12 sätt att få pengar från internet

Fängslad av hur man enkelt kan få pengar från internet? Här sammanfattar ApkVenue i sin helhet, speciellt för nybörjare och utan kapital (uppdatering 2019).

Medan du fortfarande är ung, fyll inte bara din fritid vårdslöst, gäng. Än sen då?

I dagens tid, bara beväpnad med internet, kan du vara produktiv och få en ganska anständig inkomstkassa, vet du.

Tro inte? Så den här gången kommer ApkVenue att granska hur man får pengar från internet för nybörjare enkel och garanterad vinst. Kom igen, se helt!

Saker som måste förberedas innan du får pengar på Internet

Kanske vad du tänker just nu, "Är det här sättet att få pengar kan göras utan ett öre?" Svaret, naturligtvis kan du verkligen!

Innan du diskuterar mer om hur du får pengar på internet måste du förbereda flera viktiga saker enligt följande.

1. Ge supportverktyg

Eftersom du vill hämta det från internet, se till att du behöver en supportenhet för att komma åt den, gäng.

Tja, här kan du dra nytta smartphone och även PC eller bärbar dator som kan komma åt internet såväl som ett verktyg för dig att arbeta senare, vet du.

2. Se till att du har en adekvat internetanslutning

Se också till att du har tillräcklig internetanslutning, i betydelsen av en stabil och snabb anslutning.

För Android-mobilanvändare kan du välja en mängd olika internetpaketalternativ från ett nummer leverantör som erbjuder många tjänster och kan anpassas med alternativ.

Under tiden, för PC- eller laptopanvändare, behöver du naturligtvis en ISP-tjänsteleverantör som ger de bästa faciliteterna, gäng.

VISA ARTIKLAR

3. Lär dig insatserna för att få pengar på internet

För dig som fortfarande är nybörjare i den digitala industrin verkar det som om du behöver mycket att lära dig.

Problemet är i internetvärlden, du kan få olika förståelser som t.ex. sökmotoroptimering (SEO), kryptovaluta, och andra.

4. Förbered olika konton (e-post och sociala medier)

Glöm inte att skapa ett konto som du kommer att använda för att få pengar från internet, inklusive sociala medier.

För e-postkonton rekommenderar ApkVenue att du använder ett annat konto än till exempel personligt skapa en ny Gmail-e-post, gäng.

VISA ARTIKLAR

5. Glöm inte bankkontot

Slutligen stannar du skapa ett bankkonto, är det lämpligt att skilja det från det konto som används för dagliga behov.

Åh ja, för du tänker tjäna pengar på internet som kan komma var som helst, missa inte det heller skapa ett PayPal-konto för att göra det lättare för dig att ta emot betalningar.

Insamling av sätt att få pengar från Internet (Uppdatering 2019)

Att tjäna pengar på internet är svårt, gäng. Dessutom finns det många metoder du kan göra, du vet.

Om du har förberett de saker som har granskats i de tidigare punkterna, kommer ApkVenue nu att ge dig några Hur man får pengar från internet vilket är enkelt och lönsamt.

Vad kunde det vara? Kom igen, se helt nedan!

1. Försöker applikationen Micro-Tasking

Fotokälla: vidio.com

Det första sättet att få pengar från internet kan göras endast via din hand, bara beväpnad smartphone med Installera delningsapplikation pris alias mikrotasking.

Om du har registrerat dig och logga in, då kommer du att bli ombedd ett antal enkla uppgifter. Med början frånInstallera applikation, låsa upp smartphone, läs nyheter och mer.

Ett exempel på en ansökan mikrotasking Detta är PERSONAL, du behöver baraInstallera applikationer, spela och slutföra uppdrag för att få lite pengar.

Riktigt enkelt, eller hur? För att tjäna pengar på internet för nybörjare måste du dessutom prova detta!

Appar Produktivitet LADDA NER WHAFF

2. Fyll i den betalda onlineundersökningen

Då kan du enkelt fyll i en undersökning uppkopplad betalas för att få tillbaka en summa pengar som kan varalösa in via ditt konto.

Många undersökningstjänster uppkopplad betalda tjänster som erbjuder olika bekvämligheter, en av dem ClixSense (//www.clixsense.com/) som brukade vara en blankett betalas för att klicka (PTC) för reklam.

Fördelen med att använda ClixSense är att du får betalt i dollar.

Förutom att gå igenom ClixSense kan du också använda en undersökningsleverantör uppkopplad andra, som ViewFruit, Mobrog, SurveyOn och så vidare.

3. Blogga och skriva artiklar SEO-vänlig

En annan möjlighet att tjäna pengar på internet är blogga och gör den artikeln SEO (sökmotoroptimering) vänlig. Vad behövs då?

Naturligtvis är det första ditt intresse för att skriva och bestämma vilken typ av blogg du ska hantera, till exempel teknik, matlagningsrecept, livsstileller hälsa.

Då kan du göra blogg och skriv ner det inlägget SEO-vänlig för att komma in på den första sidan med sökmotorer, som Google, Yahoo och Bing.

För hur du skapar en komplett blogg kan du läsa följande artiklar: Guide till hur man skapar en gratis blogg som ska visas på Google.

VISA ARTIKLAR

Vad gör den? Naturligtvis är det att ta med bloggtrafik och tjäna pengar på olika sätt, som Google AdSense-reklam, affiliate-länkar och så vidare.

Att göra blogga första gången var svår, men nu finns det så många webbplatser och verktyg guider för att bygga SEO som Google Trends, Google Adwords, Neilpatel.com och många fler.

Andra sätt att få pengar från Internet ...

4. Affiliate

Fotokälla: bigcommerce.com

Om webbplatsen webben eller blogg du har redan många besökare, då kan du prova ingå ett anslutet företag (affiliate marknadsföring) genom olika varumärke.

Du kan skapa reklaminnehåll från olika produkter, tjänster eller erbjudanden uppkopplad andra, gäng.

Så hur det fungerar kan du installera baner eller lägga ner länk kopplat till köp av en produkt. För varje klick som genereras får du en provision.

Även om de genererade pengarna inte är för stora är den här metoden också värt att prova.

5. Att vara Återförsäljardomän och Hemsida

Vem sa att dagens investeringar bara är i form av guld eller aktier, gäng?

Här kan du köpa och sälja alias blir domänåterförsäljare. Ju mer unikt ett namn domän naturligtvis blir priset dyrare, som i följande artikel.

VISA ARTIKLAR

Att köpa en domän, kan du gå till tjänsteleverantören domän som Niagahoster, Domainesia, Hostinger och många fler.

Då måste du bara vänta på att andra köpare kontaktar dig eller säljer dem vidare på Sedo.com eller Flippa.com-webbplatserna.

Förutom det kan du också sälja blogg eller hemsida vilket koncept är detsamma som att köpa domän.

Men skillnaden är att du behöver ansträngning Mer. Speciellt efter köp domänmåste du ordna designen, fylla i innehållet och annat beroende på önskemål från köparen, gänget.

6. Bli en frilansartikelförfattare (Frilansskribent)

Fotokälla: dsim.in

Har en hobby att skriva men är lata att hantera en blogg? Ta det lugnt, du kan också bli frilansartiklar frilansskribent.

För närvarande finns det också många plattform skriv vad du kan använda, till exempel mediasidor som IDN Times, applikationer aggregator UC News eller Nulis.co.id, eller till och med e-handelsblogg fastän.

Själva lönen varierar, till exempel att betala per artikel eller belopp trafik erhållit, gäng.

Därför behöver du expertis här sökmotoroptimering (SEO) och experter observerar trender innan de skriver artiklar enligt kundernas önskemål.

7. Att vara Frilansare inom olika områden

Att inte ha expertis inom skrivande betyder inte att du stänger din möjlighet att vara en frilansare, du vet.

Med löner lika med kontorsarbetare och flexibel arbetstid finns det många områden som du kan arbeta inom frilansare.

Till exempel på webbplatsen Sribulancer.com Du kan söka efter eller erbjuda tjänster som tillverkning och utveckling hemsida, marknadsföring, design och multimedia, till administration.

Andra fördelar som du kan få som frilansare är att ha många kontakter, för naturligtvis kommer du att hantera olika människor varje dag.

8. Hantera innehåll och YouTube-kanaler

Fotokälla: medium.com

Förutom att använda internet finns det också andra sätt att få pengar från YouTube som för närvarande utförs intensivt av många människor, gäng.

Förutom att gå igenom Google AdSense finns det naturligtvis flera utmaningar som du måste gå igenom för att hantera innehåll och kanal YouTube som du äger.

Börjar från att skapa videoinnehåll som är mycket gillat, till exempel elektroniska videor, spela spel, matlagningshandledning och så vidare.

När du har mycket tittare och prenumeranter från innehållet som har skapats kan du utveckla andra sätt som affilierad marknadsföring, sponsorskap, att sälja handelsvaror du vet.

9. Att vara Påverkare på sociala medier

Påverkare eller vad många också känner till som celebgrams är nu en av de mest populära yrkena bland unga människor.

Endast beväpnad med sociala medier med intressant innehåll kan du få olika fördelar genom godkännande och sponsorskap från olika parter.

Tidigare hade ApkVenue granskat hur man blev ett framgångsrikt celebgram i följande artikel: 10 snabba sätt att bli kändis, bli rik plötsligt!

VISA ARTIKLAR

10. Försäljning Stock Foton och videor Uppkopplad

Om du hävdar att du är bra på fotografering eller videografi, använd inte din kamera!

Även om du kan sälja en sort stock foton och videor på webbplatser som Shutterstock.com, Dreamstime.com, iStockphoto.com, Fotolia.com och många fler.

Vad du kanske bör tänka på är att bilder och videor som säljs säkert kommer att användas universellt i olika media, gäng.

För kommissionen erbjuder dessa olika lagerförsäljningssajter ganska varierande priser och procentsatser. Välj bara vilken som är lämplig, eller hur?

Åh ja, om du skulle göra detuppgradera den kameraenhet du har, glöm inte att följa följande artiklar:

  • Prislista över de senaste Canon DSLR- och spegelfria kamerorna 2019
  • Prislista över de senaste Nikon DSLR- och spegelfria kamerorna 2019
  • Prislista över de senaste Sony DSLR- och spegelfria kamerorna 2019
  • Prislista över de senaste Fujifilm Mirrorless & Instax-kamerorna 2019

11. Säljer logotypdesign och kläder

För de av er som just har tagit examen från den grafiska designen, måste du vara mycket bekant med namnet programvara Adobe Photoshop eller Adobe Illustrator, eller hur?

Beväpnad med de designkompetenser du har kan du öppna en logotypdesigntjänst, baner, broschyrer och andra som du kan hitta till exempel på webbplatsen Sribu.com.

Förutom det, för de av er som är intresserade av affärer Kläder, det finns också webbplatser som Tees.co.id och du kan också följa riktlinjerna så här: Hur man gör affärer online för unga människor!

VISA ARTIKLAR

12. Dropshipper Varor från utlandet

Slutligen kan du bli dropshipper varor som säljs vidare e-handel utomlands, som Gearbest.com, Alibaba.com eller Banggood.com.

Denna möjlighet är mycket lovande eftersom shopping utomlands är ganska komplicerat, särskilt om betalning PayPal som många inte har.

Så för att driva det här företaget måste du skapa ett PayPal-konto vars handledning har förklarats i följande artikel: Hur man skapar ett senaste PayPal-konto (Uppdatering 2019).

VISA ARTIKLAR

Bonus: snabbaste appen för att tjäna pengar och inget kapital 2019

Förutom att använda metoderna ovan finns det också andra sätt att få pengar från internet, även beväpnade med en Android-mobiltelefon.

Här kan du använda ett nummer pengar och appar som i följande artikel.

VISA ARTIKLAR VISA ARTIKLAR

Video: Rekommendationer för att tjäna pengar, få IDR 1 miljon per dag

Slutsats

Baserat på en samling sätt att få pengar från internet som ApkVenue har granskat ovan, vilken är lämplig och lämplig för dig att göra?

Åh ja, ApkVenue påminner dig om att om du driver den här verksamheten för första gången kommer det att vara lätt för dig som vill göra det till din huvudinkomst.

Därför är det starkt rekommenderat att göra denna metod till en sidoinkomst först, samtidigt som man lär sig om internet och världens ins och outs. Lycka till!

Läs också artiklar om Internet eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found