Det här är teorierna för att namnge Android efter Android Z, kommer Android att gå i pension?

Enligt din åsikt, efter lanseringen av Android Z, hur kommer namnet på operativsystemet från Google att se ut? Det här är Rat Rat's teorier!

Om du inte är en iPhone-användare måste du känna till namnet Android-operativsystem utvecklat av Google för smartphones.

Slutligen släppte Google Android Pie aka Android P i mars 2018 igår. Google väljer namnen på söta livsmedel i alfabetisk ordning.

I alla fall, vad händer om Google har släppt Android Z? Kommer de att börja om från bokstaven A eller ha ett nytt namngivningsschema? Kolla in följande recensioner!

Android Naming

Som vi vet använder Google ofta namnet som en efterrätt kodnamn deras Android-operativsystem.

Inledningsvis använde Google endast termerna 1.0 och 1.1. Innan Google släpptes kommersiellt använde Google termerna Alpha och Beta.

Efter det dök upp Cupcake följd av Munk, Eclair, Froyo, Pepparkakor, Honungskaka, Glasssmörgås, Jelly Bean, Kitkat, Lollipop, Marshmallow, Nougat, Oreo, fram tills Paj.

Varför använda ett sött matnamn?

Foto med tillstånd av: Cooking Light

Varför använder Google namnet söt mat?

På sin officiella webbplats säger Google att de vill göra människors liv sötare med Android de utvecklar.

Det finns också en teori om att den ursprungliga tillverkaren av Android, Andy Rubins, gillar verkligen söta livsmedel.

Åh ja, för de som inte vet var Android Andys smeknamn under college eftersom han verkligen gillade robotar, maskiner och programmering.

Google förvärvade Android 2005 och Andy arbetade för Google fram till 2013, innan han beslutade att lämna och starta sitt eget företag.

Inte bara använder Google ett unikt namn för sina produkter, Apple använder namnet stor kattras för Max OS X som Jaguar och Snöleopard.

Möjliga namn efter Android Z

Android Z i sig förväntas släppas 2026. Naturligtvis är vi nyfiken på vad som kommer att hända med namngivningen av Android efter det.

Från olika källor har ApkVenue sammanfattat flera möjliga namn som kan hända!

1. Google skapar ett nytt namnskema

Foto med tillstånd av: The Verge

I datorvärlden, efter bokstaven Z, finns bokstäverna AA, AB, AC och så vidare. Det är möjligt att Google använder ett nytt schema som detta.

Alternativt kommer Android att använda nummer som Android 1, Android 2 och så vidare. Dessutom har siffror utan tvekan inga begränsningar som bokstäverna i alfabetet.

Det är också möjligt att Google endast använder namnet enligt Android-versionen, till exempel Android-version 15 och så vidare.

2. Google startar om från bokstaven A

Google kan inte heller bry sig om genom att starta om från bokstaven A. Efter igår med namnet på en efterrätt kan det vara så att Google använder namnet på en drink eller aptitretare.

Problemet är att det kan finnas förvirring eftersom det kommer att finnas två versioner av Android med samma initialer.

I framtiden kan det finnas människor som är förvirrade över de två Android J, Android Jelly Bean och Android Juice Guava.

3. Android kommer att gå i pension

Fotokälla: YouTube

Google utvecklar för närvarande ett nytt operativsystem kallat Fuchsia sedan 2016 igår. Till skillnad från Android som använder Linux-kärnan använder Fuchsia en mikrokärna som heter Zircon.

Det finns en möjlighet att Fuchsia kommer att ersätta Android-operativsystemet som har funnits sedan 2008.

Fördelen med detta nya operativsystem är dess förmåga att korsa plattform, dess snabbare prestanda och bättre grafikåtergivningsmotor.

Vad heter Android Q?

Fotokälla: Digitala trender

Vi önskade verkligen att det skulle vara långt borta tills Android Z fortfarande skulle släppas i många år.

Men vad sägs om Android Q, aka Android version 10, som kan släppas i år? Finns det några söta livsmedel som börjar med bokstaven Q? Tydligen finns det många tabletter.

Den första är där Quesito, en Puerto Ricas specialitet som betyder liten ost. Denna mat blir en av de mest populära bakverk i landet.

Sedan finns det Quindim, en typisk brasiliansk mat som är formad som en munk. Det finns också Quiche vilket är mycket populärt som en efterrätt i Frankrike.

Om Google vill ta specialiteter från Mellanöstern kan de välja Qottab eller Quarabiya det ursprungliga Iran.

Google använder sällan tre ords matnamn, förutom Ice Cream Sandwich.

Om de vill göra det igen kan de använda Queen of Puddings med ursprung i Storbritannien.

Slutligen finns det Queijadas som är en typisk portugisisk mat och är känd för sin struktur och sötma.

Men Google kanske inte vill bry sig om och ta namnet på populär mat Quaker havre som Kitkat och Oreo.

Faktum är att Android Z fortfarande kommer att hända på cirka sju år. Ändå kan det inte stoppa vår nyfikenhet på framtiden för Android.

Kommer Android att ändra namngivningsschemat? Måste vi skilja oss från Android och bekanta oss med ett nytt operativsystem?

Allt kommer att besvaras när tiden är inne. Så ha tålamod, gäng!

Läs också artiklar om Android eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found