3 sätt att få gratis Steam-spel utan att betala

Den här gången förklarar ApkVenue hur man får Steam-spel gratis.

Sanna spelare måste vara bekanta med Steam-spel rätt? Vanligtvis kan du spela det måste vara villig att räcka i fickan. Men det finns också Steam-spel som du kan få fri.

När annars kan vi få Steam-spel gratis? Egentligen är det inte omöjligt, men de flesta av oss inte vet Bara hur. Den här gången kommer ApkVenue att förklara hur man får Steam-spel gratis. Saken att notera är detta trick är lagligt och inte kardad. Så du Du behöver inte oroa dig ditt konto ärförbjudna eller något sådant. Om så är fallet, låt oss bara följa stegen.

  • Dessa 4 Mobile Legends Heroes kan vara två roller samtidigt! Måste användas om du vill vinna
  • 5 misstag mest gjorda när du använder hjälte mördare i mobila legender
  • 5 Most Terrible Mage and Tank Duet in Mobile Legends

3 sätt att få GRATIS Steam-spel utan att betala

1. Måste ha ett Steam-konto

Du måste har ett Steam-konto. Detta är det viktigaste steget. Om du inte har det kan vi inte registrera det. Andra obligatoriska krav är Du måste ha ett konto värt 100 USD. Det vill säga att du måste äga några spel som uppgår till + US $ 100. Men det finns ett knep för den här.

Du behövs inte köp spel upp till 1 miljon IDR, men behöver bara vänta tills sommarrea eller evenemangsförsäljning annan. För Jaka själv, vid den tiden köp Valve Pack (för 250 000 IDR), som innehåller 20+ ventilspel. För det är Jakas konto värt + 100 USD.

2. Registrera dig för SteamGifts

Okej, här borta huvudsteget. Allt du behöver göra är att registrera dig på SteamGifts.com webbplats. Du behöver inte oroa dig, den här webbplatsen är 100% säker och laglig. ApkVenue har provat det själv, så tveka inte.

Stegen för registrering är följande:

  • Klicka på "Logga in genom ånga" i det övre högra hörnet.

  • Klick "Logga in". I denna process Steamgifts kommer att verifiera om ditt Steam-konto uppfyller kraven eller inte. När du är klar är ditt Steam-konto ditt Redan ansluten med Steamgifts.

3. Delta i Giveaway

På Steamgifts förstasida kan du se människor göra saker ge bort. Du kan få gratis spel med delta i gåvor det är att få gratis spel varje dag.

Det är hur man får Steam-spel gratis. Så hur? Är det inte fantastiskt? Med det här tricket kan du få massor av gratis Steam-spel varje dag. Mycket lämplig att följa med din fritid.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found