De 7 bästa Instagram-följa-apparna 2019

Letar du efter ett program som kan följa Instagram-konton på en gång? Här är 7 av de bästa och gratis Instagram-följa-applikationerna.

I dag och i dag verkar Instagram vara ett av de populära sociala medierna som används i stor utsträckning av alla grupper och åldrar, särskilt tonåringar.

Inte ett fåtal av dem tävlar om att samla många följare för sin egen känsla av stolthet eller ens prestige.

Antalet följare som är mer än att följa anses vara en cool sak, så i slutändan följde många av dem konton som inte följde dem tillbaka.

Men det kommer naturligtvis att ta lång tid att ta reda på en efter en de konton som inte följer dig tillbaka och följer upp dem.

Så därför kommer den här gången ApkVenue att ge dig en lösning genom att ge dig några rekommendationer för den bästa efterföljande Instagram-applikationen.

Bästa sista Instagram-appen 2019

Om du fortfarande följer ett konto i taget, vilket säkert tar mycket lång tid, från och med nu behöver du inte göra det längre, gäng.

Problemet är att det för närvarande finns många applikationer för att följa Instagram som gör det enkelt för sina användare.

Du kan ta reda på vem som inte följer tillbaka och låter dig massuppfölja dessa konton.

Följande är rekommendationer för den bästa efterföljande Instagram-applikationen, som du måste ladda ner och naturligtvis gratis, gäng.

1. Followers Assistant

Apparverktyg LADDA NER

Som namnet antyder, ansökan Followers Assistant kunna arbeta som en personlig assistent som kommer att övervaka dina Instagram-följare, gäng.

Genom denna applikation kan du ta reda på vilka konton du har följt men de har inte följt tillbaka.

Dessutom kan du också följa upp dessa konton till ett visst belopp som har ställts in på en gång så att det blir mycket mer praktiskt och snabbare.

Intressant, även om du kan använda den här applikationen gratis, aka gratis, visar den här appen inte annonser alls, du vet, gäng.

InformationFollowers Assistant
UtvecklareFollowers Assistant Inc.
Recensioner (Antal granskare)4.7 (91.835)
Storlek11 MB
Installera den1 M +
Android Minimum4.0

2. Följare - Följare

Appar NEDLADDNING F

Packad med en blick användargränssnitt en ganska enkel men applikation Följare - Följare det har en mängd olika användbara funktioner för sina användare, du vet.

Förutom att kunna ta reda på vem som inte följer dig och följa upp den i massor, har denna applikation också andra funktioner som inte är lika coola.

Med den här funktionen kan användare ta reda på vilka konton som aldrig har tillhandahållits tycka om och kommentera dina inlägg.

Den här applikationen har också ett enklare utseende än den tidigare följande Instagram-applikationen, så du blir inte förvirrad när du använder den.

InformationFöljare - Följare
Utvecklareföljare-följare
Recensioner (Antal granskare)4.5 (183.596)
Storlek9,0 MB
Installera den5M +
Android Minimum4.1

3. Follower Analyzer för Instagram

Apparverktyg LADDA NER

Follower Analyzer för Instagram är en applikation som inte bara kan ge djupgående information om din Instagram-profil utan också ta reda på profilinformationen för dina vänner.

Saken är att den här applikationen har en funktion som låter dig se någons Instagram-kontostatistik som de mest gillade inläggen, likör topp, toppkommentarer och mer.

På det sättet kan du också se statistik från Instagram-konton för personer som har ett stort antal följare, gäng

Dessutom kan den här applikationen ge information om vilka konton du inte följer upp, följare som aldrig eller alltid gillar dina inlägg och mycket mer.

InformationFollower Analyzer för Instagram
UtvecklareMaximo Lab
Recensioner (Antal granskare)4.4 (68.516)
Storlek5,9 MB
Installera den5M +
Android Minimum5.0

4. Följande chef

Apparverktyg LADDA NER

Inte bara ge information om Instagram-konton som inte följer dig tillbaka och massuppföljning, applikationen Följare Chief erbjuder också andra intressanta funktioner, du vet, gäng.

Dessa funktioner är till exempel information om dina mest gillade inlägg, har flest kommentarer och statistik för dina följare eller följande.

Intressant nog har denna applikation också utvecklat en algoritm för att ge sina användare information om deras popularitetspoäng på Instagram.

InformationFöljare Chief
UtvecklareFalcon Follower
Recensioner (Antal granskare)4.6 (56.540)
Storlek4,5 MB
Installera den1 M +
Android Minimum4.1

5. Följare för Instagram, Lost

LADDA NER appar

Följare för Instagram, Lost är en av de bästa applikationerna för de av er som letar efter en efterföljande Instagram-applikation, gäng.

Applikationer utvecklade av utvecklare Denna eleganta har en huvudfunktion som ett verktyg för att ta reda på vilka konton som inte följer din Instagram.

Men du kan fortfarande följa upp dessa konton på en gång för att göra det mer praktiskt och snabbare.

InformationFöljare för Instagram, Lost
UtvecklareElegant
Recensioner (Antal granskare)4.5 (78.962)
Storlek3,8 MB
Installera den1 M +
Android Minimum4.1

6. Avsluta användare

LADDA NER appar

Med ansökan Sluta följa användare Detta, processen med att följa upp konton som inte följer tillbaka kommer att köras snabbt och enkelt, gäng.

Endast med en Android-mobiltelefon och det här programmet kan du följa upp dessa konton i mer än ett nummer samtidigt så att det inte tar lång tid.

Denna applikation är också väldigt enkel och säker att använda så att den inte förvirrar sina användare.

InformationSluta följa användare
UtvecklareAvsluta mjukt team
Recensioner (Antal granskare)4.7 (132.665)
Storlek3,9 MB
Installera den1 M +
Android Minimum4.1

7. Sluta följa för Instagram - Icke följare & fans

LADDA NER appar

Sluta följa för Instagram är en Instagram manager-applikation som kan ta reda på vilka konton du inte följer tillbaka.

Du kan också följa dessa konton en efter en eller till och med alla samtidigt, gäng.

Denna ansökan har användargränssnitt vilket är modernt och väldigt bekvämt att titta på men ändå gör det enkelt att använda den.

InformationSluta följa för Instagram - Non Followers & Fans
UtvecklareTeam Sluta
Recensioner (Antal granskare)4.5 (163.968)
Storlek5,7 MB
Installera den5M +
Android Minimum4.4

Tja, det här är några av de efterföljande Instagram-applikationerna som gör det enkelt för användare som vill följa Instagram-konton praktiskt och snabbt, gäng.

Även några av de efterföljande Instagram-applikationerna ovan ger också en funktion för att se någons statistik som kommer att vara mycket användbar för dig som gillar att vara nyfiken.

Läs också artiklar om Android-applikation eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.