6 fördelar som du får om du dödar 6 skogsmonster på mobila legender

Varje djungelmonster i Mobile Legends har flera fördelar som du verkligen behöver veta. Nyfiken? Kolla in följande ApkVenues recension!

Skogmonster naturligtvis är det bekant om du ofta spelar Mobile Legends-spelet. Skogmonsterna kallas också ofta djungelmonster. Termin junglande är något som syftar till att döda skogsmonster för att få Guld, Buff, EXP.

Och naturligtvis har vart och ett av dessa djungelmonster flera fördelar som du verkligen behöver veta. Speciellt om du är en nybörjare, då NÖDVÄNDIG en gång vet så att senare när du är i krig, kommer de attacker du gör maximala. Nyfiken? Kolla in följande ApkVenues recension!

  • Dessa 4 Mobile Legends Heroes kan vara två roller samtidigt! Måste användas om du vill vinna
  • 5 misstag mest gjorda när du använder hjälte mördare i mobila legender
  • 5 Most Terrible Mage and Tank Duet in Mobile Legends

6 fördelar du får om du dödar dessa 6 skogsmonster! I Mobile Legends

1. Lord Monster

Lord Monster i Mobile Legends-spelet är ett stort monster, aka kungen. Att döda detta monster kan vara ganska svårt va. Men du kan vara säker på att du kommer att göra det få bra fördelar skapa din hjälte och det kan också göra det lättare för dig att vinna kampen.

Monster detta är ofta en kamp för spelare. Eftersom fördelarna du får är mycket bra, om du lyckas slå det då Detta Lord Monster blir ditt. Du kan använda den för att göra det lättare att attackera och förstöra din motståndares bas.

2. Turtle Monster

Då är den andra Turtle Monster. Fördelarna som kom efter att ha besegrat detta monster var också mycket bra! Kanske kan det vara mycket användbart och stor påverkan för om du lyckas döda honom kommer det att göra det få EXP och guld som hela laget också kan få. Även om inte alla kan döda honom lätt, måste du åtminstone försöka.

3. Crab Monster

Jaka föreslog också att ta sig tid att döda Crab Monster detta medan du spelar, för de erhållna fördelarna är mycket lönsamma. Börjar från guld och EXP och ger dig också ** 10 guld för varje sekund! För att döda det här monsteret tycker jag att det är ganska lätt att göra.

4. Reaper Monster

Reaper Monster den här kan verkligen hjälpa dig. Anledningen är att om du dödar honom får du det ytterligare guld och EXP Väldigt stor. Inte bara att detta monster också fungerar som en vältränad som senare kan förbättras magiska skador och även fysiska din hjälte upp till 10 procent.

5. Spinner Monster

Spinner Monster har formen av en spindel. Dessutom är detta Spinner Monster också mycket viktigt och du måste döda det, för senare kommer du att göra det ges skydd av dina motståndare upp till 10 procent. Så det är verkligen användbart och till och med starkt rekommenderat! Det är bara att detta monster är ganska starkt så det är lite svårt att slå det.

6. Normalt monster

Normalt monster kommer att visas tidigare än de andra monsterna, för i princip är detta monster den första nivån enklast. Så det är naturligt att komma tidigt. Du rekommenderas också att döda det eftersom fördelarna du får är också viktiga, till exempel lägg till guld och EXP din.

För trots allt är det mycket viktigt att öka hjälten EXP senare kan få din hjältenivå att snabbt öka. Att döda honom är väldigt enkelt, för Normal Monster är det ett litet monster som är mycket snabbare K.O än de fem monsterna ovan.

Det är vad Jakas recension handlar om fördelarna med att döda skogsmonster, allt från de minsta till de svåraste (stora monster). Om du är en seriös Mobile Legends-spelare är det mycket obligatoriskt att döda sex monster ovan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found