Dessa 5 bästa visuella romanspel garanterar att du blir kär

Visual Novel är en spelgenre där du kan se och läsa romaner på olika sätt genom statiska bilder

Visuell roman är en spelgenre där du kan se och läsa romaner på ett annat sätt genom statiska bilder som i allmänhet är anime-stil. Denna genre är inte lika populär som actiongenren, eftersom den inte är lämplig för vissa människor.

Så för dig som vill prova den här genren kan du prova De 5 bästa visuella novelspelen Jalantikus-versionen och du kommer garanterat att bli kär i den här genren.

  • Spelar MOBA-spel hela dagen, den här tjejen är permanent blind!
  • 7 bästa HP-rekommendationer för legender | Prisvärd Anti Lag!
  • 5 typer av debuff som ofta finns i MOBA-spel som Mobile Legends och AOV

Dessa 5 bästa visuella romanspel garanterar att du blir kär

1. Doki-Doki Literature Club

Doki-Doki Literature Club är ett visuellt romanspel som berättar om gymnasieelever som går med i litterära aktiviteter utanför skolan och du kommer att träffas 4 kvinnliga medlemmar och du kan interagera med dem. Historien i det här spelet är linjär, men det finns flera scener där du kan välja ditt eget val för att få ett alternativt slut. För dig som vill prova det här spelet kan du ladda ner det gratis på Steam och betyget för detta spel är i genomsnitt bra.

2. Danganronpa

Danganronpa är ett visuellt nytt spel som finns tillgängligt på nästan alla system, inklusive mobil. Historien i det här spelet är som en blandning mellan ett personaspel och en film Hungerspelen som berättar om en skolflicka som är fångad på en plats och du kommer att få ett val av en nallebjörn som är halv söt och halv läskig för att döda alla dina vänner eller så kan du fly från skolan utan att bli fast. Historien i det här spelet är ganska spänd, så det gör inte ont att spela det om du gillar spända berättelser.

3. Clannad

Clannad är ett anime-stil visuellt roman spel utvecklat av Nyckel som släpptes 2004 för operativsystemet Windows. Detta spel är säkert att spela för alla människor, till skillnad från tidigare nyckelgjorda spel. Handlingen i det här spelet har en förgreningsberättelse så att du kan bestämma vad som händer nästa beroende på vad du väljer. Historien i det här spelet är ganska spännande att följa, som berättar om gymnasieelevernas liv, och detta spel får också titeln som ett spel PC med den snabbaste försäljningen.

4. Steins Gate

Steins Gate är ett japanskt visuellt romanspel utvecklat av 5pb och Nitroplus som har en berättelse med en icke-linjär plot, vilket innebär att berättelsen i det här spelet kan variera beroende på de val du väljer och det finns också alternativa slut i detta spel. Detta spel är tillgängligt för nästan alla plattformar som ingår iOS och Android. Om du har avslutat det här spelet och fortfarande är nyfiken på historiens fortsättning kan du se anime som är en uppföljare till fortsättningen av historien. Steins Gate som släpptes från 2013 sedan.

5. Phoenix Wright: Ace Attorney

Phoenix Wright: Ace Attorney är ett visuellt romanspel som först släpptes för konsolsystem Game Boy Advance 2001 och slutligen i port till version Nintendo DS som inmatning via en pekskärm. För dig som gillar filmer eller anime som berättar om detektiver måste du prova det här spelet och det här spelet har en olinjär plot, vilket innebär att du vid flera tillfällen kan göra val för att påskynda rättegångsprocessen.

Så, är du intresserad av att spela spel med den här genren? eller finns det ett annat visuellt romanspel som du tycker har en mer spännande historia och spel? glöm inte att dela i kommentarfältet ok?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found