6 bästa och mest populära dubstep-applikationer på Android

Att göra dubstep-musik är förvånansvärt enkelt, du vet! Vill du veta hur? Prova dubstep-applikationen på följande Android. Garanterad att kunna göra låtar som Skrillex.

Du är samma fan Skrillex, Mount Kimbie och James Blake? Vill du veta hur man gör musik som dem? Använd bara dubstep-applikationen för Android-telefoner nedan.

Dubstep är genre ganska populär musik i världen. Genre det nådde sin topp av popularitet 2009 - 2011, efter att många toppmusiker samarbetat med dubstep-producenter.

Skrillex, Deadmau5, Excition, Zomboy, Kill The Noise, Noisia, Klaypex, Mount Kimbie och James Blake är några av de dubstep-musiker som vi fortfarande hör om idag.

6 bästa och mest populära Dubstep-applikationer på Android

Vid första anblicken är dubstep-musik som musik elektronisk dans. Ja, detta är sant, med tanke på att dubstep är en utveckling från genre de.

Sedan utvecklades dubstep igen till EDM, trapstep, drumstep, och så vidare.

Tja, innan du installerar dubstep-applikationen på din Android-telefon och börjar komponera låtar finns det några saker du borde veta om karaktären av dubstep-musik:

  • Ta på bassdrop. Bassdrop eller Wobble Bass sträcker och manipulerar basljudet med en lågfrekvent oscillator.

  • Rytmen följer inte en 4/4 räkning som musik genre tekno och hus.

  • Bassline eller basspåret tenderar att vara tjockare.

  • Tempo eller medelhastighet mellan 70-75 bpm och 140-150 bpm.

  • I allmänhet dubstep består av 4 delar, det är intro, basfall, main riff (mittavsnitt)och outro.

När du vet lite om egenskaperna hos dubstep-musik kan du använda dubstep-applikationen nedan för att få musiken att följa egenskaperna ovan.

Du behöver inte köpa midi-kontroller att använda applikationen nedan, verkligen. Det räcker för en Android-mobiltelefon och ett headset eller hörlurar, men inte Bluetooth-telefonen eftersom det är ett problem dröjsmål.

1. Trumplatta

LADDA NER appar

Den första dubstep-applikationen är Drum Pad Machine. Hemlagade applikationer Easybrain detta är en av de mest populära apparna för mixermusik.

I den här applikationen kan du komponera dina egna loopar och melodier med superkuddarstartplatta som har funnits.

Med applikationen Drum Pad Machine kan du också lära dig mer om grunderna musikproduktion med olika ljudeffekter.

2. DubStep Music Maker Rhythm Machine & Beat Maker

LADDA NER appar

Dessutom finns det en dubstep-applikation som heter Dubstep Music Maker. Genom denna applikation kan du skapa dubstep-musik på ett enklare och enklare sätt.

Om du vill bli DJ eller musikproducent kan du börja med den här applikationen. Några av funktionerna i DubStep Music Maker, som 8x4 beatpad, modifierar pads efter önskemål, olika effekter och mer.

3. MixPads 2 - Dubstep Dj Drum Pads

LADDA NER appar

MixPads 2 är också en av de bästa dubstep-appar som för närvarande finns på marknaden.

Ett attraktivt utseende, coola funktioner för DJ och olika effekter gör denna applikation perfekt för dig att bli en grundpelare.

Du kan också skicka ditt arbete direkt till vänner från MixPads 2-applikationen, du vet!

4. Dubstep Producer Pads

LADDA NER appar

Dessutom finns det en applikation som heter Dubstep Producer Pads. De funktioner som finns i denna applikation inkluderar 32 varianter fullskalig av olika instrument, tillsammans med 32 prover.

Allt detta kan du kombinera som du vill. Sedan finns det också metronom för att hålla din rytm från att låta missad eller jogga, och flera val sampleroperation.

5. Dubstep Drum Pads Guru

LADDA NER appar

Dubstep-applikationen som du kan prova nästa är Dubstep Drum Pads Guru. Denna applikation kan definitivt göra dig, dubstep-fans, glad.

Effekterna, musiken och slingorna som finns tillgängliga i appen är inte strikt avsedda för proffs. Även om du fortfarande är nybörjare kan du också lära dig mycket i applikationen Dubstep Drum Pads Guru.

6. Trumdynor för trampa 24

LADDA NER appar

Därefter finns det applikationer Dubstep trumpads 24. Denna applikation kan verkligen göra de av er som inte har den speciella förmågan att göra låtar intresserade eftersom funktionerna exklusivt är tillgängliga för underhållning.

När du har gjort låten kan du omedelbart spara den på din mobiltelefon i MP3-format.

När du installerar Dubstep Drum Pads 24-applikationen för första gången kommer du att bli ombedd att installera en annan applikation som är särskilt utformad för att skapa låtar från genre Övrig.

Allt du kan ladda ner gratis, verkligen!

Där är han 6 av de bästa och mest populära Dubstep-applikationerna på Android. Att göra musik i Skrillex-stil är förvånansvärt enkelt, eller hur?

Läs också artiklar om musik eller andra intressanta artiklar från Andini Anissa.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found