titta på drama Kina väl avsedd kärlek (2019) sub indo

Lider av leukemi, vad händer med Xia Lin nästa? Kom igen, titta på det kinesiska dramaet Well-Intended Love (2019) här! (Hel film).

Även känd som How, Boss Wants to Marry Me, Välavsedd kärlek är ett kinesiskt drama som sändes i januari.

Anpassad från den berömda onlineromanen av Chungfeng med en liknande titel, erbjuder dramaet Well-Intended Love en historia som inte är mindre bra än koreanska dramaer som finns idag.

I själva verket var det så framgångsrikt att dramaet Well-Intended Love översattes till 26 språk för att alla fans runt om i världen skulle njuta av det.

Tja, för de av er som är nyfikna på historien som presenteras i detta kinesiska drama, är det bättre att se följande sammanfattning av dramaet Well-Intended Love.

Synopsis of Chinese Drama Well-Intended Love

Kommer från Bamboo Curtain Country, berättar dramaet Well-Intended Love om kämpar Xia Lin (Wang Shuang) som är villiga att göra olika sätt för att läka sig själv.

Mitt i sitt liv som skådespelerska upptäckte Xia Lin att hon hade fått diagnosen leukemi.

För att fortsätta med sitt liv och sin karriär föreslog läkaren att Xia Lin omedelbart skulle utföra en ryggmärgstransplantation.

Men eftersom behandlingen för hans sjukdom krävde mycket pengar tog Xia Lin äntligen ett ganska överraskande beslut.

Xia Lin beslutar att acceptera erbjudandet att i hemlighet gifta sig med en VD för ett företag som heter Ling Yizhou (Kaicheng Xu) efter att ha upptäckt att Yizhous ryggmärg matchar hans.

Även om förhållandet mellan de två började från ett avtal om att söka fördelar från varje part, så fann de över tiden också sin sanna kärlek i förhållandet.

Intressanta fakta om kinesisk dramatisk välavsedd kärlek

Drama Well-Intended Love verkar ha ett antal intressanta fakta som sällan är kända för många med huvudrollerna i berömda stjärnor i Bambu Curtain Country.

Här är några intressanta fakta från dramat Välintänkt kärlek som du inte bör missa, gäng.

  • Att vara en av de mest blomstrande kinesiska dramaerna 2019, vem skulle ha trott att dramaet Well-Intended Love produceras enligt uppgift budget låg du vet.

  • I själva verket har dramas sändningsrättigheter också köpts av filmströmningsplattformen Netflix och översatts till 26 språk.

  • Framgången som uppnåddes med detta drama verkar också ha gjort huvudpersonens popularitet; Wang Shuang och Kaicheng Xu gick upp på ett ögonblick.

  • Efter att ha lyckats med den första säsongen planerar regissören att presentera en andra säsong för fans.

Nonton Drama China Well-Intended Love (2019)

InformationVälavsedd kärlek
Recensioner (Antal granskare)7.4 (455)
GenreRomantik


Drama

Utgivningsdatum17 januari 2019
Antal avsnitt20
DirektörWu Qiang
SpelareWang Shuang


Liu Jia Xi

Tja, för de av er som är nyfikna på den fullständiga historien om detta kinesiska drama, kan du se det kinesiska dramaet Well-Intended Love nedan, gäng. Kolla in det!

>>> Se Chinese Drama Well-Intended Love (2019) hela avsnittet med Indo Sub <<<

Det var en sammanfattning och några intressanta fakta om en av de bästa kinesiska dramorna med titeln Välavsedd kärlek, gäng.

Vilka är några intressanta kinesiska drama som du vill titta på? Skriv svaret i kommentarerna nedan, ja!

Läs också artiklar om Drama eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found