den senaste rangordningen för mobillegender 2021

Rankad match är det mest prestigefyllda läget i Mobile Legends. Från Warrior till Mythic, här är en lista över rankningarna för den senaste Mobile Legends 2021-rankingen

Hur många finns det rang och beställningen i Mobile Legends? Jaka är säker på att det fortfarande finns många av er som fortfarande är förvirrade över ordning rang Mobile Legends.

Mobile Legends: Bang Bang regerar fortfarande som ett av MOBA-spelen mobil bästa och mest populära i Indonesien idag.

Mobile Legends, som först släpptes 2016 av utvecklaren Moonton, har hittills fått totalt nedladdningar på mer än 100 miljoner gånger.

För att du ska veta har Mobile Legends för närvarande 7 nivåer rang huvud och en underrankning vilket är utan tvekan den mest prestigefyllda titeln i detta Android MOBA-spel.

Åh ja, från och med säsong 14 2019 finns det också ett antal förändringar som har inträffat, särskilt för rangMythic, gäng.

Så, så att du inte missar informationen, den här gången kommer ApkVenue att granska hela listan ordning rang Mobile Legends 2021. Nyfiken? Kom igen, se ApkVenues fullständiga recension nedan!

1. Krigare

När du spelar Mobile Legends för första gången får du det omedelbart rangKrigare. Om du är flitig skjuta på, det är inte omöjligt du kan komma igenom rang högsta ML, vet du.

Krigare är den första Mobile Legends-nivån som du spelar i rankat matchningsläge. När du först spelar kommer du definitivt att be om att starta rang Vilken nivå av Mobile Legend, eller hur?

För att komma åt rankad match måste du åtminstone vara nivå 8 och ha minst 5 hjältar. Om det är uppfyllt, mode rang ML öppnas automatiskt.

Rang Krigare har nivåer från Warrior III till Warrior I med tre stjärnor att stiga till rang Nästa. Koppla av, på rang detta kommer du inte att uppleva en stjärnreduktion om du förlorar.

When Mobile Legends rangåterställning, du är fortfarande i Mobile Legends nivå detta får ett pris i form av 1x Fragment Skin Premium, 1000 stridspoängoch 100 biljetter.

2. Elite

Efter att ha lyckats höja ML-rankningen från nivå Warrior, du kommer att spela på en nivå Elit. Precis som tidigare får du tre nivåer från och med Elite III - Elite I.

Skillnaden är att du måste samla 4 stjärnor för att kunna gå upp rang Nästa. Kom igång rang detta om du förlorar så kommer din stjärna att minska, gäng.

Efter avslutad säsong i rang detta får du 3x Skin Premium Fragment, 2000 Battle Pointoch 200 biljett.

ApkVenues förslag, försök att samla så många fragment som möjligt så att du kan köpa de coolaste Mobile Legends-skinn som finns på Fragment Shop.

3. Mästare

Sen på rangBemästra kanske har du problem med att få stjärnor eftersom matcherna i genomsnitt följs av riktiga spelare, inte mot bot som i Warrior och Elite.

Rang Befälhavaren själv har fyra nivåer, nämligen Master IV - Master I med fyra stjärnor vardera nivå-hans.

För er som gjorde det rang i denna Mobile Legends har du rätt att få Säsongens exklusiva skinn, 4000 stridspoängoch 300 biljett.

4. Stormästare

Garanterat att bli ännu svårare här! På rangStormästare Du hittar fem nivåer från och med Grandmaster V - Grandmaster I.

I själva verket att kunna gå upp till nivå Därefter finns det 5 stjärnor, aka segrar som du måste vinna först. Mer utmanande, eller hur?

Eftersom det började kännas svårt valde många också den bedrägliga vägen genom att använda fuska Mobile Legends så att du kan nå det snabbare rang högsta ML, gäng.

Priser som delas ut i rang Stormästare är också ganska frestande, det vill säga Säsongens exklusiva skinn, 7000 stridspoängoch 600 biljett.

5. Episk

Med början från rangEpiskstartar du systemet Valomgången där varje val hjälte kommer att ställas in innan matchen startar.

Med detta system skulle inget av lagen ha gjort det hjälte samma och det kommer att finnas fyra hjälte i vilken-förbjudna i varje spel, gäng.

Rang Epic består av fem nivåer, nämligen Epic V - Epic I med fem stjärnor på vardera nivå-hans.

I slutet av säsongen kommer du att få Säsongens exklusiva skinn, 12000 stridspoängoch 1000-biljett om så är fallet fastnat i nivå denna "gröna mossa".

6. Legend

I början av lanseringen av detta MOBA-spel, rangLegend verkligen så rang högst för tiden, gäng. Men 2021 är historien annorlunda nu!

Rang Legenden rankas som tredje rang högst i Mobile Legends. I nivå Denna ML, du måste klara Legend V - Legend I med fem stjärnor vardera.

Eftersom det har gått in i nivån rang ML är mer professionell, de fiender du möter är garanterat bra. Så se till att du väljer den sjuka ML-hjältekombinationen så att du kan vinna.

I slutet säsong, det finns ett pris som du får när du når rang detta, det vill säga Säsongens exklusiva skinn, 20000 stridspoängoch 1500 biljett.

7. Mythic

Mythic Mobile Legends att vara en av de svåraste leden i detta spel. Om du har nått rang det här kommer du säkert att vara väldigt stolt, va?

Annorlunda än tidigare, med säsong 14, rang Mytiskt schema ändras så att det delas in i fem nivåer. På nivå detta, det finns en nivå som du måste klara, det vill säga Mythic V - Mythic I.

Poängsystemet använder inte stjärnor utan namngivna poäng Mythic Point vilket kommer att öka och minska beroende på om du vinner eller förlorar i matchen.

När du först når rang också detta kommer du att utsättas för Placeringsmatch som består av tio matcher för att bestämma din position vid rang Mythic.

Senare, när du spelar i läge rang, det är inte omöjligt att du ofta kommer att träffa pro spelare med namnet trupp coolt som redan är ganska populärt.

I slutet av säsongen på rang Mobile Legends Mtyhic, du får Säsongens exklusiva skinn, Mythic Expression, 20000 stridspoängoch 1500-biljett.

8. Mytisk ära

Slutligen kan du också uppgradera till Mytisk ära Mobile Legends, som du nu enkelt kan få så länge dina totala Mythic-poäng har nått 600 poäng eller mer.

För att göra det ännu svalare, glöm inte att öka vinstgraden för ML-hjältar, OK! Så ögonblick valomgången, kan du visa upp din WR till dina lagkamrater.

Det coolaste är att du också har möjlighet att gå in topplista så länge du har ett större antal mytiska poäng än dina konkurrenter, gäng.

Så när blir det smeknamn Mobile Legends du visas på topplista världen?

Det är den kompletta listan med sekvenser rang Mobile Legends senast från Warrior till Glorious Mythic med nya regler som börjar den här säsongen 14.

Om du har kommit själv rang var är det? Är du säker på att du inte vill vara med Jaka? Glöm inte att skriva smeknamn dig i kommentarfältet nedan!

Läs också artiklar om Mobile Legends eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.