ett sätt att förbättra din GPS-noggrannhet

Sättet att förhindra ett fel och felaktig GPS är väldigt enkelt. Här är sätt att förbättra din GPS-noggrannhet.

Global Positioning System eller GPS det är väldigt enkelt att använda. Dessutom är GPS redan installerat på varje smartphone, men ibland är vår GPS inte så exakt. Det kan orsakas av hårdvara, väder och även programvara.

Hur kan man förhindra en GPS fel och felaktig är mycket lätt. Följande är sätt att förbättra GPS-noggrannheten du.

  • Hur man förbättrar GPS-noggrannhet på Android utan ytterligare applikationer
  • Så här använder du Google Maps utan internetanslutning (offline)
  • Hur får jag vägbeskrivning utan GPS! Spara batteri upp till 80%

Sätt att förbättra din GPS-noggrannhet

1. Kontrollera din plats

För att ta reda på hur exakt en smartphone är med kolla din plats, genom att öppna en GPS-applikation som Google Kartor eller andra kartappar, se om din smartphone visar rätt plats eller inte. Om det är sant har din smartphone visat en exakt plats, men om inte kan du prova andra metoder nedan.

2. Se till att du aktiverar "Hög noggrannhet" i platsinställningar

Det finns ett antal olika sätt att förbättra GPS-noggrannhet och noggrannhet aktivera hög noggrannhet i platsinställningen, beroende på vilken smartphone du använder. Du kan söka efter det i platsalternativet i inställningar, eller använda sökruta efter nyckelordets plats eller plats beroende på din smartphone.

När alternativet Hög noggrannhet är aktiverat kan du kontrollera om din GPS är korrekt eller inte. Öppna Google Maps igen för att bevisa det, om det fortfarande inte är korrekt, prova andra enkla metoder.

3. Kalibrera om din smartphone-kompass

Även om GPS visar din position är det möjligt att din GPS inte visar rätt position. Detta kan irritera dig om du använder navigering eller spelar Pok mon GO som kräver korrekt positionering. Det är väldigt enkelt att få en exakt position, du behöver bara en kompassapplikation som kan användas.ladda ner i Google Play Butik är en av applikationerna GPS-status.

MobiWIA-nätverksappar - EclipSim DOWNLOAD

Om GPS-status har laddats ner öppnar du appen och GPS-status söker efter närmaste satelliter. Om appen inte kan få en signal för att få satelliterna betyder det att du har varitblockera. Vi kommer att diskutera i den femte punkten senare.

Nu måste du kalibrera kompassen. För att göra detta, tryck på skärmen och klicka på hamburgaren meny längst upp till vänster på skärmen. Klicka på "Kompasskalibrering" och följ anvisningarna. Nåväl, nu ska din kompass visa dig den exakta platsen. Fortfarande inte än? Prova återställa Din GPS.

4. Uppdatera Din GPS

Om dessa metoder fortfarande inte förbättrar din GPS-noggrannhet, prova uppdatera dina GPS-data. Klicka på hamburgaren med samma applikation meny och välj "diagnostisera sensor" och sedan "GPS-sensorer". Då visas det dyka upp och klicka på "återställ" för att rensa data cache GPS börjar om.

Nu bör din smartphone kunna låsa satelliterna snabbare och din plats mer exakt. Öppna Google Maps igen för att bevisa om din GPS är mycket exakt. Du borde ha gjort det om du följt instruktionerna från början, om du fortfarande inte har gjort det, låt oss prova en annan metod.

5. Bläddra om någon blockerar din smartphone

Om de tidigare tipsen fortfarande inte fungerar betyder det att problemet inte är med din smartphone utan andra externa faktorer som inte tillåter din smartphone att få en signal. Appen kanske inte fungerar. Eller det kan vara ett metallföremål som blockerar signalen.

Men om din smartphone plötsligt inte kan låsa GPS-signalen efter att ha gjort ovanstående metod, måste du torka data på smarttelefonen. Eller om du använder beställnings- ROM, uppdatering till den senaste versionen eller välj en annan ROM.

Det här är tipsen för att lösa fallet med en GPS som inte visar den exakta platsen. Ibland blir vi riktigt irriterade när vår GPS inte fungerar ordentligt. Förhoppningsvis kan den här metoden hjälpa dig. Kommentera om du lyckades göra det eller kanske har du ditt eget sätt.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found