ett nytt sätt att ta reda på svaren på hjärndueller för att vinna kontinuerligt

På grund av populariteten hos Brain Duel-spel i Indonesien gjorde Jaka många tips om hjärnduellering. Den här gången kommer ApkVenue att dela ett nytt sätt att veta svaren på Brain Duel så att du fortsätter att vinna. Vilja? Låt oss läsa hela artikeln.

På grund av populariteten hos Duel Brain-spelet i Indonesien ser ApkVenue ofta människor spela det på TransJakarta, hissar eller till och med hangouts. Intressant sagt sägs det att Brain Duel lyckades flytta populariteten för Clash of Clans (COC) i Indonesien! Vad tror du För att hålla jämna steg med Brain Duels popularitet ger ApkVenue också mycket bra tips om hjärnduell.

 • Hur får man Premium Brain Duel gratis
 • Hur man vet svaren på hjärnduellen att vinna
 • Dessa tre sätt är bevisade för att du ska vinna i hjärnduell

Efter att Jaka tidigare hade gett 2 tips för att göra Brain Duel MEME och strategier för att vinna Brain Duel, kommer den här gången igen att tillhandahålla de senaste Brain Duel-tricken. Du kan säga att det här är fuska Brain Duel för att hitta svaret på den nya Brain Duel. Sättet som ApkVenue kommer att ge är mer enkel från hur man får svaret på den första hjärnduellen.

Hur man vet svaren på hjärnduellen att vinna

Först och främst kommer ApkVenue att säga att spela spel Hjärnduell på detta sätt är det fuska. Så du delar inte riktigt dina insikter med dina vänner om du använder detta Brain Duel-trick. Men återigen, detta görs i syfte att vara ett hjälpmedel när du sitter fast eftersom du fortsätter att förlora, så att du inte ser dum ut. Det kloka är att använda den här metoden bara ibland så att du fortfarande tycker att det är kul att spela Brain Duel-spelet.

Många sätt att känna till svaren på hjärnduellen

Jaka säger alltid, Det finns många sätt att åka till Rom. Det finns många sätt att hitta svaret eller nyckeln till Brain Duel. Du kanske tänker på hur du gör det radera data det är komplicerat och tidskrävande eftersom du måste logga in återställa. Tja, den här metoden är enklare och tar inte mycket tid. Resultatet förblir detsamma, det vill säga du kommer att få svaret på Brain Duel.

Vad ska man förbereda för detta Brain Duel-trick? Det du måste förbereda är:

 • Ladda ner och installera Brain Duel på två olika Android-smartphones.
Games Trivia FEO Media AB LADDA NER
 • Eller så kan du installera Brain Duel på din dator eller bärbara dator med en emulator. Kan använda Bluetacks eller Windroye.

Ett nytt sätt att känna till svaren på hjärnduellen

När du har förberett den krigsutrustning som behövs ovan kommer ApkVenue att beskriva metoden för dig. Här är ett nytt sätt att ta reda på svaren på Brain Duel:

 1. Logga in använda samma Brain Duel-konto i appen Brain Duel installerat på olika enheter. Till exempel, på din Android en och i en emulator, använd samma Brain Duel-konto.

 2. Spela nu Brain Duel-spelet på din Android. När du spelar Brain Duel på din Android, öppna också Brain Duel på din andra emulator eller Android.

 3. Precis som hur man hittar svaret på den första hjärnduellen, här kommer vi fortfarande att använda tricket att slå på och av dataanslutningen. Så, i din tur, välj den kategori av frågor du vill spela och stäng sedan av dataanslutningen, oavsett om det är mobildata eller WiFi på din Android.

 4. Svara på frågorna som presenteras i din Android Brain Duel (i ett tillstånd av dataanslutning är av). Men håll Brain Duel på din andra emulator eller Android aktiv. Du kan svara på alla frågor godtyckligt, för det här används bara för att ta reda på de rätta svaren på de frågor som ges om hjärnduellen.

 5. Gå nu vidare till Brain Duel på din andra emulator eller Android-enhet. Spela med aktiva data och svara sedan på alla frågor med rätt svar som du spelade tidigare.

 6. Om du inte har tid att komma ihåg rätt svar på befintliga frågor, återvänd inte till Brain Duel på Android som du spelade tidigare. Klicka sedan på fel svarpunkt (färgad röd), då visas rätt svar och frågor.

 7. Nu är alla svaren på Duel Brain okej, eller hur? Ett tecken på att du är redo att vinna.

Kom bara ihåg, använd den här metoden bara när du har fastnat. För att du ska ha det roligt att spela detta Brain Duel-spel som ett sätt att finslipa och bredda dina horisonter. Hålla med? Om du inte håller med, är det din rätt. Jaka kommer inte att tvinga honom, men Jaka förklarar också denna metod.

Åh ja, på det här sättet fick ApkVenue det från en av Jakas vänner som spelade Brain Duel, nämligen farrelzacharyyy. Så om du har roliga tips för att spela Brain Duel kan du också dela dem med Jaka. Du kan gå igenom kommentarskolumnen eller direkt när du spelar Brain Duel. Fusk inte bara när du spelar med Jaka. Våga?