hur man enkelt kontrollerar indihome-kvoter / fup via webbplatsen

Även om det är obegränsat har Indihome Internet Package en kvot. Missa inte det, så här kontrollerar du indihome-kvoten / fup via webbplatsen.

Tidigare hade ApkVenue diskuterat den fullständiga listan över de senaste 2018 Indihome obegränsade paketpriserna.

Så, vad sägs om de av er som inte prenumererar på Unlimited-paketet från IndiHome? Hur vet du hur mycket användning hittills?

Metoden är enkel killar, du behöver inte bry dig om att komma till Indihome-butikerna bara för att ta reda på vad din återstående kvot är.

Här är enkla tips om hur du kontrollerar IndiHome-kvoten via uppkopplad rekommendation från Jaka.

Hur man enkelt kontrollerar IndiHome-kvoten

Även om du prenumererar på obegränsat IndiHome kommer det fortfarande att finnas en FUP- eller rättvis användningsgräns inställd av IndiHome.

Till exempel, om du prenumererar på 10 Mbps, är användningsgränsen 300 GB.

Därefter minskas hastigheten med 25% med en maximal kvot på 400 GB. Därefter sjunker hastigheten till 40% utan fler kvotbegränsningar.

då måste du står fast vid kolla din IndiHome-kvot killar. Om du fortfarande är förvirrad över hur du kontrollerar din IndiHome-paketkvot, följ stegen nedan:

Steg för att kontrollera IndiHome-kvoten

Åh ja, hur man kontrollerar den återstående IndiHome-fiberkvoten kan bara göras genom hemsida IndiHome på //indihome.co.id/usage-info.

Du kan dock göra den här metoden både på din mobiltelefon och PC killar! Här är stegen för att kontrollera din återstående IndiHome-kvot:

  • Det första steget, öppna webbplatsen //indihome.co.id/usage-info.

Du Nödvändig Skapa ett konto först så att du kan ta reda på din återstående IndiHome-kvot. Välj därför menyn Har du inget konto ännu?

  • Andra steg, fyll i listan själv med fullständig och korrekt.

Se till att det e-post- och mobilnummer du anger är korrekt och att du kan skicka en verifieringskod. Och viktigast av allt, input IndiHome kund-ID du.

  • Tredje steget, Logga in igen på ditt konto.

När du har registrerat ditt IndiHome-konto, tack logga in Återställ med e-postadressen och lösenordet som du skapade tidigare.

  • Fjärde steget, klicka på informationsmenyn.

efter dig logga in, på hemsidan hittar du flera menyflikar. Välj en flik information.

  • Femte stegetoch välj sedan Bonus- och användningsinformation för att se din återstående IndiHome-kvot.
  • Sjätte steget, input Snabbt kund-ID du.
  • Gjort! Du kan kontrollera din IndiHome-kvot. Nu kan du kontrollera Indihome fup när och var din kvarvarande IndiHome-kvot är.

Det här är tipsen från ApkVenue för hur man enkelt kan kontrollera IndiHome-kvoten, förhoppningsvis kan dessa tips hjälpa de av er som rutinmässigt vill kontrollera IndiHome-kvoten online, utan att behöva ringa kundservice.

Snälla du dela med sig och kommentera den här artikeln för att fortsätta få information, tips och tricks och nyheter om teknik från Jalantikus.com

Läs också artiklar om IndiHome eller andra intressanta artiklar från Naufal.