25 vackraste anime karaktärer 2021, sexig, kawaii!

En sak som får oss att titta på anime är närvaron av vackra 2D-kvinnor. ApkVenue vill ge dig 25 av de vackraste anime karaktärerna 2021, här!

Försök att namnge de vackraste anime karaktärerna enligt din åsikt! Jaka är säker på att svaret kommer att variera eftersom människors smak är annorlunda, eller hur?

Även om det finns människor som ofta skrattar för att de gillar kvinnor som inte är riktiga, har anime-fans fortfarande sina egna favoriter, till och med så att de betraktas som waifu-hans.

För er som inte känner till begreppet wiafu Jaka berättar för dig. Waifu är en anpassning av ordet fru vilket betyder en 2D kvinnlig karaktär som någon verkligen gillar. Så mycket som de gillar det, tänker många på dem som "fruar".

Den här gången vill ApkVenue ge dig detta 25 av de vackraste anime karaktärerna Street Mouse-version som referensmaterial att hitta waifu-din!

Streetversion av de vackraste anime karaktärerna av musen

För information, i den japanska världen är det känt av termen bishoujo. Vad är det där? Kortfattat, bishoujo betyder vacker flicka på japanska.

I anime världen, bishoujo synonymt med kvinnliga karaktärer som ofta visar sina söta sidor för de viktigaste manliga karaktärerna. Även om det också fortfarande visar den söta sidan av en anime kvinnlig karaktär inuti scen filma.

Pratar om vackra anime karaktärer, vad är dina typer, va? Kom igen, titta på listan nedan, vem vet vad som passar din smak. Göra söt alla anime karaktärer!

Men ApkVenue försöker beställa namn som inte visar rankningar och denna lista är ordnad alfabetiskt. Menar inte att nummer ett är den vackraste anime karaktären, va.

1. Akame (Akame Ga Kill)

Först finns det Akame från anime Akame Ga Kill. Hon beskrivs som en vacker kvinna men har en extraordinär talang för att döda.

2. Anna Kobayakawa (Nijiiro dagar)

Anna Kobayakawa är en vanlig gymnasieflicka som tenderar att vara tyst och har svårt att få vänner med andra människor.

I anime Nijiiro dagar baserat på mangaserien hade han bara en nära kvinnlig vän innan han träffade sitt gäng Hashiba.

3. Asuna Yuuki (Sword Art Online)

Om den här är en miljon människors idol! Asuna Yuuki är den viktigaste kvinnliga karaktären i anime Svärdkonst online vilket är ganska populärt och är känt för sin skönhet.

4. Ayuzawa Misaki (Kaichou wa Maid-Sama)

Har du någonsin haft en kvinnlig studentrådspresident, men är hårdare än alla manliga studenter? I så fall är det troligt att han liknar Ayuzawa Misaki från anime Kaichou wa Maid-sama.

Men Misaki har en stor hemlighet, vet du. För att försörja sin fattiga familj var han tvungen att arbeta som en hembiträde på ett café! Ganbatte ne, Misaki!

5. Chitoge Kirisaki (Nisekoi)

Nästa finns Chitoge Kirisaki från anime Nisekoi. Även om det ser elegant ut på utsidan, har det faktiskt kraften i en gorilla, du vet!

Om du inte tror det kan du fråga Ichijou Raku som ofta har fått sina hits! Whew, hur kraftfull!

Andra vackra anime karaktärer. . .

Är du fortfarande nyfiken eller inte att se nästa vackra anime-figur? Det finns en karaktär Hestia som kan göra dig grinig för söt, du vet.

Kom igen, låt oss bara gå vidare och ta reda på vem nästa populära och vackra kvinnliga anime karaktär är!

6. Emilia (Re: Zero)

Även om namnet lät ingenting som det genomsnittliga japanska namnet, Emilia är den viktigaste kvinnliga karaktären av anime Re: Noll.

År 2018 cirkulerade en mycket viral meme när den manliga karaktären i denna anime, Subaru, avvisade en annan kvinna för Emilia! Duh, riktigt kvinnliga anime karaktärer som kan smälta, va!

7. Erza Scarlet (Fairy Tail)

Egentligen finns det massor av vackra kvinnor från anime Fairy Tail. Men av allt detta är den vackraste enligt Jaka Erza Scarlet den med rött hår.

Erza är känd som en trollkarl i S-klass och är medlem i Team Natsu på Fairy Tail den coola, du vet. Teamet är unikt så att det får fansen att känna sig hemma.

8. Hestia (DanMachi)

Duh, bara ett namn som liknar en kvinnas namn i landet, du vet. Faktum är att hans ansikte ser ut som en anime-karaktär, men på grund av hans fantastiska kropp kan du välja det som en samling tapet vackraste anime 2021.

Även om inte en tomboy kvinnlig anime karaktär, en av de mest populära anime karaktärer med en kvinnlig huvudperson är Hestia från Anime DanMachi, du vet.

9. Hinata Hyuga (Naruto)

Naturligtvis kommer du att spraya Jaka om du inte inkluderar en kvinnlig karaktär från anime Naruto detta. Han är Hinata Hyuga som har Byakugan-ögon.

Hinata Hyuga som har blivit Naruto Uzumakis legitima fru och uppriktigt uppoffrat så att Jaka kom in på listan över de vackraste anime-karaktärerna den här gången.

10. Inori Yuzuriha (Skyldig krona)

Med sin kalla blick, Inori Yuzuriha från anime Skyldig krona kunna förtrolla wibu för att underkasta sig den skönhet den har.

11. Kaori Miyazono (Shigatsu wa Kimi no Uso)

Vackra anime-karaktärer kommer vanligtvis från genre-anime romantikrätt? Tja, från anime Shigatsu wa Kimi no Uso eller Dina lögner i april tydligen finns det en vacker anime karaktär Kaori Miyazono blont hår, här!

Denna vackra Violis har en extraordinär livshistoria. Om du har tittat på anime tror ApkVenue att du kommer att krypa och känna igen historien om hans liv.

12. Kaga Kouko (Gyllene tid)

Nästa finns Kaga Kouko från anime Gyllene tid. Med sitt långa, vågiga hår är skönheten i denna karaktär ännu mer förtrollande och hennes aura kommer ut!

Kan inte skiljas från karaktären som är så stark och tuff, Kaga Kouko fortfarande kunna få dig att bli kär och svår att gå vidare, vet du. Du måste vara försiktig för att vara försiktig!

13. Kotori Minami (Bokura no Live Kimi to no Life!)

Kotori Minami är en av de nio huvudpersonerna i anime Kärleksliv. Han är mycket bra på att designa kostymer för sin grupp. Han är också känd för att stödja sina lagkamrater!

14. Mikasa Ackerman (Attack på Titan)

Vem sa anime handling har inte karaktären av en vacker kvinna? I anime Attack på Titan det är fullt av spänning, det finns Mikasa Ackerman svår en.

Även om båda hans föräldrar dödades förlorade inte Mikasa sin medkänsla särskilt för familjen som hade tagit hand om honom, nämligen Familjen Jaeger.

15. Mio Akiyama (K-On!)

Om du gillar gymnasieflickor som är blyga, Mio Akiyama från komedi anime K-On! den här är perfekt att vara waifu du.

Dessutom har Mio en blyg karaktär, så du måste kunna skydda henne. Åh ja Jaka glömde, han är inte en riktig kvinna va!

16. Mizore Shirayuki (Rosario + Vampire)

Flickor med kort hår är också vackra, verkligen! Beviset, Mozire Shirayuki från anime Rosarii + vampyr den här. Hennes charm kan locka manliga anime-fans här!

Med sitt lila hår och blå ögon kommer någon pojke att känna sig krossad när hon möter henne. Han har en förkärlek för att tugga godis i munnen.

17. Rias Gremory (High School DxD)

Ehem, för den här känns det som att ApkVenue inte behöver förklara långt. I huvudsak, Rias Gremory från anime Gymnasiet DxD detta är redan känt för sin skönhet.

18. Sabre (Öde / övernattning)

Med svärdet i hans grepp, Sabel kunna bli idol för många människor. Den seghet han visade i anime Ödet / stanna natten faktiskt gör fansen ännu närmare.

19. Sento Isuzu (Amagi Brilliant Park)

Som nöjesparkvakt, Sento Isuzu uppenbarligen för vacker. Den lockelse den har gör Amagi Brilliant Park som han ockuperade blev trångt med besökare.

Varför trodde Jaka att om han hade en butik kunde han hitta ett vackert team som han Sento Isuzu. Förutom att kunna göra många besökare kan ApkVenue också känna sig hemma att arbeta. Uh, vad är Jaka!

20. Shana (Shakugan no Shana)

Om du letar efter en söt tjej, ta en titt Shana från anime Shakugan nej Shana detta. Med sitt ljusröda hår kan han fortfarande se söt ut.

21. Shiina Mashiro (Sakurasou no Pet na Kanoujo)

Shiina Mashiro är en transferstudent från England. Han måste gå in på ett vandrarhem där invånarna är kända för att vara ganska unika.

Som det visade sig var Shiina själv unik eftersom hon inte alls kunde ta hand om sig själv! Detta gjorde stora problem för hans sovsalar, inklusive Sorata.

22. Shinka Nibutani (Chuunibyou demo Koi ga Shitai!)

Bakom den skönhet han har, Shinka Nibutani från anime Chuunibyou demo Koi ga Shitai! höll en mörk hemlighet som kunde göra honom generad till döds.

Under gymnasiet led han av klass 8-syndrom som fick honom att känna att han hade övernaturliga krafter! Se upp för han ser vad du inte gör!

23. Winry Rockbell (Fullmetal alkemist)

Som en av de mest populära anime i världen måste det naturligtvis finnas en representant från anime Fullmetall alkemist. Och den utvalda var en kvinna med namnet blont hår Winry Rockbell.

Winry är en 15-årig tjej som är mycket skicklig inom maskiner, vet du. Hans jobb är att tillverka eller reparera konstgjorda armar och ben. Hon är faktiskt en kreativ kvinnlig anime, va!

24. Yuzuki Eba (Kimi no Iru Machi)

Kombinationen av blått hår, bruna ögon, ljus hud och välproportionerade kroppar gör Yuzuki Eba från anime Kimi no Iru Machi gå in i den här listan.

Det kontrasterande utseendet på hår och ögon skapar en aura av skönhet för fansen.

25. Yukino Yukinoshita (OreGairu)

I ordningen efter den sista mest populära anime där Yukino Yujinoshita från den långa titeln anime men det förkortas ofta som OreGairu endast.

Med sitt långa svarta hår och kalla ansikte anses Yukino ofta vara en av de vackraste anime karaktärerna bland anime fans.

Det är en samling 25 av de vackraste anime karaktärerna Du kan se JalanTikus-versioner av olika anime-genrer. Vilken är din favorit? Eller har du en annan vacker karaktär som ApkVenue inte har nämnt?

Det är okej att avguda en av dem, men kom ihåg att alla 2D alias INTE VERKLIG. ApkVenue berättar bara namnen på anime-karaktärer och bilder, verkligen.

Låt dig inte gilla dem så att du inte vill ha en relation med en riktig kvinna!

Läs också artiklar om anime från Nabila Ghaida Zia.