vill veta hur man öppnar ett internetcafé med ett kapital på 2 miljoner?

Huvudstaden som Jaka tillbringade själv var liten, bara 2 miljoner rp! Vill du veta hur man öppnar ett internetkafé med ett kapital på 2 miljoner?

Tillsammans med kraven från vad som kallas ekonomi tvingar det ibland de av oss som redan arbetar för att ha en sidoaffär. Valet av ett sidoföretag i sig är olika. Exempel kan vara som tjänster tvätt, internetcafé och andra.

Eftersom Jaka har expertis inom teknik, ja, självklart kommer han definitivt att välja ett företag som är relaterat till teknik också. Så Jaka valde att öppna ett internetcaféföretag, och huvudstaden som Jaka spenderade själv var bara liten IDR 2 miljoner! Vill du veta hur man öppnar ett internetkafé med ett kapital på 2 miljoner?

  • Den här mannen kollapsar efter två veckors spel på ett internetcafé
  • Häftiga protester mot tvångsannonser från Telkom Speedy
  • Enkla sätt att fixa dött internet på Android

Lär känna konceptet med ett internetkafé med ett kapital på 2 miljoner

Fotokälla: Bild: Wikimapia

Innan vi öppnar ett litet internetcaféföretag är det bättre om vi först förstår hur konceptet är. Det här internetcaféet är en förkortning av Internetkaféer. Som namnet antyder betyder det en plats som säljer Internet obegränsat.

Vanligtvis säljer internetkaféer inte bara internet obegränsat Utan att vi visste det hyrde han naturligtvis också sin dator för användning. Men trots allt är det viktigaste i ett internetcafé att sälja Internet obegränsat.

Hur man öppnar ett 2 miljoner kapitalcaféföretag

Fotokälla: Bild: Hotspot Village

Hur öppnar man sedan ett caféföretag med ett kapital på 2 miljoner? Det är enkelt, det vill säga genom att verkligen sälja Internet obegränsat endast. Hyr inte utrymme och datorer för kundanvändning. Detta koncept i sig är allmänt känt vid namn RT RW-nät.

RT RW-nätet är i princip samma som ett internetcafé, det vill säga båda säljer internet obegränsat till sina kunder. Skillnaden här är RT RW internetförsäljning obegränsatöver det trådlösa nätverket. Till skillnad från kaféet där ägaren måste förbereda en dator och en plats.

Förberedelser för att öppna en RT RW Net Business

Fotokälla: Bild: Air Stream

Nu vet du att det faktiskt finns ett enklare sätt att sälja Internet obegränsat. Du behöver inte bry dig om att förbereda en dator och en plats, bara sälj den via det trådlösa nätverket. Kabelnätet i sig är ett exempel WiFi.

För allt som behöver förberedas kan du lyssna på det enligt följande.

  • Utomhus WiFi kan du Mikrotik eller UBNT Bullet. Prisklass Rp1 miljoner.
  • LAN-kabel och andra att smaka på. Prisklass IDR 500 tusen.
  • Huvudinternet kan du Astinet eller klass. Prisklass IDR 500 tusen.

Nu när du har några av dessa verktyg redo, bör det räcka för att börja sälja Internet obegränsat. Konfigurera enligt guiden så är du klar. Nu har du öppnat ett litet internetcafé med endast kapital IDR 2 miljoner.

Så så öppnade han precis ett litet internetcafé med en kapital på endast 2 miljoner rp. Förhoppningsvis kan denna information vara användbar. Åh ja, om du upplever problem, lämna dem i kommentarfältet. ApkVenue kommer att försöka hjälpa till att ge en lösning. Lycka till och tack.

Se också till att du läser relaterade artiklar Ansträngning eller annat intressant skrivande från Andalas son.

Banner: 1220HSL


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found