sluta! det visar sig att dessa 5 får mobiltelefonskärmen att bryta snabbt

Beteende och dagliga aktiviteter som anses normalt kan faktiskt göra din mobiltelefonskärm snabbt skadad? Sluta göra dessa 5 saker!

Smartphone eller handtelefon (HP) vad du köper är verkligen inte billigt, såvida du inte härstammar från kungen av olja eller något. Så att ta hand om en mobiltelefon eller bara behandla den väl har blivit obligatorisk.

En av de HP-komponenter som är mest benägna att skada är skärmen. Speciellt med de flesta mobiltelefoner som nu är av pekskärmstyper är risken för skador ännu större. För det kommer ApkVenue att berätta fem HP-skärmen skadas snabbt som du behöver undvika.

  • 5 skäl till varför 5-tums skärmsmarttelefoner är de bästa smarttelefonerna
  • 10 Android-smartphones med iPhone X-stil Bangs Screen
  • Se upp, det här är 5 faror när du använder en trasig skärmsmartphone

5 Orsaker till skadad HP-skärm

Skärmen är en viktig del av din mobiltelefon. Din mobiltelefon eller smartphone kan verkligen inte fungera ordentligt om skärmen avbryts, till exempel finns det sprickor, nötningar, repor som går sönder på vissa delar eller på många ställen. Inte bara på grund av ett fall eller träff, din mobiltelefonskärm kan skadas på grund av fel användningsmönster, du vet!

Apps Productivity g6 NEDLADDNING

Skador på mobiltelefonskärmen visar sig orsakas av dagliga aktiviteter som du anser vara normala eller mediokra. ApkVenue berättar för dig fem vanor eller användningsmönster som kan göra att din mobiltelefon skärm bryts snabbt. Cekidot!

1. Placera HP på ett smalt ställe

Som en "vän" som alltid följer med dig vart du än går, ibland är vi inte uppmärksamma på var vi ska placera våra mobiltelefoner ordentligt. Ofta lägger vi den i fickan på byxorna som är supertäta och smala.

Fotokälla: Bild: Ingen telefonrumpa

Det är ingen tvekan om det, att placera din mobiltelefon eller smartphone på ett smalt ställe gör verkligen trycket från skärmen större. Om det händer under en längre tid eller kontinuerligt kommer HP-skärmen att uppleva fel ibland tills sprickor uppträder i vissa delar.

2. Tryck på skärmöverskottet

Kraften som ges av varje person är verkligen annorlunda, varav en är den energi som frigörs av fingrarna när man trycker på mobiltelefonskärmen. Speciellt för dig som gillar att spela Mobile Legends eller andra spel som kräver att ditt finger är aktivt när du trycker på skärmen.

Precis som att placera en mobiltelefon på ett smalt ställe, kommer att trycka på skärmen med överdriven kraft ha en långvarig påverkan i form av skador på skärmen. Logiken är densamma, en skärm som ofta får överdrivet tryck kontinuerligt kommer säkert att snabbt minska i prestanda och leda till dysfunktion, även skada.

3. Peka på fel skärm

Du lägger aldrig din mobiltelefon på ett smalt ställe eller trycker alltid försiktigt på skärmen, du måste också vara uppmärksam på hur du rör vid din mobiltelefonskärm, vet du. Speciellt för de av er som gillar att ta hand om naglar och är vana att använda "skarpa föremål" för att röra vid mobiltelefonens skärm.

Fotokälla: Bild: Videoblocks

Även om det inte är så skarpt som rakhyvlar, knivar eller andra vassa föremål, är naglarna fortfarande den skarpaste delen av kroppen på människokroppen. Frekventa skärmmottagande "träffar" kan faktiskt förkorta HP-skärmens livslängd. Med utgångspunkt från blåsor och blåsor kan din mobiltelefonskärm leda till skador och total död.

VISA ARTIKLAR

4. Placeras nära elektroniska varor

Våra dagliga aktiviteter kan inte separeras från olika elektroniska föremål eller enheter. Inte konstigt att vi ofta lägger våra mobiltelefoner nära andra elektroniska föremål, till exempel på en TV, nära en bärbar dator eller under ett kylskåp (?)

Foto med tillstånd av: Bild: Oxford County

Att placera mobiltelefonen nära andra elektroniska objekt, särskilt de som är på eller aktiva, kan faktiskt påverka mobilskärmens prestanda! Objekt som TV-apparater, radioapparater och andra föremål har tillräckligt stora magneter som kan minska responsen på din mobiltelefonskärm.

5. Direkt solljus

Du som är aktiv med en mängd utomhusaktiviteter måste ägna mer uppmärksamhet åt den här saken. Försök att undvika din smartphone eller mobiltelefon från direkt solljus.

Fotokälla: Bild: Irish News

Kontinuerlig exponering för solljus på skärmen kan erodera själva skärmen och orsaka förändringar i kontrast och färg på hela skärmen. Dessutom blir solens strålar varmare som ett resultat Global uppvärmning, då är risken för skador på skärmen ännu större.

Det är de fem saker som visade sig vara gör att skärmen snabbt skadas som du behöver undvika. I själva verket måste du vara lite mer skyddande för denna viktiga komponent, varav en är genom att ge skydd. Som några exempel på denna typ av skärmskydd till exempel. Hålla med?

Läs också artiklar om HP eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found