hur man tar bort grupp wa (whatsapp) enkelt och permanent

Hur man tar bort en WA-grupp som inte längre är aktiv är du riktigt lätt! Så här tar du bort WhatsApp-grupper permanent enkelt ⬇️!

Hur man tar bort en WhatsApp (WA) -grupp det kan låta lätt att göra och faktiskt är det. Men tyvärr finns det fortfarande många användare av denna populära chattapplikation som inte vet det ännu.

Vanligtvis lämnar användare bara gruppen utan att verkligen ta bort dem från WhatsApp-applikationen. I själva verket kan du faktiskt veta om du vill ta bort det permanent, gäng.

Nyfiken att veta hur? Kom igen, titta bara på stegen hur man tar bort en permanent WA-grupp utan att vara komplicerad mer nedan!

Hur man tar bort en WhatsApp-grupp

Störs du av att skicka visdomsord i WA-gruppen? Vill du radera det direkt så att du inte kommer att ingå i gruppen igen?

Du kan! Men först måste du veta att hur man tar bort WA-gruppen den här gången kan bara göras om du är admin av gruppen, gäng.

Metoden är väldigt lätt, det är inte mindre enkelt än hur man tar bort WA-chatt, vet du!

Istället för att bli nyfiken är det bättre att bara titta hur man tar bort radera WA-gruppen alias raderas permanent för alltid följande följande.

Appar Sociala & Meddelanden WhatsApp Inc. LADDA NER

Så här tar du bort WA-gruppen permanent

Stegen för hur du permanent stänger WhatsApp-gruppen som ApkVenue kommer att diskutera den här gången kan du göra både på Android eller iPhone.

Så att jag inte tar fel, här förklarar Jaka det helt med bilden. Kolla in det!

1. Öppna grupp och ange sidan för gruppinställningar

Först öppnar du WA-gruppen som du vill ta bort. Därefter öppnar du gruppinställningssidan genom att trycka på namnsektionen.

2. Ta bort gruppmedlemmar

Innan du tar bort det måste du ta bort alla gruppmedlemmar först på ett sätt välj medlem> ta bort> OK. Gör detsamma för varje gruppmedlem.

3. Välj "Avsluta grupp"

När alla dina medlemmar har tagits bort är nu bara du kvar i gruppen. Därefter väljer du ett alternativ Avsluta grupp nedan och välj sedan UTGÅNG.

4. Ta bort WhatsApp Group

Efter att ha avslutat kommer WhatsApp att fråga dig som administratör om du vill ta bort gruppen eller Rapportera som skräppost. välja Radera grupp välj sedan RADERA.

Sättet att permanent stänga WA-gruppen är över, gäng! Nu är gruppen helt ren från din WA-grupplista.

Tyvärr, när du tar bort gruppmedlemmarnas WA-kontakter, måste du göra det en efter en, även om du inte kan använda den hur man tar bort WA-gruppmedlemmar samtidigt.

Anledningar och fördelar med att radera WhatsApp-grupper

Jaka är säker på att känslan av "dåligt" är en av anledningarna till att du bara lämnar WA-gruppen som inte längre används utan att omedelbart radera den. Du är rädd för att bli kallad arrogant eller något, eller hur?

Även om radering av WA-gruppen inte alltid lämnar ett negativt intryck, gäng! Speciellt om gruppen aldrig har använts av medlemmarna för att kommunicera.

Å andra sidan har raderingen av en WhatsApp-grupp faktiskt sina egna fördelar som du och andra medlemmar kan få.

Till exempel vad ApkVenue har sammanfattat i följande punkter:

1. Fri från meningslöst innehåll

Det är ingen hemlighet att WA-gruppen inte bara används som ett kommunikationsmedel mellan sina medlemmar utan också ofta används som en kanal för förvirring eller osäkerhet hos individer inom den.

Från och med inlämning av bluffinnehåll, sändningar som inte är viktiga, till den andliga flush som ofta utlöser debatter bland medlemmarna.

Om din WA-grupp innehåller sådant innehåll, är det fortfarande starkt att försvaras?

2. Avlasta lagringsutrymme

Du måste veta att kontaktdatafilen, chatt historik, så att mediefiler som foton, videor och röstinspelningar som skickas till WhatsApp minskar mängden lagringsutrymme som din mobiltelefon har.

Därför, istället för att du hamstrar WA-grupper som inte längre används och gör ditt minne fullt, bör du försöka överväga att ta bort dem, gäng.

Eller om du inte är administratörsgrupp kan du försöka stänga den tillfälliga WA-gruppen som ApkVenue har diskuterat tidigare.

3. Undvik att HP blir långsam

Mobiltelefonminne som är för fullt kommer säkert att göra din mobiltelefon ännu långsammare och det är inte omöjligt att du kommer att uppleva det ofta eftersläpning.

För att undvika att detta händer kan du försöka ta bort WhatsApp-gruppen som ApkVenue förklarade ovan, gäng.

4. Gruppen är inaktiv

Precis som Jakas huvudmål med att skriva den här artikeln är att berätta hur man tar bort en WA-grupp som inte längre är aktiv.

Det betyder att du fortfarande inte kan vara självisk och bara ta bort WA-gruppen av personliga skäl eller känna dig irriterad. Rätt, du kan försöka blockera WhatsApp-grupper för att undvika det.

Eller så kan du också försöka lämna WhatsApp-gruppen utan att fastna så att den är säkrare från hädelse.

Så se till att gruppen du vill radera inte längre används, OK! Men vanligtvis används evenemangsgrupper eller liknande förresten, gäng.

Bonus: Tips för WhatsApp-grupper

Om du vill veta vad som är tipsen för att använda WhatsApp-grupper kan du titta på den här videon, gäng!

Det är hur man tar bort en grupp på WhatsApp permanent lätt. Nu kommer du inte längre att störas av förekomsten av vissa grupper som inte längre används!

Så, för att vara mer artig kan du också informera medlemmarna som fortfarande finns i den innan du raderar gruppen.

Hur, riktigt enkelt, eller hur? Lycka till och ses i nästa ApkVenue, gäng!

Läs också artiklar om Grupp eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found