10 bästa anime romance school 2020, gör dig baper!

Gillar du romantisk skolanime som gör dig upprörd? Låt oss titta på denna anime romance school rekommendation från ApkVenue. Garanterad att göra baper hela dagen.

Gillar du att titta på romantisk anime som får ditt hjärta att smälta? Romantisk anime skola kan vara ett intressant alternativ för dig.

Det är ofullständigt om du inte har sett romanskolan anime, aka romantikhistorien i en japansk anime-stilskola. Kärlekshistorien om en japansk tonåring som är blyg för katter är verkligen intressant att titta på.

Till skillnad från Indonesien är kärlekshistoriens topp i Japan under skolan, särskilt under gymnasiet. ApkVenue har förberett en lista över de bästa romantiska skolanime-rekommendationerna för dig. Kom och se helt!

10 bästa romantiska skolanime

Kärlekshistorier i skolan har sina egna nyanser, som skiljer sig mycket från de som finns på college och i arbetslivet.

Instabila karaktärer, medverkan av kamrater och även en dramatisk kärlekslinje gör romantisk anime skola alltid intressant för dig att se.

Av de många anime som bär detta tema, här är några anime-rekommendationer romantik skola bäst för dig.

1. Koe No Katachi

Den första bästa romantiska skolanime är Koe No Katachi, denna anime berättar historien om en tjej som heter Shoko Nishimiya som gillar att retas av sina klasskamrater för att vara döva.

Emellertid överträffar skämtet Ishida sin topp och slutar skada Nishimiya. Han tvingades lämna skolan.

Tiden gick tills Ishida tillsammans med sin skuld fick henne att bli en tyst person. Han återförenades också med Nishimiya och ber om ursäkt på något sätt.

Den här filmen får dig att flytta till punkten att rulla, gäng eftersom det finns så många känslomässiga stunder som garanterat gör dig uttråkad.

TitelKoe No Katachi
Visningstider17 september 2016
Episod1 (film)
GenreDrama, skola, Shounen
StudioKyoto Animation
Betyg9.02 (MyAnimeList.net)

2. Clannad

Anime skola det näst bästa är Clannad, den här romantiska anime också kunna få dina tårar att rinna ner. Calannad tar temat för berättelsen om vänskap och kärlek i skolan.

Tomoya Okazaki är en tonåring som tycker att hans liv är tråkigt, tills han äntligen träffar en tjej på sin skola som får det ändra sitt liv.

Alla berättelser om känslor, sorg, glädje, irritation, allt upplevt av honom, förändrar personligheten hos varje karaktär i anime för att bli mer mogen. Kom igen, titta på filmen, gäng!

TitelClannad
Visningstider5 oktober 2007 - 28 mars 2008
Episod23
GenreKomedi, Drama, Romantik, Skola, Slice of Life, Supernatural
StudioKyoto Animation
Betyg8.12 (MyAnimeList.net)

3. Din lögn i april, Anime Romance School

Så, din lögn i april-anime är lämplig för dig som också är musikälskare, särskilt piano. Denna anime ändrar också pianokalkmusiken mycket bra har en rörande historia!

Du kommer att träffa olika karaktärer med sina egna problem, eftersom historien går, detta problem visar sig vara monterade med varandra.

Det finns också många saker som du kan ta från berättelsen i anime skola detta. Din lögn i april är uppdelad i 22 avsnitt, se till att du tittar på anime från början!

TitelDin lögn i april
Visningstider10 oktober 2014 - 20 mars 2015
Episod22
GenreDrama, musik, romantik, skola, Shounen
StudioA-1-bilder
Betyg8.81 (MyAnimeList.net)

Andra bästa romantiska anime-rekommendationer ...

4. Min kärlekshistoria

Har du sett en kärlekshistoria mellan en jätte och en liten prinsessa den söta? I denna komedi-romantiska anime kommer du att bevittna denna extraordinära historia.

Tja, i genre-anime romantik skola Detta berättar historien om en ung pojke som heter Takeo Gouda som är stor och älskar en vacker tonåring som heter Rinko Yamato.

Historien i denna romantiska komedi anime kan inte bara göra dig uttråkad, utan också bjuda in skratt som gör att du inte tråkig tittar. Låt oss följa kärlekshistorien mellan dessa två tonåringar i skolan!

TitelMin kärlekshistoria
Visningstider9 april 2015 - 24 september 2015
Episod24
GenreDrama, musik, romantik, skola, Shounen
StudioDårhus
Betyg8.01 (MyAnimeList.net)

5. Nisekoi: Falsk kärlek

Nästa är Nisekoi: False Love, en komplex historia om en ramaja som heter Raku Ichijou och tvingas genomgå en kärlekshistoria med Chitoge Kirisaki.

Båda är ättlingar till Yakuza-gänget vid makten, när de två gängen börjar slåss och saker värms upp, är det bara de som kan skapa en harmoni.

Låt oss titta på den ursprungliga kärlekshistorien om Raku och Chitoge tillsammans hatar att vara kära, gäng!

TitelNisekoi: Falsk kärlek
Visningstider11 januari 2014 - 24 maj 2014
Episod20
GenreHarem, komedi, romantik, skola, Shounen
StudioAxel
Betyg7.71 (MyAnimeList.net)

6.Byousoku 5 centimeter

Vem gillar arbetet med Makoto Shinkai, animatören bakom skapandet av anime Your Name?

Om du är en av dem, se till att du också tittar på den bästa anime-filmen romantikskola Byousoku 5 centimeter eller 5 centimeter per sekund. Den här anime du är välkommen göra suger som andra anime gjorda av Shinkai.

Uppdelad i 3 kärleksavsnitt Takaki Toono och Akari Shinohara som genomgick ett nära förhållande som tonåringar, men måste separeras eftersom de båda måste flytta sin bostad.

Med tiden bleknade deras förhållande och deras kärlekshistoria också. Kom igen, titta på den här anime killarna, glöm inte att ta med en vävnad!

TitelByousoku 5 centimeter
Visningstider3 mars 2007
Episod3
GenreDrama, romantik, skiva av livet
StudioCoMix Wave-filmer
Betyg7.82 (MyAnimeList.net)

7. Kimi no Na wa, bästa skolan romantik anime

Vem känner inte till romantisk anime skola den här? Kimi no Na wa lyckades bli en sensation när den släpptes först.

Berättar historien om en övernaturlig händelse som hände med huvudpersonen, berättelsen i denna anime fantasy-romantik fortsätter att utvecklas till oförutsägbart slut alls som vad.

Animationskvaliteten som presenteras i Kimi No Nawa klassificeras också toppklass, kommer du att förlora om du inte har sett det ännu.

TitelKimi No Nawa
Visningstider26 augusti 2016
Episod1
GenreRomantik, Övernaturlig, Skola, Drama
StudioCoMix Wave-filmer
Betyg9.05 (MyAnimeList.net)

8. Kimi ni Todoke

Har du någonsin sett den läskiga skräckfilmen The Ring? Tja, den här anime har en kvinnlig huvudroll med en frisyr som liknar ett hemskt spöke i filmen.

Den kvinnan märkt som ett spöke den här gången blev nära en tonåring som är känd i sin klass.

De också komma närmare och starta en romantisk berättelse sedan det. Kom och titta på deras berättelser i 25 beroendeframkallande avsnitt!

TitelKimi ni Todoke
Visningstider7 oktober 2009 - 31 mars 2010
Episod25
GenreLivsskiva, drama, romantik, skola, Shoujo
StudioProduktion I.G
Betyg8.05 (MyAnimeList.net)

9. Toradora!

Toradora! det här är en anime romantikskola som är väldigt spännande att bevittna för karaktärernas löjliga beteende.

Toradora berättar om en ovanlig kärleksresa från en tonåring vid namn Ryuuji Takasu till Taiga Aisaka som har väldigt olika karaktärer.

Taiga är en ung tjej som är grinig och bitchy, en dag träffas de i ett pinsamt ögonblick. Unikt, de har ömsesidiga känslor för varandra.

Oväntat slutade hans kärlekshistoria i en upplevelse de inte kunde föreställa sig. Kom och se deras roliga beteende i den här skolan romantiska komedi anime!

TitelToradora!
Visningstider2 oktober 2008 - 26 mars 2009
Episod25
GenreSlice of Life, komedi, romantik, skola
StudioJ.C. Personal
Betyg8.31 (MyAnimeList.net)

10. Kotonoha no Niwa

Slutligen är Kotonoha no Niwa eller vad som kallas Ordens trädgård. Den här anime berättar historien om en tonåring på gymnasiet som ofta hoppar över för att njuta av skönheten i en park i staden Tokyo.

En gång träffade han en kvinna som också gillade att vara i parken. När de möttes växte känslor av kärlek mellan dem två.

I alla fall, dåliga saker kom i vägenoch den dåliga saken kommer från var och en av er. Låt oss ta en titt på den typiska Makoto Shinkai-anime som har en rörande historia med distinkta bilder som förstör ögonen.

TitelKotonoha no Niwa
Visningstider31 maj 2013
Episod1
GenreLivsskiva, psykologisk, drama, romantik
StudioCoMix Wave-filmer
Betyg8.15 (MyAnimeList.net)

Det är den bästa romantiska skolanime som kan hålla dig uttråkad hela dagen. Även om det bara är en animation kan berättelsen berättas röra ditt hjärta, gäng.

Kärlekshistorier i skolan kan alltid vara ett intressant tema att ta upp, även i anime.

Bland anime ovan, vilken gillar du mest? Skriv din åsikt i kommentarfältet, vi ses i nästa artikel!

Läs också artiklar om anime romantik eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.