hur man enkelt återställer raderade meddelanden på Android

Raderade du SMS av misstag? Lugna dig bara, se ApkVenues recension nedan!

Kan det vara du har raderade av misstag SMS viktigt på din Android-telefon. När det händer måste du vara förvirrad och försöka hitta ett sätt att återställa det. Du börjar leta efter sätt antingen genom att fråga här och där eller söka efter artiklar på internet.

Den dåliga nyheten är att du inte hittar rätt lösning på detta problem utan förberedelser. Du kanske har testat ansökan från Mobikin, FonePaw Android Recovery eller EaseUS MobiSaver. Du kan satsa på att du inte kommer att kunna återställa dina meddelanden igen. Varför? Här berättar ApkVenue dig orsaken och hur du återställer den. Håll ögonen öppna för Jakas recension!

  • 6 fördelar med Android jämfört med iPhone
  • 6 fördelar med iPhone jämfört med Android
  • Hur man använder den assisterande peksknappen som en iPhone på en Android-smartphone

Så här återställer du enkelt borttagna meddelanden på Android

1. Du behöver root-åtkomst för att återställa dina meddelanden

Android döljer flera mappar och den mapp som innehåller dina meddelanden är den som är dold. För att visa det, du måste ha root-åtkomst till din Android. Det är inte svårt att göra denna root-åtkomst, men det finns några saker som måste övervägas.

När den väl kan få root-åtkomst behöver alla appar några fler steg för att komma till återställ ditt meddelande. Värre än så kan andra uppgifter också raderas också när du gör root-åtkomst. Förutom det måste du vara lat för att göra root-åtkomst, förutom att det är komplicerat är din Android-säkerhet inte garanterad.

2. Ingenting är gratis

Ditt meddelande kan vara så viktigt att du inte har något emot att göra root-åtkomst. Problemet är att gratisversionerna av vissa applikationer vanligtvis bara kommer till analysera filer vad som helst raderades. För att återställa det måste du betala för det och i genomsnitt är priset inte billigt.

Om du ha pengar detta är verkligen inget problem. Det är bara att de flesta inte är villiga att spendera pengar på sådana saker. Om du bara var det villig att betala eftersom meddelandet är mycket viktigt och du är säker på att ditt meddelande kan återställas.

3. Användning av USB-masslagring

Du kommer att känna dig lugn när ansökan frågar anslut din Android till PC. Du börjar tro att du kan returnera meddelanden med en app som Recuva på datorn. I själva verket är denna metod inte heller en lösning.

Android använder inte längre USB-masslagring (UMS) som ett sätt att ansluta Android till PC. Android använder nu Media Transfer Protocol (MTP) eller Picture Transfer Protocol (PTP). Även om din Android fortfarande använder UMS kan du inte använda din Android när du söker efter dina filer via PC. Ännu värre, du kan vara bryta systemet i Android.

Därför kan förfrågningar som använder UMS inte uppfyllas. Om du använder MTP och PTP, Din dator kommer inte att kunna komma åt. Du kanske tänker komma åt SD-kort det är på Android. Tyvärr lagras inte meddelandemappen på SD-kortet. Till slut misslyckades du också med att återställa dina meddelanden via applikationen som du betalade för.

Enkla sätt att återställa borttaget SMS utan krångel, villkoren gäller!

De dåliga nyheterna är nog, killar. Den goda nyheten är du kan återhämta sig beställ enkelt. Tricket är att du först måste installera applikationen för att skapa enbacka upp ditt meddelande. Den mest rekommenderade är SMS Backup & Restore-applikationen. Denna applikation är enkel att använda och överbelastar inte din Android.

Så, låt oss omedelbart säkerhetskopiera dina SMS innan det är för sent, eftersom det returnerar raderade meddelanden kräver en lång och svår process. Därför måste du omedelbart följa den här metoden om du vill vara säker i framtiden.

Citat från webbplatsen makeusof.com, här är stegen för att säkerhetskopiera ditt SMS:

1. När installationen är klar är ge tillåtelse för att komma åt information i Android. Välj en meny Upprätta backup på huvudsidan.

2. Välj vad du vill säkerhetskopiera. Du kan välja att säkerhetskopiera din telefonaktivitet om du vill. MMS och emojis du kan också säkerhetskopiera Förhandsalternativ.

3. Bestäm var du vill spara säkerhetskopieringsfilen. Låt dig inte spara det på Android. Om det går förlorat kommer du inte att kunna återställa det på något sätt. Spara bara till Google Drive eller Dropbox.

4. Välj hur ofta dina meddelanden ska säkerhetskopieras. Normalt väljer du Dagligen men för extra skydd kan du välja Varje timme.

5. Tryck på alternativet Säkerhetskopiera nu och ditt SMS är säkert. För att kontrollera att säkerhetskopieringen är igång eller inte kan du välja se upp igen och för att återställa meddelanden väljer du bara Återställ.

Det är enkelt, rätt killar, hur man återställer ett SMS om det av misstag raderas? Det som är viktigt är att du måste säkerhetskopiera omedelbart SMS-meddelanden regelbundet så att processen för att återställa meddelanden enkelt kan göras. Tja, lycka till killar!