du är inte begåvad i fotografering? Här är 5 Android-appar för att lösa suddiga foton

Tar ofta foton men resultaten är suddiga? De faktiska suddiga bilderna kan fortfarande sparas. Med följande Android-applikationer kan du ändra suddiga foton för att se bättre ut. Vill du veta något? Lyssna ja!

När du tar bilder med smarttelefonkamera, visar det sig att de erhållna resultaten är suddiga. Även om det ögonblick som fångades var bra. Kanske är det några av er någonsin upplevt det rätt?

Händelser som detta är verkligen ganska irriterande. Men nu du Du behöver inte oroa dig. De faktiska suddiga bilderna kan fortfarande sparas. Med följande Android-applikationer, kan du ändra det suddiga fotot så att det ser snyggare ut. Vill du veta något? Kolla in det fullständiga efter Jakas recension.

  • Tänk ofta på Photoshop-redigeringar, visar sig att dessa bilder är riktiga!
  • 5 bästa och GRATIS fotoredigerare förutom Adobe Photoshop
  • Effektiva sätt att skapa stadsbildsbilder med smartphones

Du är inte begåvad i fotografering? Här är 5 Android-applikationer för att övervinna oskärpa foton

1. Fotoredigerare av Aviary

Fotokälla: Foto: play.google.com

Det kan sägas att Fotoredigerare av Aviary är one stop-lösning från de problem som ofta upplevs av er som gillar att ta bilder med en smarttelefonkamera. Med denna applikation, du kan fixa oskärpa foto. Inte bara det, den här applikationen är också utrustad med olika andra intressanta funktioner som skärpa, färgtemperatur, fokus, och mycket mer. Bortsett från den fotoredigeraren av Aviary också kan användas gratis.

2. AfterFocus

Fotokälla: Foto: play.google.com

Om du vill ha en app som är enkel att använda och som enkelt kan fixa suddiga foton, AfterFocus ganska värt att överväga. Denna applikation låter dig fixa suddiga foton det enkla sättet.

De tillgängliga funktionerna är också ganska olika. Några av dem är smart fokusområde val, bakgrundssuddighetseffekt, filtereffektoch enkel delning. AfterFocus i sig kan användas gratis. Men om du vill ha en mer komplett funktion kan du använda den betalda versionen.

3. Åtgärda suddig bild

Fotokälla: Foto: play.google.com

Enkelt och lätt att använda. Kanske är det en kort beskrivning av den här applikationen. Gränssnittet är väldigt enkelt. Tyvärr är de tillgängliga funktionerna minimalism.

Men resultaten av förbättringar från applikationen Åtgärda suddig bild detta är tillräckligt bra. Det är bara att resultaten som visas verkligen beror på hur allvarligt problemet med suddighet är inför. Denna applikation är också tillgänglig gratis.

VISA ARTIKLAR

4. Helt klart

Fotokälla: Foto: play.google.com

Faktiskt Helt klart först deltog i plattformiOS. Men nu kan denna applikation användas för de av er som använder baserade enheter Android. Funktionerna den erbjuder är ganska kompletta. Du kan använda den för att fixa suddiga foton eller för att ändra foton så att de ser mer attraktiva ut.

Utöver det, Helt klart har också utrustats med funktioner intelligent bildkorrigering och kan fixa de foton du tar snabbt och enkelt. För att kunna använda den här applikationen måste du kompensera den genom att betala ett belopp 40 000 IDR.

5. Diffuminator

Fotokälla: Foto: play.google.com

För dig som letar efter ett alternativt program för att fixa suddiga foton kan du också överväga det Diffuminator. Konceptet med denna applikation är ganska intressant. Med den här applikationen kan du bara minska suddigheten i foton genom att gnugga fingret till områden på fotot som ser suddiga ut. Om du är den typ av användare som är vill spara pengar, ta det lugnt. Denna applikation kan användas gratis.

Där är han 5 appar för att fixa suddiga foton på Android. Vad tror du? Enkelt och praktiskt, eller hur? Har du någonsin provat någon av dessa applikationer? Glöm inte att dela din erfarenhet i kommentarfältet nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found