6 bästa applikationerna för att titta på TV på en Android-telefon

Vad händer om du följer ett TV-program som kräver att du sitter framför TV: n men du verkligen inte har tid? Var inte förvirrad! Ladda bara ner de 6 bästa för att titta på TV på en Android-telefon.

Numera verkar TV ha tappat sin mening, särskilt för arbetare som tillbringar mer än 12 timmar utanför hemmet. Även utan TV kan de fortfarande underhållas av en smartphone eller surfplatta. Även hemma kommer de fortfarande att vara upptagna med sina prylar.

Men tänk om du följer en serie som kräver att du sitter framför TV: n? Var inte förvirrad! Ladda bara ner appen nedan. Här är de 6 bästa Android-apparna för att titta på TV på en Android-mobiltelefon utan att behöva slå på TV: n först.

  • Trött på att titta på musikprogram? Korrigering av kvalitetsklocka strömmar här
  • 3 coola tips för att använda din mobiltelefon för att titta på TV via Android

6 av de bästa applikationerna för att titta på TV på en Android-telefon

1. Mivo TV

Vill du titta på dina favoritserier som är söta men inte kommer ikapp för att titta på den hemma eftersom du fortfarande är på språng eller på ett kontor där det inte finns någon TV? Strömning Fortsätt bara .. Med Mivo TV kan du nu titta på indonesiska TV-sändningar via din egen Android-enhet.

Titta på alla lokala kanaler du vill när som helst och var du än är. Du kan justera kanal som SCTV, TV One, Beritasatu, Bloomberg, Trans7, TransTV och många andra. Det finns fler än 45 kanal TV du kan välja och det är gratis! Glöm inte om du inte villeftersläpning när du tittar måste din internetanslutning också vara snabb. Om din anslutning är bra kan du prova de HD-kvalitetsalternativ som finns tillgängliga på Mivo TV.

Ladda bara ner den senaste versionen av Mivo TV-applikationen som har funktioner chatt & HD på JalanTikus just nu

Appar Video & Audio Media & Video LADDA NER

2. DIRECTV

Detta är en applikation officiell från DIRECTV för alla som har prenumererat på denna TV-leverantör. DIRECTV tillåter dig att strömmande on-the-go all underhållning tillhandahålls inklusive TV-program som ABC, AMC, NBC, FOX, även premiuminnehåll som HBO. Glöm inte, du måste vara DIRECTV-abonnent innan du använder den här applikationen.

Fasad av DIRECTV-applikationen? Du kan ladda ner den här GRATIS:

DIRECTV, LLC DOWNLOAD Video- och ljudappar

3. WatchABC

Du måste vara bekant med ABC TV. Vill du se ABC Family TV-serien var som helst och när som helst, men du är blockerad av skolan / college / arbetsscheman? Lätt! Ladda bara ner appen WatchABC. Denna applikation är en applikation officiell från ABC Family. Denna applikation kommer att tillhandahålla filmer och TV-program från ABC-programmet. Naturligtvis är denna applikation ett utmärkt sätt att fortfarande kunna titta på TV utan att behöva sitta framför TV: n.

Ladda ner WatchABC-applikationen här:

ABC Digital video- och ljudappar LADDA NER

4. XFINITY TV Go

Om du är betal-TV-abonnent och har XFINITY TV måste du verkligen ladda ner den här applikationen. XFINITY TV Go-applikationen kan hjälpa dig att titta på TV-program som du gillar var som helst och när som helst, inklusive premiumkanaler som HBO. Precis som allt annat måste du prenumerera detta TV-innehåll först innan du kan komma åt programmen.

Kom igen, ladda ner XFINITY TV Gå hit:

Comcast Interactive Media Video & Audio Apps LADDA NER

5. HBO GO

Om du är ett fan av Game Of Thrones, True Blood och Boardwalk Empire vet du redan den här premiumkanalen HBO, eller hur? En av kanalerna på blockbuster som verkligen är bästsäljaren på grund av dess förstklassiga och högkvalitativa intryck. Det måste vara väldigt irriterande när vi saknar visar att vi följer eftersom det finns andra aktiviteter, eller hur? Därför måste du ladda ner HBO GO, så att du inte missar några av dina favoritprogram även om du inte längre sitter framför TV: n. Du kan ladda ner den här praktiska applikationen på din Android-telefon eller surfplatta.

Fortsätt titta på Game Of Thrones via här:

Appar Video och ljud Home Box Office Inc. LADDA NER

6. Netflix

Vem känner inte Netflix? Nu kan du titta på TV-program som ger kvalitetsprogram var som helst och när som helst. Genom att prenumerera på Netflix kommer du att kunna komma åt hundratals utvalda TV-program från olika nätverk. Glöm inte att det också finns originalprogram från Netflix som House of Cards, Marvel's DareDevil, Marco Polo och andra. Vad väntar du på? Snabb prenumerera Netflix för att njuta av sändningen.

Glöm inte att ladda ner Netflix här:

Apps Entertainment Netflix, Inc. LADDA NER