hur man skapar en gratis webbplats via mobiltelefon, enkelt och snabbt!

Vill du bygga en webbplats men inte har en bärbar dator? Oroa dig inte, varför finns det sätt att skapa en gratis webbplats via mobiltelefon. Garanterat att inte använda komplicerat!

Med det ökande antalet internetanvändare fortsätter antalet webbplatser att växa. Detta är naturligt, med tanke på att det är väldigt enkelt att skapa en webbplats.

Vi behöver inte behärska ett komplicerat programmeringsspråk eftersom det finns många som tillhandahåller tjänster så att vi enkelt kan skapa webbplatser.

Så, är du intresserad av att ha en webbplats? Om så är fallet kommer ApkVenue att ge det hur man skapar en gratis webbplats via en Android-smartphone, använd det inte komplicerat!

Hur man skapar en webbplats på en Android-mobil med Wordpress

En webbplats är en samling innehåll i form av text, bilder, ljud och video som samlas under en särskild adress.

Som ApkVenue nämnde i början av artikeln har många tillhandahållit tjänster för de av er som vill ha en webbplats men inte förstår kodning.

En av dem är Wordpress. Den här tjänsten visas för första gången 2003 och är välkänd för sina funktioner som gör det enkelt för oss att hantera webbplatser.

I den här artikeln kommer ApkVenue att lära dig hur du skapar en gratis webbplats med Wordpress-applikationen via din Android-mobiltelefon. Lyssna ja!

Varför Wordpress?

Wordpress har så många fördelar som gör att vi inte har någon anledning att skjuta upp en webbplats.

Först och främst finns Wordpress gratis. Du kan också få applikationen tillgänglig i Play Store gratis.

Då är kodbasen som används öppen källa. Det vill säga, du kan ändra kodningen av Wordpress för att passa dina behov.

Många också mall och en gratis design som du kan använda, gäng! Du kan hämta det från Wordpress eller genom de coola HD-bakgrundsbilder som ApkVenue har samlat genom denna artikel.

En av anledningarna till att WordPress används i stor utsträckning av människor är dock att det är mycket lätt att använda.

Du behöver inte studera informatik först för att förstå funktionerna i den instrumentbräda Wordpress.

Steg för att skapa en webbplats med Wordpress

Nu kommer ApkVenue att ge dig hur du skapar en webbplats via mobiltelefon med Wordpress-applikationen. Om du inte har applikationen, ladda ner den först på länken nedan:

Apps Productivity Automattic, Inc LADDA NER

När installationen är klar öppnar du Wordpress-applikationen.

Steg 1 - Registrera dig för ett Wordpres-konto

Först måste du ha ett Wordpress-konto först. Välj knappen REGISTRERING TILL WORDPRESS.COM. Du använder bara ditt Google-konto, gäng! Om du inte har det kan du gör det först.

Om du tidigare har ett WordPress-konto är nästa sätt att skapa en gratis webbplats via mobiltelefon att du kan välja knappen LOGGA IN och ange ditt användarnamn och lösenord.

Steg 2 - Välja ett namn och skapa en webbplats

För att skapa en gratis webbplats på nästa Android måste du gå in Visningsnamn och Användarnamn vill du. I standard, Wordpress tar namnet från din e-postadress.

När registreringsprocessen är klar kan du börja skapa en ny webbplats genom att trycka på en knapp LÄGG TILL EN NY PLATS.

Efter det får du två val, nämligen Skapa en Wordpress.com-webbplats och Lägg till webbplats med egen värd.

Om du aldrig har haft en domän, välj det första alternativet, gäng!

Wordpress frågar dig vilken typ av webbplats du vill att den ska kunna anpassas mall som används senare.

För allmänt bruk rekommenderar ApkVenue att du väljer Blogg.

Steg 3 - Webbplatsinställningar

Nästa steg är att organisera den basinformation som behövs. Först kommer du att bli ombedd om innehållet i din blogg. Du kan fylla i den eller hoppa över den.

Du kommer att bli ombedd att tillhandahålla Sidans Titel och Slogan som senare kommer att visas på din webbplats. Du är fri att vara kreativ här, så länge meningen inte är för lång.

Därefter är du välkommen att ange ett domännamn. Senare kommer Wordpress att visa förslag på namn som fortfarande finns tillgängliga.

När du är säker på namnet på din webbplats väljer du knappen SKAPA EN WEBBPLATS. Gjort!

Steg 4 - Skapa ett inlägg

Din webbplats är klar, nu är det dags att fylla i den med den första positionen. Metoden är väldigt lätt, gäng!

Gå till huvudsidan, välj knappen Lägg till inlägg den längst ner i mitten.

Du är fri att skriva vad som helst eftersom det här är din personliga webbplats. Förutom att skriva kan du också lägga till olika media som bilder.

När du är klar trycker du på knappen PUBLICERA. Grattis, ditt första inlägg har officiellt sänts! Så här skapar du en webbplats via en Android-mobiltelefon.

Anledningar till varför du måste ha din egen webbplats!

Egentligen, varför behöver vi ha en egen webbplats? Anledningen är att det finns många positiva fördelar som du kan få.

Den första, du kan finslipa dina skrivförmåga. Denna förmåga kommer att vara mycket användbar i ditt liv, både för dig som fortfarande är i skolan eller som redan arbetar.

Andrakan din webbplats vara din portfölj när du söker jobb. Förutom att göra ett CV på utvalda webbplatser kan du också använda det för att registrera dig för stipendier.

Sista, genom att flitigt skriva på webbplatsen blir du en mer produktiv person, gäng! Som en bonus kommer din fantasi och kreativitet att utvecklas.

Så varför dröja med att ha din egen webbplats gratis?

Där är han hur man skapar en webbplats via mobiltelefon, riktigt enkelt, eller hur? På det här sättet kan du skapa din egen webbplats utan att behöva koda. Lycka till!