7 sätt att hantera fördröjning på den mest kraftfulla mobillegenden

Vill du veta hur man spelar Mobile Legends utan fördröjning? den här gången kommer ApkVenue att diskutera hur man hanterar Mobile Legend-eftersläpningen så att du är lugn när du träffar push-rankningen igen.

För er som vill spela PC-spel Dota 2, men inte har internetanslutning och PC-spel kan Mobile Legends vara en intressant flykt

Detta mobilspel med samma koncept som DOTA 2 har redan enorma fans i Indonesien.

Trots att den spelas på en mobiltelefon kräver Mobile Legends fortfarande en stabil anslutning och ping. Det är egentligen inte så bra längre krig och plötsligt släpar Mobile Legend.

Hur man övervinner fördröjning i Mobile Legend som är effektivt och 100% framgångsrikt

Inte bara internetproblem, det finns flera anledningar som kan få Mobile Legends att plötsligt uppleva fördröjning eller paus när de spelas.

Därför kommer den här gången ApkVenue att diskutera på djupet hur man hanterar lag i ML så att du kan push rank utan att oroa dig för någon form av störningar

Nyfiken på hur man gör nätverket stabilt när man spelar Mobile Legend? Följande är information som du kan använda som ett riktmärke såväl som en lösning.

1. Använd den bästa Game Booster-applikationen

Visst vet du, vår Android-smartphone kör flera applikationer samtidigt för det mesta. Från början av ansökan chatt, sociala medier, till nyhetsapplikationer som alltid får aviseringar.

Detta gör att din smartphone inte är optimal när du spelar spel. Det är sättet att lösa det eftersläpning I den första Mobile Legend behöver du den bästa spelbooster-applikationen.

Denna applikation gör att din smartphone fokuserar så 100% endast för spel. Du behöver inte bry dig om att göra många inställningar i applikationen spel förstärkare allt kan göras omedelbart.

Denna applikation kan också blockera meddelanden som stör när du spelar spel, även för att fördröja WA-meddelanden och även pausa inkommande samtal.

2. Använda den bästa Internet Booster-applikationen

Förutom applikationen för spelbooster behöver du också den bästa applikationen för internetbooster. Denna ansökan kommer stärka internetsignalen tas emot av din mobiltelefon.

Internet booster ansökan kan du få bästa ping från olika tillgängliga nätverk. På detta sätt svaret i spelet blir också automatiskt bättre.

För professionella spelare är denna typ av applikation ett obligatoriskt vapen innan du tävlar vilket garanterar att deras prestanda alltid är bra när de spelar.

Att använda en internetbooster är ett sätt att spela mobillegender till den mest effektiva fördröjningen som du kan träna direkt.

3. Använd en 4G-anslutning eller en stabil WiFi-anslutning

Eftersom Mobile Legends är det MOBA-spel samma som DotA 2, du behöver en stabil internetanslutning, med mindre än ping 100 ms.

Så ApkVenue rekommenderar att du använder 4G LTE-anslutning eller ansluter till ett stabilt WiFi-nätverk. För att signalen inte ska störas kan du spela i ett lite öppet rum.

Anslutningsproblem är ofta den främsta orsaken till varför Mobile Legend drar, så se till att ditt internet är problemfritt innan du börjar spela detta onlinespel.

Hur man övervinner fördröjning på andra mobila legender ...

4. Rengör löpande applikationer

Jämfört med Vainglory och AOV är Mobile Legends känt för att vara lättare, har en mindre filstorlek och kan fungera smidigt på smartphones med 2 GB RAM.

Ändå måste du naturligtvis i förväg städa upp den körande applikationen klick multitasking-knapp eller senaste appar.

Hur man kan övervinna eftersläpning i Mobile Legend är detta användbart för att frigöra RAM på en smartphone, så att du kan spela Mobile Legends maximalt utan eftersläpning.

Den här metoden låter kliché, men många spelare glömmer att göra detta och när de spelar visas förseningen plötsligt.

5. Se till att smarttelefonen är i prestandaläge

Vissa smartphones har flera prestandalägen. ASUS-mobiltelefoner har till exempel fyra lägen, nämligen Prestanda, Normal, Energisparande och Superbesparing.

Så som standard körs smartphones vanligtvis i 'Normal' -läge och i det här läget smarttelefons strömförbrukning är begränsad för att spara batteri.

Så se till att du använder prestanda läge för få en tillfredsställande upplevelse när du spelar detta Android-spel, särskilt Mobile Legends

Ja, smartphone-batteriet är lite mer slöseri, men det viktiga är att du inte upplever det eftersläpning när du spelar Mobile Legends.

6. Ändra grafikkvaliteten

Mobile Legends erbjuder fyra alternativ för att justera kvaliteten på den grafik som visas, nämligen Slät (låg), Mitten (medium), Hög (höjd) och Ultra.

Så som standard är kvaliteten på den grafik som används Mitten. Om du tycker att internetkvaliteten inte är bra och din mobiltelefon blir varm kan du ändra de grafiska inställningarna till Slät ett tag.

Detta görs för att optimera de spelfunktioner som du får när dina mobiltelefonförhållanden inte är idealiska.

Casra övervinner Mobile Legend-förseningen genom att tillfälligt ändra grafiska inställningar, kan ha en extraordinär effekt för dig, du vet.

7. Gör inte medan du laddar

Sättet att hantera fördröjning i nästa Mobile Legend är inte att spela det här spelet i ett skick avgift.

Elektrisk ledningsförmåga påverkar också smarttelefonens prestanda, och överdriven värme kan också vilket resulterar i att det spelet spelas eftersläpning eller trasig.

Så se till att du har tillräckligt med batteri när du spelar Mobile Legends, om du tvingas ladda, se till att du använder originalkabeln med minimal värmeledningseffekt.

Nu om smarttelefonens temperatur är lite varm, öppna den fall så att värmen kanaliseras ordentligt. Med detta kommer din smartphone att minska värmen snabbare.

Det är 7 sätt att övervinna eftersläpning i Mobile Legend som kan förbättra din spelupplevelse. På detta sätt kan du spela detta spel ännu mer fritt.

Låt dig ändå inte spela för mycket, gäng eftersom det kan orsaka dåliga effekter för dig och din smartphone du använder.

Om du har ytterligare tips och tricks, tveka inte att skriva dem i kommentarfältet och ses senare i nästa intressanta artiklar.

Läs också artiklar om Spel eller skriva från Lukman Azis Övrig.