ett enkelt sätt att göra din avatar på Android

I den här moderna, lättanvända eran visar det sig att hur man skapar sin egen avatar inte kräver mycket sofistikerade designfärdigheter. Det finns olika typer av avatarapplikationer och webbplatser som kan hjälpa oss att skapa avatarer online.

Tecknad filmavatar används ofta som en personlig identitet på Internet. Men på grund av den unika designen och bilderna tycker många om det och är gjorda för att följa dagens moderna trender. Så om vi inte känner oss bekväma med att använda riktiga bilder på internet, kan det vara rätt alternativ att använda tecknade avatarer.

I den här moderna, lättanvända eran visar det sig att hur man skapar sin egen avatar inte kräver mycket sofistikerade designfärdigheter. Det finns olika typer av avatarapplikationer och webbplatser som kan hjälpa oss att skapa avatar uppkopplad.

  • Hur man skapar en egen 3D-avatar med MyIdol
  • Detta är skillnaden mellan emoji, uttryckssymboler och klistermärken

Enkla sätt att skapa din avatar på Android

1. FaceQ

FaceQ är en applikation avatartillverkare först rekommenderar jag att du försöker. Denna applikation har många typer av avatordesigner som kan väljas efter dina behov, design och utseende för den resulterande avataren som också är upptagen med en mängd olika färger som säkert passar din karaktär och personlighet.

2. Smartphone-avatar

Denna avatarapplikation gör det också enkelt att skapa en avatarkaraktär som passar din personlighet. Med Smartphone-avatar Du kommer att presenteras med många alternativ för att skapa din egen avatarbild som passar dina behov. Det finns många bilder tillgängliga som du själv kan anpassa, till exempel ansiktsform, öga, frisyr eller andra tillbehör som du kan välja som du vill.

3. Avatar Maker

För dig som älskar anime är denna avatarapplikation värt ett försök som ett alternativ för hur du skapar en avatar. Avatar Maker låter dig skapa en avatarbild i form av en cool animation. Denna applikation har också många funktioner som du kan utforska på egen hand genom att ladda ner dem direkt på Google Play.

4. WeeMee

Den senaste rekommendationen om avataransökan är WeeMee. WeeMee har ganska kompletta funktioner jämfört med andra applikationer för avatartillverkare. Olika former av karaktärer som beskriver yrken och aktiviteter tillhandahålls i sin helhet så att du kan välja och använda. Dessutom finns det många funktioner som presenteras av WeeMee och naturligtvis kommer du inte att bli besviken att använda den här avatarapplikationen för att skapa en avatarbild som passar dig. WeeMee är också känt för att kunna producera avatarbilder med hög upplösningskvalitet.

Lista över webbplatser för att skapa din egen avatarbild

Förutom de fyra applikationerna ovan kan du också skapa online-avatar med ett urval av populära webbplatser nedan:

5. Välj ett ansikte

Välj ett ansikte är en webbplats för att skapa bilder online-avatar gratis, men för att producera den bilden hög upplösning vi måste betala $ 1,69 eller ungefär 25 000 Rp.

6. Stå inför din manga

Avatarbilderna som presenteras på den här webbplatsen är mer minnesvärda med anime- eller mangatecken. Låt oss prova det medan det fortfarande är gratis.

7. Avatar för South Park Studios

Om du har sett en animerad karaktär South Park , sedan webbplatsen för att skapa online-avatar den här är inspirerad av den animerade karaktären. Avatarbilddesignen som presenteras på webbplatsen liknar också den ursprungliga karaktären. Ändå är funktionerna från denna webbplats inte mindre intressanta än de andra. Ge det ett försök.

Hur man gör din avatarbild online

  • Besök följande webbplats Pick a Face. Välj sedan indonesiska.

  • Klicka sedan på "skapa Avatar" -knappen.

  • Starta din avatordesign. När du är klar kan du klicka på knappen spara eller återställa att börja om.

Starta design

Resultat

Dessutom kan du få det direkt dela med sig resultaten av avatarbilden till sociala medier eller genom att välja att ladda ner den direkt.

Så så skapar du din egen avatar på Android. Intresserad av att prova det? Glöm inte att dela din erfarenhet i kommentarfältet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found