5 bästa Android-applikationer för att titta på filmer och TV-serier gratis (del 2)

Gillar du att titta på TV-serier eller filmer? Kolla in dessa 5 appar för att titta på TV-serier och filmer på Android-smarttelefonen, Jakas val!

Kolla på är en aktivitet som är mycket populär bland de flesta. Oavsett om det är att titta på TV-serier eller titta på filmer, de flesta på fritiden letar ofta efter sina favorit-TV-serier eller filmer att titta ensamma eller tillsammans med sina nära och kära. För närvarande finns det många Ansökan att titta på som gör att vi kan titta på med datorenheter eller Android-smartphones.

Den här gången kommer ApkVenue att diskutera ett antal applikationer för att titta på dina favorit-TV-serier och -filmer med använder Android. Naturligtvis är applikationen som ApkVenue kommer att diskutera den här gången en gratis och helt laglig applikation, så du behöver inte vara rädd problem med upphovsrätt. Dessutom har de applikationer som ApkVenue diskuterar verkligen sina egna fördelar som andra liknande applikationer inte har. Vill du veta något? Kolla in detaljerna.

  • 6 av de bästa applikationerna för att titta på TV på en Android-telefon
  • De 10 bästa online-TV-apparna för Android och PC 2020, gratis!
  • Hur man tittar på utomeuropeiska TV-kanaler utan kostnad på en Android-telefon

5 bästa Android-appar för att titta på gratis filmer och TV-serier (del 2)

1. Terrarium-TV

Fotokälla: Foto: Terrarium TV

Terrarium-TV är ett program för att titta på de senaste TV-serierna och filmerna på din Android-smartphone. Applikation som är precis släppt för några veckor sedan den erbjuder en funktion ström och ladda ner dina favorit-TV-serier och filmer upp till kvalitet 1.080 s som den populära serien Game of Thrones, Walking Dead, Homeland, och mycket mer. När det gäller filmer kan du alltid njuta av de senaste filmerna med videokvalitet som ständigt uppdateras som filmer Beauty and the Beast, Interstellar, Inception, och mycket mer.

Fotokälla: Foto: Terrarium TV

Terrarium TV själv använder teknik peer to peer så att alla streamingaktiviteter med denna Terrarium-TV helt lagligt, om du inte gör det dela videofiler som tittade på ellerladda upp-hans. Bortsett från det stöder Terrarium TV också mer än 20 typer av undertexter.

2. Cinema Box HD

Fotokälla: Foto: Cinema Box HD

Cinema Box HD är ett program för att titta på TV-serier och filmer som inte är lika bra än Terrarium TV. Applikation som också är en bror till Playbox HD Det erbjuder streaming- och nedladdningsfunktioner från olika populära TV-serier som Game of Thrones, Legion, och många fler.

Fotokälla: Foto: Cinema Box HD

Medan för filmer kan du titta på högklassiga filmer som Deadpool, Logan, Now You See Me 2, och många fler och glöm naturligtvis inte att du också kan ladda ner filmer med den här applikationen. Förutom det kan du också titta västerländsk animerad film (tecknad film) och olika populära japanska animerade filmer (anime) speciellt för dig som älskar animationer. Denna applikation tillhandahåller också kanal för att titta på MV (musikvideo) från kända sångare och band som på YouTube.

3. Mega Box HD

Fotokälla: Foto: Mega Box HD

Mega Box HD den har liknande funktioner som Terrarium TV och Cinema Box HD. Den här applikationen låter dig göra streama olika TV-serier och filmer populär som du gillar Avengers-serien och Star Wars-serien.

Fotokälla: Foto: Mega Box HD

Vad som skiljer denna ansökan från de två tidigare ansökningarna är filtersystem som låter dig välja TV-serier och filmer baserat på popularitet och betyg. Dessutom kan du också välja genren för visning enligt dina önskemål genom att välja alternativet längst upp till höger i applikationen.

VISA ARTIKLAR

4. Flipps TV

Foto med tillstånd av: Foto: Flipps TV

Flipps TV är en film- och musikvideostreaming-applikation redan tillgänglig sedan 2014. Förutom att titta på ett nummer anti-mainstream-filmer som sällan är känt av många människor, kan du också få ett skådespel i form unika videoklipp och sportevenemang live.

Foto med tillstånd av: Foto: Flipps TV

Inte bara det, för dig nyhetsälskare kan du få olika nyheter från betrodda källor som BBC och Washingtong Post, komplett med videor relaterade till nyheterna.

5. Tubi TV

Fotokälla: Foto: Tubi TV

Tubi TV är en streamingapplikation på Android-smartphones som erbjuder en mängd olika anti-mainstream-TV-serier och filmer som inte är allmänt kända av andra i klassisk stil. Dessutom för dig skräckfilmälskare och sadistiskt är Tubi TV det rätta valet eftersom det finns olika anti-mainstream skräckfilm och fruktansvärt tillhandahålls av den här applikationen.

Fotokälla: Foto: Tubi TV

Inte bara det, du kan också få olika TV-serier och filmer som inte kommer att erhållas på Netflix men och ett antal anti-mainstream-filmrekommendationer med recension bästa av en av filmkritikersidorna nämligen ruttna tomater.

Det var det 5 appar för att titta på gratis TV-serier och filmer bästa valet Jaka. Lycka till! Bara ett förslag, glöm inte att förbereda många datapaket så att när du tittar på det inte avbryts mitt på vägen. Problemet är att vissa av de applikationer som ApkVenue nämnde tidigare stöder videokvalitet upp till 1 080 p, eller hur? Glöm inte dela med sig din erfarenhet av att använda dessa applikationer i kommentarfältet nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found