hur man snabbt tar bort alla Instagram-inlägg på en gång

Nu behöver du inte bry dig om att städa upp ditt Instagram-flöde. Följ bara hur du tar bort alla Instagram-foton och videoklipp på en gång enligt följande.

Vem vet, Instagram som tidigare bara kunde dela foton har nu förvandlats till ett superkomplett socialt media. Vissa funktioner läggs till från och med videoklipp, meddelande, till funktioner Instagram-berättelser även leva.

Aldrig tänkt på städa upp utfodra på profilsidan du? För att göra detta tar det mycket tid att ta bort flera inlägg samtidigt.

Men den här gången behöver du inte bry dig, du kan ta bort alla inlägg på Instagram snabbt och enkelt.

Här berättar ApkVenue hur du tar bort Instagram-inlägg på en gång. Kom igen, lyssna!

Så här raderar du snabbt Instagram-foton och videoklipp på en gång

Det första steget måste du ladda ner och installera Insta Cleaner för Instagram-applikationen, som är tillgänglig gratis i Google Play Butik.

Eller så kan du ladda ner den direkt nedan:

Aurora Social & Messaging Apps .C. LADDA NER Labs

Steg 1 - Öppna Insta Cleaner-applikationen

  • Öppna applikationen och du kommer till inloggningssidan. Ange ditt Instagram-användarnamn och lösenord sedan knackaLogga in med Instagram.

Steg 2 - Välj fliken inlägg

  • Du kommer att föras till huvudvyn för Insta Cleaner-applikationen. Välj längst ned flikInlägg för att gå till sidan innehåller utfodra din post.

Steg 3 - Tryck för att ta bort

  • Knacka på det inlägg du vill ta bort tills det finns en bock framför ditt inlägg. För att radera det stannar du knackaRadera sedan knackaOK.
  • Insta Cleaner-programmet raderas automatiskt. Om det lyckas visas en display som nedan knackaOK.

Steg 5 - Välj det kostnadsfria alternativet & Klar

  • Tyvärr är inställningen på flikinställningar, tillhandahålls endast gratisalternativ Total drift 15 gånger med ett maximalt urval av upp till 5 inlägg. Du kan göra alternativ Pro-uppgradering genom att göra ett köp av IDR 69 tusen endast.

Nåväl, det är hur man snabbt tar bort Instagram-inlägg på en gång. Med Insta Cleaner-applikationen behöver du inte bry dig om att ta bort dina inlägg en efter en, eller hur?

Dessutom kan denna applikation följa upp, blockera och ta bort gillanden samtidigt. Lycka till!

Läs också artiklar om Instagram eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found