titta på filmen jailangkung 2 (2018) hela filmen

Letar du efter rekommendationer för en spännande och spännande indonesisk skräckfilm? Du kan se filmen Jailangkung 2 i följande artikel, gäng

Skräck är den mest populära filmgenren som gynnas av indonesisk publik. Det har varit hundratals, till och med tusentals skräckfilmer gjorda av indonesiska barn.

En av skräckfilmerna som är ganska attraktiv för allmänheten är Jailangkung 2, som spelar stjärnor Jefri Nichol och Amanda Rawles.

Tja, om du är intresserad av att titta på denna indonesiska skräckfilm, bör du först överväga Jakas artikel nedan, gäng!

Synopsis Film Jailangkung 2 (2018)

Historien om den här filmen fortsätter fortfarande med den första Jailangkung. Berättar för de tre bröderna som heter Bella, Ängeloch Tasya.

De tre och deras far sörjer fortfarande sin mors bortgång. Den ensamma Tasya kände sig väldigt ledsen och saknade sin mamma.

En gång i tiden hittade Tasya av misstag en film som visade sin far kommunicera med sin mamma med hjälp av jailangkung-media.

Tasya vill också kommunicera med sin mamma igen. Han utför jailangkungs ritual i hopp om att kommunicera med sin mor igen.

Men detta jailangkung-spel öppnar faktiskt lite efter lite om mysteriet med den mystiska SS Ourang Medan, gänget.

Fängslad av fortsättningen av berättelsen i filmen Jailangkung 2? Du tittar bara på det själv, gäng.

Intressanta fakta om Jailangkung 2 (2018) Film

Om du inte är riktigt intresserad av den här filmen, kanske du behöver läsa några intressanta fakta om produktionsprocessen för Jailangkung 2.

  • Trots att den har en skräckgenre berättar filmen Jailangkung 2 lite om det holländska spökskeppets, SS Ourang Medans historia, som var inspiration för spelet.

  • Förutom att lyfta fram det otrevliga, främjar den här filmen också Indonesiens naturliga skönhet, vet du. Dykplatsen i Bunaken och andra områden är en av poängen för den här filmen.

  • Denna film är en uppföljare till filmen Jailangkung som är starta om från filmen Jelangkung (2001). Dessa tre filmer var båda regisserade av Jose Purnomo och Rizal Mantovani.

  • Denna film är skådespelarens sista erbjudande Deddy Sutomo innan han dog den 18 april 2018. Naturligtvis kommer den här filmen att vara ett minne för hans familj och fans.

Titta på filmen Jailangkung 2 (2018)

TitelJailangkung 2
leva15 juni 2018
Varaktighet1 timme 23 minuter
DirektörRizal Mantovani, Jose Poernomo
KastaAmanda Rawles, Jefri Nichol, Hannah Al Rashid
GenreSkräck
Betyg4.8/10 (IMDb.com)

Efter att ha läst sammanfattningen, intressanta fakta och tittat på trailern ovan måste du vara mer nyfiken på den här filmen?

Du behöver inte oroa dig, gäng. ApkVenue har förberett en länk för dig att titta på filmen Jailangkung 2 gratis, du vet.

>>> Tittar på Jailangkung 2-film <<<

Det var Jakas artikel om en skräckfilm med titeln Jailangkung som var rolig men ganska hemsk. Vilka andra filmer vill du se, gäng?

Vi ses igen i nästa Jaka-artikel!

Läs också artiklar om Tittar på filmer eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba