sofistikerad! Dessa 5 applikationer kan fjärrtrycka på mobiltelefoner, vet du

Den här gången kommer ApkVenue att tillhandahålla en lista med fem applikationer som kan fjärrtrycka på HP. Är du nyfiken? Kom igen, låt oss ta en titt på följande artikel.

Tillsammans med utvecklingen av teknik finns det nu olika applikationer som till och med har dem ganska sofistikerade funktioner det vill säga att knacka på andras mobiltelefoner på långt avstånd. Denna mobiltelefonavlyssningsapplikation har olika funktioner, nämligen kapning av mobiltelefoner, gör hacka mot mediam sociala lösenord och spåra andras Android-telefoner med GPS-funktion.

Den här gången kommer ApkVenue att tillhandahålla en lista 5 applikationer som kan fjärrstänga HP. Är du nyfiken? Kom igen, låt oss ta en titt på följande artikel.

  • Hur man byter fotobakgrund på Android-telefon, enkelt och snabbt!
  • 5 kameraprogram som stöder RAW-format på Android
  • 3 sätt att kombinera foton på mobil, PC och online | Lätt och praktiskt!

5 applikationer för fjärrspion mobiltelefon

1. Cellspårare

Apparverktyg LADDA NER

Denna applikation har laddats ner så många gånger 100 miljoner gånger av dess användare. Ansökningar gjorda TrackMe Den har en funktion för att spåra var man befinner sig med GPS-funktionen som har en noggrannhetsnivå på 10 meter. Denna applikation har också en mycket liten storlek, som bara är 1,9 MB.

2. Hemlig agent

Apparverktyg LADDA NER

Denna applikation är perfekt för upptåg vänner eller någon annan som ska knackas på sin mobiltelefon. Med den här applikationen kan du enkelt trycka på andras mobiltelefoner och du kan till och med få rapporter om varje aktivitet på Offrets mobiltelefon genom rapportmenyn. Denna applikation från DrKappa har laddats ner av mer än 1 miljon användare och har en storlek på 2,8 MB.

3. Dölj samtal automatiskt

Appar Produktivitet Androidream LADDA NER

Denna applikation kommer att meddela dig allt i listan över HP som du vill trycka på. Inte bara det, du kan också ta reda på utgående och inkommande samtal som görs på offrets mobiltelefon. Denna applikation har utvecklats av Androidsteam och har laddats ner mer än 500 gånger sina användare. Denna applikation har en mycket liten storlek, som bara är 409KB.

4. Öronspion

Denna applikation kan spela in någons konversation via en Android-mobiltelefon som körs automatiskt via det inbyggda mikrofonsystemet som finns på ditt Android-smarttelefonsystem. Denna applikation har utvecklats av Overpass Apps och har redan ett stort antal nedladdningar, vilket är cirka 5 miljoner användare. Denna applikation har en storlek på 4,2 MB.

5. Barntracker

Applikationer utvecklade av Android Zone Den har laddats ner mer än 100 miljoner gånger av sina användare. Denna barntracker har en funktion som är att spåra din mobiltelefon så att du vet var du befinner dig när du glömmer att lägga den eller tappa den. Denna applikation har också en liten storlek som bara är 3,6 MB.

Tja, där är det 5 andras mobiltelefonapplikationer. Det skulle dock vara trevligt om applikationen bara användes för skojs skull, killar och inte använder den negativt. Hoppas det är användbart.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found