Du kan spela dessa 5 coola fps-spel direkt i webbläsaren (utan att installera)

Vill du spela FPS-spel men inte vill installera dem? Du kan spela dessa 5 coola FPS-spel direkt i webbläsaren, aka utan att installera.

FPS (first person shooter) genrespel är en av de spelgenrer som många tycker om. För närvarande finns det olika FPS-spel tillgängliga från olika utgivare som du kan spela.

Berömda FPS-spel som Call of Duty, Counter-Strike, Battlefield etc. måste du först installera på din dator innan du kan spela dem.

Men det visar sig att det finns några häftiga FPS-spel som kan spelas direkt i din webbläsare, aka utan att behöva installeras. Vad är titlarna på fps-spelet? Här är den fullständiga recensionen:

  • 20 bästa gratis Android FPS-spel juli 2017
  • De 5 bästa FPS-spelen för zombietema för Android 2016
  • Inte bara spel, FPS är nu gjord i form av häftiga actionfilmer!

Coolt FPS-spel i webbläsaren

1. Kontraktskrig

Fotokälla: makeusof

Unity Web Player: Ja

FPS-spel som kan spelas utan den första installationen är Contract Wars. Här finns 5 spellägen som du kan prova, det finns också dussintals kartor med 60 unika vapen som du kan spela. Det här spelet är tillräckligt slät när den spelas i webbläsaren.

Prova spelet här: Contract Wars

2. Rush Team

Fotokälla: makeusof

Unity Web Player: Ja

Nästa är Rush Team. Detta FPS-spel som kan spelas direkt i webbläsaren är ett av de spel som många gillar. Detta spel ger traditionellt skjutspel utan betydande förändringar.

Prova spelet här: Rush Team

3. Röd degel: Firestorm

Fotokälla: makeusof

Unity Web Player: Ja

Nästa är Röd degel: Firestorm. Detta FPS-spel har flera lägen som är ganska populära att spela, till exempel Deathmatch och Conquer. Detta läge låter dig slåss mot olika spelare runt om i världen.

Prova spelet här: Red Crucible: Firestorm

VISA ARTIKLAR

4. Röd degel: laddad om

Fotokälla: makeusof

Unity Web Player: Nej.

Nästa är Röd degel: laddad om. På grund av oavgjort Firestorm inte som vissa spelare, äntligen släppte Rocketeer Game ett nytt spel som heter Reloaded. Spelet skiljer sig också från Firestorm-serien. Detta spel är ganska lätt när det spelas i en webbläsare med låg specifikation.

Prova spelet här: Red Crucible: Reloaded

5. Warmerise: Red vs. Blå

Fotokälla: makeusof

Unity Web Player: Ja

Sista är Warmerise: Red vs. Blå. Med en klassisk Counter Strike-stil gillas detta spel av många på grund av dess lätta vikt och enkla spel. Detta spel har ett Leaderboard för att motivera spelare.

Prova spelet här: Warmerise: Red vs. Blå

VISA ARTIKLAR

Notera

Du måste veta: Eftersom några av följande spel är gjorda med Enhetsmotor, se till att du har installerat Unity Web Player (~ 1MB) innan du spelar den.

Unity Web Player kan inte användas för Chrome eller Edge, så du kan använda andra webbläsare som Mozilla FireFox, Opera eller Internet Explorer.

Se också till att du läser relaterade artiklar FPS eller annat intressant skrivande från Em Yopik Rifai.

Produktivitet Unity Technologies Apps LADDA NER

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found