Detta är sekvensen av Twilight Saga-filmerna från början till slut

Är du nyfiken på var du ska börja med kärlekstriangeln The Twilight Saga? Kolla in diskussionen om Twilight-filmsekvensen från början, gäng!

De av er som kom in i puberteten i slutet av 2000-talet kommer fortfarande ihåg filmserien The Twilight Saga som en gång var älskad av unga kvinnor.

Med temat en tonårig kärlekstriangel med övernaturliga ingredienser är nästan alla Jakas kvinnliga vänner självbelåtna över skådespelarens utseende Robert Pattinson i den här filmen, gäng!

Tja, för de av er som är sena bekanta med serien anpassad från romanen bästsäljare Här vill ApkVenue diskutera sekvenser av Twilight-filmerna för att hjälpa er.

Twilight Movie Sequences From Scratch

Även om tio år har gått är den här serien fortfarande populär och till och med inspirerande kontroversiell serie Femtio nyanser som är lika populära, gäng.

Tack vare framgången med denna serie, huvudparet Kristen Stewart och Robert Pattinson också en framgångsrik karriär i Hollywood fram till nu.

ApkVenue själv gillar inte riktigt den här serien men tittar fortfarande flitigt för ljudspårdet är fyllt med kvalitetsmusiker som Bon Iver.

Tja, för er som bara blir bekanta med filmserien Twilight SagaFöljande är sekvenser av Twilight-filmerna korrekt!

1. Twilight (2008) (Den första filmen i Twilight Saga-filmsekvensen)

Efter filmproduktionsprocessen går studion inte framåt Paramount Pictures i tre år flyttade romanens rättigheter äntligen till Summit Entertainment.

Genom att involvera romanförfattare Stephenie Meyer i filmproduktion lyckades Summit äntligen släppa en film Skymning 2008, gäng!

Här presenteras vi för karaktärer Bella Swan (Kristen Stewart), en gymnasieflicka som nyligen flyttade till en liten stad Forks, Washington.

I staden möter han och blir kär i Edward Cullen (Robert Pattinson), en mystisk ung man som visar sig vara en odödlig vampyr.

Tyvärr är deras kärlekshistoria komplicerad av ankomsten av 3 onda vampyrer som älskar att jaga människor och Edward och hans familj måste skydda Bella.

Unikt, Stewart och Pattinson har äntligen ett förhållande i den verkliga världen efter att ha spelat ett par som är kär i den här filmen, gänget!

2.New Moon (2009)

Filmtitelns ordning Twilight Saga den andra är film Ny måne som släpptes bara ett år efter att filmen släpptes Skymning, gäng!

I den här filmen tittar vi Bella och Edwards förhållande som slutar tragiskt eftersom Edward tycker att Bellas liv hotas av Edwards existens.

Edward och resten av Cullens bestämde sig slutligen för att lämna staden Gafflarlämnar Bella med sina nära vänner Jacob Black (Taylor Lautner).

Olycklig, Victoria (Rachelle Lefevre), en av de onda vampyrerna från föregående film återvänder för att komma tillbaka till honom och jaga Bella, gänget!

Lyckligtvis lyckades Jacob och hans familj, som visade sig vara en grupp varulvar, skydda Bella från hotet från Vicotria.

I den här filmen blir kärlekstriangeln mellan Bella, Edward och Jacob det fokus som görs svårt eftersom vampyr- och varulvstammarna är svurna fiender.

3. Eclipse (2010)

Ordningen att titta på filmer Twilight Saga fortsätter i filmen Förmörkelse där förhållandet mellan Bella och Edward börjar gå in på ett seriöst stadium, gänget.

Följer slutet av filmen Ny måne, här måste Bella bestämma sig för att hålla med Edwards begäran om äktenskap innan Edward förvandlar Bella till en vampyr.

Bella måste också möta sina känslor för Jacob som har blivit mer än bara vänner och måste välja mellan Edward och Jacob.

Bellas problem stannar inte vid hennes oro eftersom Victoria ännu inte har hotat Bella med sina nya vampyrhanterare, gäng!

Unikt skådespelerskan Rachel Levefre som spelade Victoria i de två föregående filmerna, ersattes av Bryce Dallas Howard som hade blivit en kontrovers, gäng.

4.Breaking Dawn: Del 1 (2011)

Följ i fotspåren till en ny filmanpassning Harry Potter och Dödsrelikerna som är uppdelad i två omgångar, oavgjort Twilight Sage följ också samma metod, gäng.

Som ett resultat, ordningen på filmerna Twlight komplett fortsätter Breaking Dawn: Del 1 som bara anpassar romanens första hälft Breaking Dawn.

I den här filmen presenteras vi för Bella och Edwards tidiga liv som man och hustru och Bellas graviditet efter parets smekmånad.

Tyvärr, denna vampyr baby graviditet också ger sina egna komplikationer till Bellas liv och hennes säkerhet vilar på Edward och andra Cullens.

Med tanke på de många scenerna här som visar det intima förhållandet mellan Bella och Edward och majoriteten av fansen som fortfarande är tonåringar, censurerades denna film kraftigt när den först släpptes, gäng!

5.Breaking Dawn: Part 2 (Den sista filmen i Twilight Series-filmsekvensen)

På grund av romanen Breaking Dawn som måste delas upp i två filmer, sticker den nya romanens huvudkonflikt ut i klimaxfilmen Breaking Dawn: Del 2.

Här måste Bella och Edward skydda sin dotter, Renesmee (Mackenzie Foy) från hot Volturi, en grupp "ädla" vampyrer som har hög makt bland vampyrerna.

Assisterad av hela familjen Cullen och deras kamrater som Jacob och hans vargpaket, Bella och Edward är fast beslutna att motsätta sig Volturis diktatur.

Även om filmen i allmänhet gillades av fans, blev många fans förvånade över den plot twist associerad med karaktären Jacob i slutet av filmen, gäng!

I en framtidsvision visades det att Jacob var i ett förhållande med Renesmee och många fans äcklade av synen Jacob daterar dottern till en kvinna som avvisar honom.

Det är nätet sekvens av filmer Skymning från Jaka, gäng! Det är inte för sent för dig att somna med denna ikoniska tonårskärlekstriangel!

Som förberedelse för att se skådespelarens utseende Robert Pattinson som Batman, det är ganska intressant att se början på karriären hos den här stiliga skådespelaren, gänget!

Är diskussionen om filmsekvenser Twlight från Jaka kan du hjälpa dig? Kalin ingår Team Edward eller Team Jacob? Dela i kommentarskolumnen!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Fikri Harish