10 haramsidor som är förbjudna att öppna, gör bara synder!

Harams platser är verkligen en av de saker som måste undvikas för att inte öka synden. Här är en lista över förbjudna haramsidor 🚫 som du bör undvika.

Haramsidor kan låta bekant för vissa av er, va, gäng? Med tanke på att vi hittills bara känner till förbjudna platser, inte haram.

Men i själva verket finns det också några haram-webbplatser som bara kommer att göra synd om du öppnar dem. Det stora antalet negativa innehåll är verkligen en av anledningarna.

Vilka är de webbplatser som finns med på listan den här gången? Är webbplatser för streaming och filmnedladdning en av dem?

Istället för att vara nyfiken, bara titta på det 10 haramsidor som är förbjudna att öppna för det gör bara följande fullständiga synd.

Harams webbplatser som är förbjudna att öppna

Egentligen har de flesta av webbplatserna nedan blockerats av regeringen eftersom de innehåller olika delar som är förbjudna av regeringen.

Du kan dock vara van att använda en VPN-applikation så att du fortfarande kan komma åt webbplatserna nedan.

Så, vilka webbplatser är förbjudna att öppna under fasta?

1. Webbplatser för vuxeninnehåll

Fotokälla: Engadget

Det finns ingen anledning att argumentera om den här igen. Vuxen webbplats Du kan uppenbarligen inte öppna den när som helst, särskilt om du inte är tillräckligt gammal.

Denna förbjudna videosida är uppenbarligen en omoralisk ögon, förvandlas sedan till ett omoraliskt sinne och kan sluta med andra omoraliska handlingar.

Dessutom är filmerna som finns på webbplatsen idag vetenskapligt bevisade att de skadar hjärnans prestanda. Så omvänd dig omedelbart, gäng!

2. Spelplatser

Fotokälla: Bitcoinist.com

Bang Rhoma sa att spel lovar seger och rikedom, men allt ligger för att det är början på nederlag och fattigdom.

Förutom att förbjudas av islam kommer spel bara att ha en dålig inverkan på oss. Detta inkluderar spelwebbplatser.

Massor av typer spelwebbplats tillgängliga på internet, såsom fotbollsspel, kortspel, kasinospel och så vidare.

Du måste undvika alla dessa spel om du inte vill lägga till dina synder!

3. Webbplatser som säljer alkohol / droger

Fotokälla: Medical Xpress

För de av er som inte vet det finns det många webbplatser som säljer sprit! Dessa platser ingår inte i webbplatser som blockeras av regeringen, men är förbjudna av vissa religioner.

Islam är en av dem som förbjuder människor att dricka alkohol eftersom det kan bli full och tappa sinnet.

Förutom sprit säljs narkotika också fritt trots att de görs i hemlighet. Lyckligtvis är regeringen tillräckligt strikt för att blockera den här typen av webbplatser.

Andra Haram-platser ...

4. Terrorismplatser och kulturer

Fotokälla: Tribun Jambi

Terrorism och kulter är fortfarande en av de saker som vår regering bekämpar.

Anledningen är att terrorhandlingar och avvikande sekter som denna inte bara skadar förövarna utan ofta tar många oskyldiga liv.

Därför är det vettigt om terrorismplatser och kultplatser ingår i listan över haramsidor som det är förbjudet att besöka denna gång, gäng.

5. Livestreaming / slumpmässiga chattwebbplatser

Fotokälla: Tech i Asien

Strö nu webbplats live streaming som kan användas av människor för att visa sin kreativitet.

Tyvärr missbrukar vissa användare dessa webbplatser för att visa upp sina kroppsdelar för andra.

Eftersom det ofta är slumpmässigt bör du inte öppna den här typen av webbplats eftersom du inte vet vad du kan förvänta dig.

6. Döda D * ri guide

Fotokälla: CNN Indonesia

Tro det eller inte, det visar sig att det finns webbplatser som innehåller guideinnehåll för att avsluta livet.

Men naturligtvis kan du inte hitta den här typen av webbplatser enkelt på Googles sökmotor, men den finns vanligtvis på djupa webbplatser.

Det är tydligt varför den här webbplatsen är förbjuden för dig att komma åt, med tanke på att även aktiviteter för att avsluta livet är strängt förbjudet, särskilt i islam.

7. Deep Web

Fotokälla: Medium

Nästa är Djup webb. För de av er som inte vet är Deep Web webbplatser som inte är indexerade på sökmotorer som Google.

Därför kan inte bara någon komma åt dessa webbplatser. Så varför finns det en webbplats som den här?

Eftersom det finns så många olagliga aktiviteter i det. Vad är ett exempel? Att köpa och sälja droger, vapen och till och med mänskliga organ.

8. Platsstörande

Foto med tillstånd av: The New York Times

ApkVenue undrar själv varför många bara vill öppna webbplatser störande, även om någon öppnade den för att bara prata sina vänner.

Det finns också olika slag, det finns bilder av ocensurerad död, kroppsdelar, levrat blod, mänsklig tortyr, mänsklig avföring och andra motbjudande saker.

För att vara säker kommer den här typen av haramsidor att göra ditt samtal inte vaken och faktiskt lägga till dina synder.

9. Satanistisk plats

Fotokälla: Reason Magazine

Webbplatser som är tjocka med sataniska nyanser, aka djävulstjänst. Tro det eller inte tro det, det finns många surfplattor på internet!

Du bör dock undvika webbplatser relaterade till Illuminati och Fremason eftersom de använder många sataniska symboler.

Även på sajter som denna finns det någon form av djävulshandledning. Kom ihåg att shirk är en av de största synderna som Gud hatar!

10. Skräckwebbplatser

Foto med tillstånd av: Solopos

Det finns också många webbplatser som cirkulerar på internet som diskuterar skräck saker. Garanterat kommer innehållet i innehållet att göra din bok gåshud.

Men vad är fel med att öppna en skräckwebbplats? När allt kommer omkring tittar vi också skräckfilmer på teatrar, eller hur?

Att komma åt skräckplatser i sig är faktiskt inte haram, vilket får dig att synda omedelbart.

Enligt ApkVenue är han dock rädd för att innehållet i det kan få dig att tappa kontrollen över talet vilket leder till religiöst förbud.

Trust +, Kominfo Haram Site Blocking Machine

Även om vissa webbplatser helt klart är förbjudna att komma åt och till och med blockeras, finns det fortfarande stygga människor som tvingar dem att komma åt dem.

Regeringen har genom ministeriet för kommunikation och informatik (Kominfo) faktiskt litat på en speciell maskin som heter Trust + för att blockera dessa haramsidor.

Trus + kommer att arbeta för att filtrera bort lagliga webbplatser som är säkra och tillgängliga för internetanvändare. Under tiden kan webbplatser som innehåller negativt innehåll som porr, SARA, terrorister och andra inte nås av användare.

För dig som ofta besöker piratkopierade nedladdningssidor måste du känna till den här sofistikerade maskinen som används av Kominfo.

Med undantag för skräckwebbplatser bör haramsidorna som finns med på listan den här gången undvikas för att du ska kunna öppna.

Dessa webbplatser gör helt klart mer skada än nytta. Du kan bättre använda din tid för mer användbara saker, gäng!

Läs också artiklar om Webbplats eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found