hur man tar bort annonser på Chrome och Firefox Windows 10

Att bli av med annonser på Windows 10 är förvånansvärt enkelt. Kolla in några av sätten att blockera annonser som plötsligt visas på följande PC! ⬇️

Hur bli av med annonser på Windows 10 kommer verkligen att vara en kraftfull lösning, så att vi inte längre känner oss störda av det kontinuerliga utseendet på annonser på den bärbara datorn eller PC-skärmen.

Dessutom visas dessa annonser vanligtvis också på olika platser, inklusive på Start-menyn, Action Center, Cortana, till Windows Explorer.

Lyckligtvis är det inte en omöjlig sak att göra sig av med annonser som plötsligt visas på en Windows 10-dator eller bärbar dator. Det finns några knep du kan prova.

Nyfiken att veta hur? Kommer det att vara enklare än hur man kan bli av med annonser på Android-telefoner eller tvärtom? Kom igen, ta en titt på den fullständiga diskussionen om hur du kan bli av med annonser på Windows 10-bärbara datorer!

Insamling av sätt att ta bort annonser på Windows 10

Om tidigare annonser bara dykt upp på TV kan du nu hitta dem på olika plattform sociala medier och till och med smartphone eller laptop UI.

När det gäller utseende är naturligtvis utseendet på annonser på en Windows 10-bärbar dator som en förorening som du måste bli av med. Men hur gör du det? Oroa dig inte! Här är några lösningar.

1. Hur man tar bort annonser i Windows Explorer

Kanske finns det några av er som har stött på irriterande annonser i Windows Explorer Windows 10. Det visar sig att man kan förstöra dessa annonser, gäng.

För att stänga av annonser i Windows Explorer, öppnar du bara alternativen 'Se' i explorer och välj sedan ett alternativ 'Alternativ' >'Ändra mapp och sök'.

Klicka på fliken i det nya fönstret som öppnas 'Se', sök sedan efter parametrar 'Visa meddelanden om synkroniseringsleverantörer' i Avancerade inställningar. Ta bort bocken i rutan bredvid den.

VISA ARTIKLAR

2. Hur man tar bort annonser på Windows 10 genom inställningar

Windows 10 är verkligen coolt med en mängd funktioner, förutom att det finns funktioner som gör att folk gillar det men det finns också de som får folk att ogilla det. En av dem är Personliga annonser / reklam-ID.

Reklam-ID är en av de mer relevanta funktionerna i Microsoft för tillhandahållande av reklamtjänster från Windows 10. Och den här funktionen kan också filtrera applikationer i Windows Store, så det kan förhindra bedrägerier och säkerhetsproblem.

I grund och botten tar den här funktionen data som samlats in från användare och visar sedan annonser för användarna.

Annonser är fortfarande annonser och naturligtvis gillar inte alla den här annonsen. Men du kan stänga av den genom att följa stegen nedan.

 • Steg 1: Öppna Inställningar (WinKey + I) och välj sedan 'Integritet' och ange menyalternativen 'Allmän'.

 • Steg 2: Avaktivera skjutreglage på ospi "Låt appar använda mitt annonserings-ID för upplevelser i olika appar".

 • Steg 3: Öppna en webbläsarapplikation på den bärbara datorn. För att bli av med personliga annonser när du surfar, besök Microsoft //choice.microsoft.com/en-us/opt-out-sidan och logga in på ditt Microsoft-konto.
 • Steg 4: På höger sida av skärmen inaktiverar du alternativet "Personliga annonser i den här webbläsaren"och"Personliga annonser var jag än använder mitt Microsoft-konto".

3. Hur man tar bort annonser på Firefox och Chrome Windows 10

Utseendet på annonser i webbläsartillämpningar som Firefox är verkligen inte konstigt. Men du kan fortfarande ta bort det för en mer spännande webbupplevelse, gäng.

Så om du vill veta hur du kan bli av med annonser på en Windows 10-bärbar dator eller snarare i Firefox-applikationen, här är stegen.

 • Steg 1: Öppna sidan Lägg till ons genom att trycka på burgerikonen i det övre högra hörnet och sedan välja menyn 'Lägg till ons'. Eller så kan du också använda tangentbordsgenvägarCTRL + Skift + A..
 • Steg 2: Välj meny 'Förlängning' och skriv in nyckelord 'Adblock plus' i sökfältet trycker du sedan på enter.
 • Steg 3: Välj ett tillägg Adblock plusoch tryck sedan på knappen 'Lägg till Firefox' för att installera Add Ons i webbläsaren.
 • Steg 4: Om en dialogruta för bekräftelse visas, välj bara knappen 'Lägg till'.

Redan klar! När Addblock Plus-tillägget har installerats kommer du att vara fri från alla typer av irriterande annonser som ofta visas när du surfar med Firefox.

Åh ja, för de av er som letar efter hur man kan bli av med annonsaviseringar i Chrome Windows 10, kan du också installera detta Adblock Plus-tillägg.

Om du inte vet hur du installerar tillägg på Google Chrome kan du läsa ApkVenues artikel nedan.

VISA ARTIKLAR

4.Hur bli av med annonser på Windows 10 genom att ta bort tillfälliga filer

Kanske många av er vet inte vad det är tillfällig fil och vad har det att göra med hur man tar bort annonser i Windows 10, eller hur?

Tillfälliga filer Windows i sig är en tillfällig fil som används för att lagra data, som vanligtvis genereras automatiskt av vissa applikationer som kräver stora data, till exempel videoredigeringsprogram, foton och andra.

Helst tillfällig fil detta kommer att tas bort när applikationen är klar med att använda den, men i verkligheten händer det inte alltid.

Så det finns också en möjlighet att tillfällig fil de som kommer från annonsutlösarprogrammet lagras fortfarande och gör att annonsen fortsätter att visas på din bärbara dator eller PC.

Därför varför ta bort tillfällig fil kan sägas vara ett alternativt sätt att bli av med annonser som plötsligt dyker upp på datorn, gäng. Här är stegen om du vill försöka ta bort den.

 • Steg 1: Öppna Kör-programmet genom att trycka på kortkommandot Vinn + R. Skriv sedan 'Temp' i sökrutan och tryck på 'OK' eller gå in.
 • Steg 2: Här tar du bort alla befintliga mappar och filer. I så fall stänger du bara fönstret.
 • Steg 3: Därefter trycker du på Win + R igen och skriver '% temp%' i rutan Kör sökning och tryck sedan på OK. Här måste du också ta bort alla befintliga mappar och filer.
 • Steg 4: Om allt har gjorts, starta bara om din bärbara dator eller dator.

Så här blockerar du annonser på Windows 10 genom att avinstallera Trigger Apps

Din bärbara dator visas plötsligt annonser efter installation av vissa program? Istället för att saker och ting blir värre är det bättre att bara ta bort appen direkt, gäng!

Detta tillstånd uppträder vanligtvis när du installerar ett program vars källa inte är tydlig och det har potential att sprida viruset till din bärbara dator eller PC-system.

Därför rekommenderas att du omedelbart tar bort applikationen från den bärbara datorn. Vet du inte hur du tar bort applikationer på en bärbar dator? Du kan läsa ApkVenues artikel nedan för att ta reda på stegen.

VISA ARTIKLAR

Så här är några sätt att bli av med annonser på Windows 10 enkelt, gäng. Du kan prova vilken metod som bäst passar dina nuvarande behov.

Dessutom, för att undvika att detta händer igen i framtiden, se till att du installerar adblock i webbläsarprogrammet som används på den bärbara datorn och alltid använder det bästa antivirusprogrammet.

Inte bara det, du installerar inte bara någon applikation, särskilt från oklara källor, gäng. Har du andra sätt? Dela med sig i kommentarfältet ja!

Läs också artiklar om Windows 10 eller skriva från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found