De 10 bästa android lan multiplayer-spelen 2016

Här är 10 bästa multiplayer-spel som använder LAN på Android 2016, spel som du kan spela med dina vänner. Hur, låt oss ladda ner.

Att spela spel är roligt, men det är ännu roligare att spela med vänner som använder LAN. Därför behöver du det bästa HD-multiplayer-spelet. Tja, om ApkVenue tidigare hade diskuterat 10 Bluetooth-multiplayer-spel kommer ApkVenue den här gången att diskutera samlingen av multiplayer-spel som spelas med LAN för bästa Android 2016.

I spelen nedan kan du ha kul med dina vänner. Plus den höga grafiken kommer naturligtvis att öka spänningen när du spelar och mer verklig också spelet. Omedelbart, här är 10 av de bästa WiFi lokala multiplayer Android-spel eller spel som kan spelas online uppkopplad nedkopplad på lokal WiFi med hot spot eller lokalt trådlöst nätverk.

  • 17 bästa bilspel 2020 för alla plattformar, mycket realistiska!
  • De 10 bästa och senaste 6 miljoner bärbara datorerna 2020, lämpliga för spel och design!

10 bästa LAN-multiplayer-spel för Android 2016

1. Kritiska ops

Kritiska ops bär FPS-genren med flerspelarspelfunktioner med LAN som Counter Strike men tillgänglig för mobil plattform med skarpare grafik också gameplay ju mer subtila. För er fans av Counter Strike kommer du definitivt inte att förväxlas med gameplay i Critical Ops. Spelarna kommer att delas in i två lag för att skjuta varandra och slutföra uppdraget.

Olika Counter Strike-specialuppdrag har också förberetts, som att desarmera bomber, tävla snabbt för att avsluta motståndarteamet och så vidare. Dessutom är grundläggande funktioner för Critical Ops tvärplattform. Så oavsett vilken plattform du använder kan du tävla mot varandra och tävla. Detta innebär att PC-användare kan spela med vänner som använder smartphones eller surfplattor. Och det här spelet är det bästa Android-spelet för flera spelare.

2. Asfalt 8: luftburet

Asfalt 8: luftburet gjord Gameloft Detta är återigen Jaka rekommenderar dig, den här gången inte på grund av grafikens kvalitet utan på grund av de funktioner som ingår i de bästa racingspelen. Tävlingsåtgärden som du spelar är helt orealistisk. Men det är det som gör en annan känsla, där du kan gå igenom olika plattformar, hoppa och sedan flyga i luften.

Gameloft SE Racing Games LADDA NER

Du kommer att föras över olika länder, med en samling bilar som finns i den verkliga världen. Om grafik, detaljer och visuella effekter som presenteras på banan och byggnaderna runt det hela ser väldigt fantastiskt ut. När du trampat på gasen blir du beroende. Inte undra på att detta spel ingår i den bästa LAN-flerspelarkategorin 2016.

3. Låt oss golfa! 3

Låt oss golfa! 3 är ett golfsportspel med mycket detaljerad och vacker grafisk kvalitet. Lets Golf 3 tar golf till en helt ny nivå av kul. Grafiken är mycket färgrik med en utmärkt 3D-vy. Detta multiplayer-spel är freemium. Så du kommer att köpa föremål att spela en komplett golfbana från och med pinne, golfbollar till andra tillbehör. Varje nivå upp kan du också tilldela status att skapa golfspelare du är bättre på det. Det blir definitivt roligare om du spelar med vänner.

4. Brothers in Arms 3

Brothers in Arms 3 är ett spel med andra världskriget med taktiskt skjutspel mer intensiv och spännande. Du kommer att spela rollen som amerikanska trupper som måste slå tillbaka nazisterna i frontlinjen. Med fenomenala flerspelarfunktioner förtjänar Brothers in Arms 3 att vara ett spel med andra världskriget som du måste spela tillsammans.

Gameloft Skjutspel NEDLADDNING

5. Doodle Army 2: Mini Militia

Med Doodle Army 2: Mini Militia detta kan du spela 6 spelare samtidigt uppkopplad eller 12 spelare som använder lokal WiFi. Uppenbarligen är fördelen med det här spelet att det är väldigt lätt och naturligtvis kul. Det är kul att spela tillsammans. Mini Militia är ett av de bästa multiplayer-spelen du måste spela.

6. 6 tar!

6 tar är ett unikt kortspel som faktiskt är inspirerat av de legendariska brädspelen Wolfgang Kramer. Om du gillar att spela kort med vänner kan du prova det här spelet. Du kan bjuda in andra spelare att gå med via lokalt WiFi.

7. Action för 2-4 spelare

Som namnet antyder spel Action för 2-4 spelare Detta är ett spel som kan spelas mellan 2 och 4 spelare genom att ansluta via LAN. Detta spel har gameplay enkel. Det handlar om att skjuta, slå och spela med vapen. Visst mycket spännande om man spelar tillsammans för att göra mål och bli bäst.

8. Badland

Badland är ett av de spel som har den mest fängslande grafiken. Du kan styra skogsborna genom att helt enkelt knacka på skärmen så att de rullar genom den smutsiga och mörka skogen full av hinder och faror. Förutom mode enspelarläge, förutsatt också multiplayer som du kan spela utan internetanslutning. Flyg och överlev igenom för att passera tunneln, med olika hinder. I den fria versionen tillhandahålls 40 nivåer och i den betalda versionen lägger du till ytterligare 40 nivåer.

Frogmind Arcade Games LADDA NER

9. Battle Slimes

Battle Slimes är ett spel som kan spelas tillsammans med en touch av krigshandling mellan människor Slem, nämligen en varelse i form av en slemklump. Systembaserat spel multiplayer Du kan spela den här platsen med tre av dina vänner i en gadget samtidigt.

De enda kontrollerna som är tillgängliga för varje spelare är hoppknappen utan ytterligare kontroller. Varje Slime skjuter automatiskt och ändrar riktning när det träffar väggen. Ditt mål för Battle Slimes är att slå ut varandra mellan andra Slimes.

10. Schackfri

För er schackentusiaster är det verkligen obligatoriskt att installera spelet Schackfri detta. Schack måste spelas av två personer, medan det känns mindre spännande att slåss mot datorn. Så bjud bara in dina vänner att spela tillsammans, tack vare stödet för LAN-multiplayer-spelfunktionen kan du spela på varandras prylar.

Det är de 10 bästa Android LAN-multiplayer-spelen 2016 som du kan spela tillsammans med dina vänner. Det är riktigt kul, spela spel tillsammans och gropa varandras förmågor. Om du har ytterligare LAN-multiplayer-spel, lägg till dem i kommentarerna nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found