15 av de bästa pedagogiska och roliga spelen för barn

Letar du efter pedagogiska spel för dagis - grundskolebarn? Följande är rekommendationer för de bästa och mest spännande Android-spelen för flickor och pojkar, 2020-uppdatering.

jag letar efter barnspel vilket inte är användbart för lärande? Du behöver inte leta långt eftersom ApkVenue redan har rekommendationer.

Spel är ofta syndabockarna när föräldrar skäller på sina barn. Faktum är att det finns massor av spel tillgängliga gratis för att förbättra ditt barns hjärnkraft, vet du.

Idag är barnens spel mycket olika. Barn idag föredrar prylar framför att spela ute. Därför måste föräldrarnas roll vara mer aktiv när det gäller att övervaka sina barn.

Tja, den här gången behöver inte pappor och mödrar oroa sig för mycket eftersom ApkVenue har valt de bästa spelen för barn som är säkra att spela.

1. Form och färg

Den första rekommendationen för pedagogiska spel är Former och färger. Detta spel är lämpligt för barn som fortfarande är småbarn.

Förutom att leka kan barn också lära sig att känna igen former, färger och betydelser medan de lär sig. Under lek kommer barnet att åtföljas av en karaktär som heter Bimi Boo.

Det finns 12 sorters spel i den här applikationen. Från att sortera objekt efter färg, mata djur, komma ihåg former och så vidare.

SpecifikationInformation
UtvecklareBimi Boo Kids
Storlek38 MB
Åldersgrupp<5 år
Android-specifikationer4.0 och senare

2. Lära sig siffror och räkna

Nästa lärande spel är Lära sig siffror och räkna. Som namnet antyder kan detta spel förbättra barns matematiska förmågor.

I det här spelet kommer barn att bjudas in att räkna, sortera nummer som ordnas slumpmässigt, peka på siffror från pusslet och så vidare.

Med detta spel blir grundläggande matematik roligare för barnen. Dessutom är grafiken och ljudet bekvämt för barnets sinnen.

SpecifikationInformation
UtvecklareBonbongame.com
StorlekOlika för varje enhet
Åldersgrupp3 år och äldre
Android-specifikationerOlika för varje enhet

3. Djurljud

ApkVenues nästa rekommendation är ett pedagogiskt offline-spel för barn som heter Djurljud. Det är bra i småbarnsåldern att presentera barn för djur.

Med detta spel kan vi lära barn om olika typer av djur tillsammans med deras ljud. Detta kan utveckla barns kognitiva förmågor.

Från minne, ordförråd och hörsel. Dessutom involverar detta spel också ett lag utbildningsexpert son i början. Garanterat, eller hur?

SpecifikationInformation
UtvecklarePapumba
Storlek67 MB
Åldersgrupp<5 år
Android-specifikationer4.0.3 och senare

4. Rolig mat 2!

Nästa 1 års barns pedagogiska spel är Rolig mat 2. I en applikation finns det många typer av spel.

Såsom att känna igen färger, känna igen olika typer av frukt, känna igen typer av grönsaker, lära sig att räkna, till och med laga mat.

Varje nivå har olika typer av spel. Detta spel kan naturligtvis utveckla barns kreativitet och noggrannhet.

SpecifikationInformation
UtvecklareMage Studio Kid-spel
Storlek43 MB
Åldersgrupp<8 år
Android-specifikationer4.1 och senare

5. Baby Puzzle

Nästa rekommendation är spel Baby pussel. Detta pedagogiska spel för 5-åringar innehåller pussel enkel.

Barn uppmanas att matcha olika former från djur, bokstäver, fordon och andra. Spel som detta tränar barns hjärnresponshastighet och samordning.

Förutom det kan ljudeffekten också öka spänningen när du spelar. Om du behöver ett spel enkelt för barn, då är det här spelet ett bra val.

SpecifikationInformation
UtvecklareAppQuiz
Storlek18 MB
Åldersgrupp<5 år
Android-specifikationer4.0.3 och senare

6. Tandläkare

På spelet Tandläkare detta barn kommer att spela rollen som en tandläkare. Från att rengöra smutsiga tänder till mindre operationer.

Detta spel är lämpligt för barn som har skapat en önskan att bli läkare. Dessutom kan barn också lära sig vikten av att ta hand om sina tänder.

Eftersom små barn ofta undviker när de uppmanas att borsta tänderna. Väl med det här spelet är vi det kan utbilda dem på ett roligt sätt.

SpecifikationInformation
UtvecklareYovo-spel
Storlek21 MB
Åldersgrupp6 år och över
Android-specifikationer4.1 och senare

7. Tayo's Garage Game

Vem är det lilla barnet idag som inte känner till den blå busskaraktären som heter Tayo? Förutom tecknad serie kan barn också spela spelversionen.

Genom detta spel kan barn uppleva att vara mekaniker, tvätta bilar, tanka, till och med köra. När de kör bil lär sig barnen också vikten av att ha ett SIM-kort.

Dessutom kommer barn att få kunskap om säkerhet vid körning. Det är inte bara kul, eller hur?

SpecifikationInformation
UtvecklareICONIX
Storlek52 MB
Åldersgrupp<8 år
Android-specifikationer4.0.3 och senare

8. Real Cake Maker 3D

Nästa barnspel är Real Cake Maker 3D. Detta spel är lämpligt för tjejer som gillar att spela matlagning.

Barn kommer att bjudas in att göra olika sorters kakor som födelsedagstårtor, pannkakor, muffins och andra. Tyvärr kan inte alla recept fås gratis.

Grafiken i detta spel är också mycket bra och förstör ögat. Förutom att göra kakor finns det fortfarande många du vet matlagningsspel som barn kan spela. Kolla in ApkVenues artikel med titeln: 10 bästa spel för offline matlagning på Android.

SpecifikationInformation
UtvecklareCoco Play av TabTale
Storlek94 MB
Åldersgrupp6-12 år
Android-specifikationer4.1 och senare

9. Barnens pedagogiska spel 5

Detta pedagogiska spel är lämpligt för barn som fortfarande är i dagis eller precis som går in i grundskolan. Eftersom spelen i den inte bara är underhållande utan också pedagogiska.

Den innehåller spel för att skriva alfabetet, lösa pussel, måla och matcha bilder.

Detta spel kan utvecklas motoriska färdigheter och även rumslig syn. Så det är lämpligt för ditt barn eller yngre syskon.

SpecifikationInformation
UtvecklarepescAPP
Storlek36 MB
Åldersgrupp<8 år
Android-specifikationer4.1 och senare

10. Marine Animal Education

Barn lockas vanligtvis till havsdjur. Det lärande spelet heter Marine Animal Education det här kan vara rätt val

Barn kommer att inbjudas att lära känna olika typer av marina djur med olika typer av spel. Börjar från färgläggning, pussel, gissningsformer, djurformer och andra.

Du kan spara färgresultaten från i spelet och skriva ut dem som ett minne. Du kan välja svårighetsgraden för varje spel.

SpecifikationInformation
UtvecklareStudio för bambukanoner
Storlek15 MB
Åldersgrupp<8 år
Android-specifikationer2.3 och senare

11. Min virtuella djuraffär

Barnens spel heter Min virtuella djuraffär det är lämpligt för att lära sig att vara ansvarig. Tricket är att uppfostra virtuella djur.

Detta spel kommer att bjuda in barn att ta hand om och uppfylla behoven hos sina husdjur. Börjar från att mata, bada och bjuda in honom att spela.

Inte bara en, det kommer att finnas många husdjur runt djuraffär detta. Innan du ger barnen ett riktigt husdjur kan du använda det här spelet först för simulering.

SpecifikationInformation
UtvecklareTapps-spel
Storlek41 MB
Åldersgrupp6-12 år
Android-specifikationer4.1 och senare

12. Hot Wheels: Race Off

Barn, särskilt pojkar, måste känna till den här leksaken. Hot Wheels är spelversionen av leksaken med samma namn.

Detta spel kräver att varje spelare slutför ett tävlingsbana med en angiven tid. Ju högre nivå, desto fler Hot Wheels-bilar får du.

Om du känner att ditt barn har beroende av insamling leksaksbilen, ge bara det här spelet. Vem vet, han kan avleda sitt missbruk.

SpecifikationInformation
UtvecklareHutch Games
Storlek97 MB
Åldersgrupp> 9 år
Android-specifikationer4.1 och senare

13. Scooby-Doo Mystery Cases

Nästa pedagogiska spel är där Scooby-Doo Mystery Cases. Du kommer säkert att komma överens med hundkaraktären som heter Scoopy-Doo och deras mysterielösande team?

Nu genom detta spel kommer barnet att bli inbjuden att lösa varje mysterium eller pussel. Det finns cirka 45 nivåer för att hitta svaret.

Förutom att vara roligt kommer detta spel att träna noggrannhet, koncentrationskraft och naturligtvis analytisk kraft. Vem vet hur stor detektiv kan vara!

SpecifikationInformation
UtvecklareWarner Bros
Storlek50 MB
Åldersgrupp9-12 år
Android-specifikationer4.1 och senare

14. Pou

Barn behöver inte bara grundläggande läs- och räknarlektioner. Ansvar kan också läras ut genom spel Pou.

Inte bara barn, vuxna gillar också det här spelet som liknar tamagotchi.

Vi måste ta hand om oss Pou precis som att ta hand om ett riktigt husdjur. Dessutom, Pou har en mängd olika minispel som är lämpliga för att spela på din fritid.

SpecifikationInformation
UtvecklareZakeh
Storlek24 MB
ÅldersgruppAlla åldrar
Android-specifikationer4.1 och senare
Zakeh Simuleringsspel LADDA NER

15. Djurbingo

Pet Bingo är ett ganska komplett barnspel för att lära sig matematik. Börja från addition, multiplikation, division och subtraktion.

Allt görs på ett roligt sätt eller en metod. Tillsammans med 4 söta karaktärer som heter Mochi, Moco, Milo och Puff.

Inte bara räknas, barn är mer riktade att förstå matematiska begrepp. Garanterat att lära sig matematik har aldrig varit så kul.

SpecifikationInformation
UtvecklareDuck Duck Moose
Storlek23 MB
Åldersgrupp6-12 år
Android-specifikationer2.3 och senare

Andra rekommendationer för pedagogiska spel för barn. . .

Om de 15 barnspel ovan anses saknas har ApkVenue också många andra pedagogiska spelrekommendationer som inte är mindre spännande.

Förutom att det är roligt utbildar och skärper även följande spel barnens tänkande så att de blir smartare och smartare.

Du behöver inte oroa dig för att följande spel är officiella från Google Play Store så att de är säkra mot virus. Följande är rekommendationerna:

 • Avblockera mig: Ladda ner

 • Blockera! Hexa Puzzle: Ladda ner

 • Puzzlerama: Ladda ner

 • Hjärnspel: Bildmatch: Ladda ner

 • Pictoword: Ladda ner

 • Word Cookies: Ladda ner

 • Flödesfritt: Ladda ner

 • Snabb hjärna: Ladda ner

 • Vocabulary Builder: Ladda ner

 • Hjärnprickar: Ladda ner

 • Happy Glass: Ladda ner

 • Infinity Loop: Ladda ner

Så det är den bästa android-barnrekommendationen för dig. Men kom ihåg att barn måste ha begränsad tid att leka med prylar. Att göra utomhusaktiviteter är inte mindre viktigt i sin linda.

Läs också artiklar om Barn lekar eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.