De 9 bästa korta dramadramorna måste ses, se upp baper!

Inte bara erbjuder långa avsnitt, några av de bästa korta dramadramorna nedan har också bra historier som inte är mindre intressanta, du vet!

Annyeong! Vem av er är ett stort fan koreanskt drama? Inte bara kvinnor utan Drakor efterfrågas nu mycket av män, gäng.

Faktum är att inte ett fåtal av dem är villiga att titta på Drakor-maraton från morgon till natt eftersom avsnitten verkligen är långa.

Tja, lyckligtvis finns det också några koreanska drama med korta avsnitt som erbjuder berättelser som inte är mindre bra och spännande. Är du nyfiken på att titta på?

Kom igen, ta en titt lista över bästa korta avsnitt av drakor det följande!

Måste titta på Korean Drama Short Episode

Som att spela spel kan det faktiskt få folk att glömma tiden att titta på koreanska drama.

Tja, för er som ofta glömmer tiden när man tittar på koreanska dramaer, här har vi några rekommendationer för korta avsnitt av drakor som är synd att missa.

1. Hej Dracula (2020)

Fotokälla: 628 Uppdateringar (Hello Dracula är en av de senaste korta episoderna i Korea 2020, med Seohyun i huvudrollen).

Packad i endast två avsnitt, Hej Dracula är det senaste korta koreanska dramaet med en av medlemmarna i Girl's Generation-tjejgruppen, Seohyun.

Hej Dracula själv berättar historien om tre grannar som måste möta problem som de verkligen vill undvika i sina liv.

De tre är An-Na (Seohyun) som lever enligt sin mors önskemål, Yoo Ra (Go Na Hee) som måste flytta med sin familj från var de bor och Seo-Yeon (Lee Joo Bin) som fortfarande är besatt av sin tidigare älskare.

InformationHej Dracula
Betyg93% (Asianwiki.com)
GenreDrama
Antal avsnitt2 avsnitt
Utgivningsdatum17 februari - 18 februari 2020
DirektörKim Da-Ye
SpelareSeohyun


Lee Joo-Bin

2. Binggoo (2015)

Sändes på MBC TV-stationen 2017, koreanskt drama Binggoo bara erbjuda så mycket 2 avsnitt ensam om att presentera alla berättelser.

Ändå, men det här korta Drakor-avsnittet erbjuder fortfarande en historia som inte är mindre intressant än andra långdramaepisoder, gäng.

Detta drama i sig berättar om Goo Man Soo (Kim Jung Hyun) som återvände till liv efter 37 år av mirakulöst frusen kropp.

Mitt i hans ansträngningar att fortsätta sitt liv och leta efter sin tidigare älskare, möter Man Soo av misstag en tjej som heter Da Ha (Han Sun Hwa).

InformationBinggoo
Betyg6.7/10 (IMDb)


92% (Asianwiki.com)

GenreDrama
Antal avsnitt2 avsnitt
Utgivningsdatum5 februari - 12 februari 2017
DirektörKang In
SpelareKim Jung-Hyun


Cha Joo-Young

3. Puck! (2016) - (Bästa korta avsnittet Drakor)

Foto med tillstånd av: Shimizu Akihiko (Puck! Är en av de bästa koreanska dramaerna kort som lyckades uppnå en tillräckligt hög rating).

Premiär i januari 2016 sedan, Puck! är det näst bästa korta koreanska drama som du måste titta på, gäng.

Inslagna i så mycket kort varaktighet 2 avsnitt naturligtvis, men Puck! lovande historier färsk vilket skiljer sig från de flesta koreanska dramaer.

Drama Puck! själv berättade för mig om Joon Man (Lee Kwang Soo) som tvingades arbeta som en lånehaj för en kriminell chef för att betala sin döda hustrus skulder.

Men när Joon Man tilldelas att samla in en skuld från en lagtränare hockey, det enda sättet han var tvungen att göra var att gå med i laget hockey de.

InformationPuck!
Betyg8.1/10 (IMDb)


90% (Asianwiki.com)

GenreDrama
Antal avsnitt2 avsnitt
Utgivningsdatum1 januari 2016
DirektörLee Gwang-Young
SpelareLee Kwang Soo


Son Soo-Hyun

4. Page Turner (2016)

Vill du titta på ett kort koreanskt drama om den bästa skolan? Om så är fallet bör du titta på Drakor med titeln En bok man sträckläser som omsluter berättelsen djupt 3 avsnitt ensam, gäng.

Även om den har ett ganska kort antal avsnitt, kan denna korta drakor fördjupa publiken i berättelsen.

Inte bara det, skådespelerskan Kim So Hyun som har spelat i det koreanska dramaet Love Alarm och en skådespelare Ji Soo bad också att skildra en karaktär i detta drama.

Page Turner själv pratade om kampen Yoo Seul (Kim So Hyun) som är en skicklig och begåvad pianist som försöker resa sig efter en olycka gör att han inte kan se längre.

InformationEn bok man sträckläser
Betyg7.9/10 (IMDb)


80% (Asianwiki.com)

GenreDrama, musik
Antal avsnitt3 avsnitt
Utgivningsdatum26 mars - 9 april 2016
DirektörLee Jae-Hoon
SpelareKim So-Hyun


Shin Jae-Ha

5. Ma Boy (2012)

Foto med tillstånd av: Doramas Para Amar (Ma Boy är en av de bästa koreanska kortdramorna om den bästa skolan som är synd att missa).

Erbjuder en historia insvept i 3 avsnitt naturligtvis koreanska romantiska komedidrama Ma pojke så nästa rekommendation för dig att titta på.

Denna Drakor berättar om Geu Rim (Kim So Hyun) som drömmer om att bli sångare och bestämmer sig för att gå till den bästa konsthögskolan i Sydkorea för att förverkliga sin dröm.

På sin nya skola fick Geu Rim av misstag en ny rumskompis Irene (Sun Woong) som visar sig vara en populär koreansk stjärna i förklädnad.

För dig som vill titta på korta koreanska drama om skolan eller korta romantiska koreanska drama, är Ma Boy verkligen rätt för dig att välja, gäng!

InformationMa pojke
Betyg6.1/10 (IMDb)


92% (Asianwiki.com)

GenreKomedi, romantik
Antal avsnitt3 avsnitt
Utgivningsdatum16 augusti - 30 augusti 2012
DirektörLee Jung Min
SpelareKim So-Hyun


Min Hoo

6.Adolescence Medley (2013)

Fotokälla: C.K. RABATTSÄLJARE (Adolescence Medley eller Puberty Medly är lämplig för dig som letar efter ett kort, sött men ändå romantiskt koreanskt drama).

Med den romantiska komediegenren som är mycket gynnad av K-dramafans, Ungdom Medley räknade lyckades presentera skönheten i den första kärlekshistorien på gymnasiet bara i 4 avsnitt endast.

Anpassad från en webtoon av Kwik In Geun, berättar detta drama om Choi Jung Woo (Kwak Dong Yeon) som är en ny student vid en skola som heter Namil High School.

Efter att ha bytt skolor ganska ofta på grund av sin fars arbete var Jung Woo van vid att vara ensam och bestämde sig för att inte vara vänner.

Men på sin nya skola fick Jung Woo faktiskt många vänner och hittade till och med sin första kärlek i en gymnasium som heter Yang Ah Young (Lee Se Young).

För de av er som vill titta på korta roliga koreanska dramaer men ändå romantiska för att göra er baper, kan denna ungdom medley vara ett av valen.

InformationUngdom Medley
Betyg7.1/10 (IMDb)


92% (Asianwiki.com)

GenreKomedi, romantik
Antal avsnitt4 avsnitt
Utgivningsdatum10 juli - 31 juli 2013
DirektörKim Sung-Yoon
SpelareKwak Dong-Yeon


Kwak Jung-Wook

7. Du gör mig galen! (2018)

Regisserad av regissören Hyun Sol Ip, dramat Du gör mig galen! erbjuder en kärlekshistoria som är ganska kort men kvar i publikens hjärtan.

Består av 4 avsnitt, detta drama handlar om ett förhållande Han Eun Sung (Lee Yoo Young) och Kim Rae Wan (Kim Sun Ho) som har varit vänner sedan högskoledagarna för 8 år sedan.

Men deras vänskap blir ett spännande ögonblick när de båda av misstag sover tillsammans för att de är berusade.

Sedan den händelsen är de två känslorna inte samma längre. De två försökte dock ignorera det och förbli normala med varandra.

InformationDu gör mig galen!
Betyg7.5/10 (IMDb)


92% (Asianwiki.com)

GenreRomantik
Antal avsnitt4 avsnitt
Utgivningsdatum7 maj - 8 maj 2018
DirektörHyun Sol-Ip
SpelareLee Yoo-Young


Sung Joo

8. Splash Splash Love (2015) - (Drakor kort avsnitt på Viu)

Fotokälla: Oddiya (Vill du titta på ett kort dramadrama på Viu? Dramat Splash Splash Love kan vara ett alternativ).

Om koreanska dramaer om kungariket vanligtvis har ett ganska långt antal avsnitt, så är det annorlunda med det här korta avsnittet av Drakor, gäng.

Orsaken är, Splash Splash Love bara erbjuda 2 avsnitt bara för att visa alla berättelser så att den passar för dig som vill ha ett koreanskt dramamaraton.

Detta drama i sig berättar historien om en gymnasieelever som heter Dan Bi (Kim Seul Gi) som på något sätt själv plötsligt upplever tidsresor och lever på Joseon-kungarikets dagar.

Ännu mer överraskande, vid den tiden visades Dan Bi som en underkonge och slutligen träffades Lee Do (Yoon Doo Joon).

InformationSplash Splash Love
Betyg7.8/10 (IMDb)


93% (Asianwiki.com)

GenreFantasi, historia, romantik
Antal avsnitt2 avsnitt
Utgivningsdatum13 december - 20 december 2015
DirektörKim Ji-Hyun
SpelareYoon Doo-Joon


Jin Ki-Joo

9. To.Jenny (2018)

Slutligen finns det bästa korta dramadrama med titeln Till. Jenny vilket höjer det romantiska genren 2 avsnitt.

Detta romantiska koreanska drama berättar historien om en man som heter Park Jung Min (Kim Sung Cheol) som fortsätter att försöka driva sin dröm som musiker.

Förutom det gav Jung Min inte heller upp att förfölja sin första kärlek, nämligen Kwon Na Ra (Jung Chae Yeon).

Även om det har en enkel konflikt, kan detta korta avsnitt av koreanskt drama fortfarande göra publiken upprörd, vet du.

InformationTill. Jenny
Betyg7.0/10 (IMDb)


92% (Asianwiki.com)

GenreRomantik
Antal avsnitt2 avsnitt
Utgivningsdatum10 juli - 17 juli 2018
DirektörParkera Jin-Woo
SpelareKim Sung-Cheol


Choi Yoo-Ri

Tja, det var några av de bästa korta dramadramorna som har intressanta historier och det är värt att titta på på din fritid, gäng.

Trots att det erbjuder ett ganska kort antal avsnitt är berättelserna inte mindre spännande än andra koreanska dramaer.

Faktum är att inte ett fåtal av dramorna ovan fick ganska bra betyg på IMDb- och AsianWiki-webbplatserna.

Läs också artiklar om koreanskt drama eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.