garanterad säker! Dessa 5 antivirusprogram är de snabbaste att övervinna wannacry ransomware

Ett exempel på ett problem för några dagar sedan var relaterat till WannaCry ransomware. Många påverkas av detta virus, antivirusutvecklare arbetar omedelbart mot det. Vem är det snabbaste antivirusprogrammet för att fixa WannaCry-ransomware?

Problem som ofta förekommer hos datoranvändare, nämligen att utsättas för virus. Detta kan hända mellan två saker, att inte använda ett antivirusprogram eller så har antivirusprogrammet inte uppdaterats.

Ett exempel på ett problem för några dagar sedan var relaterat till WannaCry ransomware. Många påverkas av detta virus, antivirusutvecklare arbetar omedelbart mot det. Vem är det snabbaste antivirusprogrammet för att fixa WannaCry-ransomware?

  • WannaCry Ransomware Terror är verkligen över?
  • Hur man förhindrar WannaCry Ransomware-attacker för lekmän och experter
  • Panic World! Dessa 10 WannaCry Ransomware Memes skrattar till och med

5 Antivirus Dessa är de snabbaste att övervinna WannaCry Ransomware

Fotokälla: Bild: PCMag

Under det livliga WannaCry-ransomware-fallet igår skulle du veta att ApkVenue var mycket uppdaterad om sin utveckling. Nu baserat på Jakas övervakning, här är de 5 snabbaste antivirusprogrammen för att övervinna Jakas version av WannaCry-ransomware. Som följer...

1. ESET Internet Security

Fotokälla: Bild: ESET

Redan före toppen av WannaCry-ransomware-fallet rapporterades det att ESET Internet Security hade upptäckt det först. Så om du använde den senaste versionen igår är ApkVenue säker på att du är bland dem som inte påverkas av WannaCry-ransomware-viruset.

Köpa:ESET Internet Security

ESET Antivirus- och säkerhetsappar LADDA NER

2. Kaspersky Internet Security

Fotokälla: Bild: Kaspersky

Är uppfinnaren av den första versionen 2.0 av WannaCry ransomware-viruset, där denna variant är ett misslyckat virus utan en kill-switch. Kaspersky har alltid varit aktiv vid hantering av ransomware-ärenden. Som med deltagandet med Intel på NoMoreRansom-webbplatsen.

Köpa:Kaspersky Internet Security

3. Smadav Antivirus 2017

Fotokälla: Bild: Smadav

Ett lätt antivirusprogram som används av en miljon människor i Indonesien, liksom detta antivirus tillverkas också i Indonesien. Vem skulle ha trott, det visar sig att denna gratis Smadav lägger till WannaCry ransomware-virus i sin databas snabbt. Gör en miljon människor som använder Smadav säkra.

Ladda ner:Smadav Antivirus 2017

Antivirus- och säkerhetsappar LADDA NER Smadav.net

4. Norton Security

Fotokälla: Bild: Symantec

Nästa som snabbt tacklade WannaCry, nämligen Norton. Är ett antivirusprogram från Symantec-företaget. Nortons handlingar i fallet med WannaCry-ransomware-viruset hördes inte bra. Men inte långt efter virusets spridning uppdaterade Norton omedelbart sin databas.

Köpa:Norton Security Original

Ladda ner Symantec Antivirus & Security Apps

5. AVG Antivirus

Fotokälla: Bild: AVG

Precis som Norton hördes inte AVG: s handlingar i fallet med WannaCry-ransomware-viruset igår. Men i hemlighet har AVG uppdaterat sin databas. Intressant kan du ladda ner det här antivirusprogrammet gratis. Gratis och säkert, är ett bra antivirusval.

Ladda ner:AVG Antivirus Original

AVG Technologies LADDA NER Antivirus- och säkerhetsappar

Även om WannaCry-ransomware är ett farligt datavirus, verkar det för närvarande finnas många antivirusprogram som kan hantera det. Det inkluderar även gratis Smadav! Åh ja, se till att du också läser artiklar relaterade till AntiVirus eller andra intressanta artiklar från Putra Andalas.

Baner: ShutterStock

VISA ARTIKLAR