  • Enkla sätt att titta på YouTube-videor när du läser kommentarer

Hur får man YouTube-utmärkelser

1. Silver Play-knapp

Den första YouTube-utmärkelsen är "Silver Play-knappDu kan få den här silver urtavlan om kanal YouTube följs redan 100 000 abonnenter.

I Indonesien har många av våra YouTubers fått detta YouTube-pris, inklusive JalanTikus YouTube-kanal, som för närvarande följs av mer än 200 000. abonnent.

2. Golden Play-knapp

Fotokälla: Foto: TechnoBuffalo

Den andra YouTube-utmärkelsen är "Golden Play-knappDen här stora, glittrande guldratten kan hänga på din vägg om kanal Din YouTube har följts 1 miljon abonnenter.

Nu inkluderar indonesiska YouTubers som har fått YouTube-utmärkelser: Raditya Dika, Edho Zell, Reza Arap, och Tim2one Chandra Liow.

VISA ARTIKLAR

3. Diamond Play-knapp

Att få ett YouTube-pris "Diamond Play-knapp"detta måste du ha 10 miljoner abonnenter. Enligt ApkVenues iakttagelser finns det dock ingen indonesisk YouTuber som har fått utmärkelsen Diamond Play Button.

Detta är den högsta ära och visar att du är en av de största innehållsskaparna på YouTube.

4. Ruby Play-knapp

I själva verket erbjuder YouTube endast utmärkelser för tre prestationer, 100.000, 1 miljon och slutligen 10 miljoner abonnent. Men YouTube visar sig också ge utmärkelser när det har gjort det 50 miljoner abonnenter.

Ja, PewDiePie som för närvarande är YouTube-kanalen med nummer 1 efter att ha slagit YouTube Spotlight. YouTube skickade PewDiePie en åtta delar ruby play-knapp liten storlek och en stor ruby-uppspelningsknapp. PewDiePie är också den första skaparen som får en ruby-uppspelningsknapp från YouTube.

Det är så du får YouTube-utmärkelser. Naturligtvis krävs det hårt arbete för att uppnå denna bedrift.

Så glöm inte att fortsätta stödja kanal YouTube JalanTikus ja, med tycka om, dela med sig, prenumerera, och titta på alla JalanTikus-videor. Åh ja, vad tycker du?

Läs också artiklar om Youtube eller skriva från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found