besviken! Dessa 5 papperskorgen spel är gjorda av bra utvecklare

När ett spel marknadsförs innan det släpps har spelare vanligtvis höga förväntningar på spelet. Speciellt om spelet är skapat av bra utvecklare som har vunnit spelarnas förtroende.

När en spel under kampanjperioden före utgivningen, para spelare brukar ha höga förväntningar på spelet. Speciellt om spel den är gjord av para utvecklare storheter som har vunnit folkets förtroende skakningar.

Men faktiskt flera utvecklare stora flydde inte heller från att producera spel den dåliga. Tja, för att ta reda på det spel vad som än menas, har ApkVenue sammanfattat 5 spel Konstgjord AVFALL utvecklare stor framgång gör besviken. Om du fans från en utvecklare nedan kanske du också kommer att bli besviken.

  • 5 unika bin kreativa Android-spel gjorda av indonesiska utvecklare
  • 5 spel med det sämsta rykte genom tiderna, vill du fortfarande spela?

Besviken! Dessa 5 RUBBED-spel visade sig vara gjorda av stora utvecklare

1. Way of the Warrior - stygg hund

Om du är en spelälskare Crash Bandicoot i glansperioden för PS1 måste du ha känt utvecklare den här. Stygg hund känt att alltid göra spel Det är fantastiskt och besviker aldrig, men det verkar spel den här gör verkligen publiken spelare besviken.

Way of the Warrior är en slåss spel oklart och berättar inte historier som kan betraktas som fuskaspekter i spelet Dödlig strid. Detta bör inte göras av en utvecklare som Naughty Dog. Detta spel har slåss spel styv, dålig grafik och ljudspår vilket gör dig sjuk, det gör att du till och med omedelbart vill kasta bort den.

2. Steel Batallion Heavy Armor - Från programvara

Stål Batallion Heavy Armor är en spel odlingsbar Från programvara som är känd för serien Själar de. Spel Detta kommer att simulera spelaren som kör en stor robot. Det som gör det här spelet dåligt kommer verkligen inte från spel själv, utan snarare rörelsesensor som ägs av Kinect. Enheten gör faktiskt en konstig simulering av interna rörelser spel det här är konstigt.

3. Shrek - Dice

Om du någonsin har spelat spel "Slagfält" eller spel artificiell TÄRNINGAR andra kommer du inte att tro på det spel detta gjordes av utvecklare lika bra som de är. Spel detta har nivå design elaka, tråkiga uppdrag, och för att inte tala om Shrek-animationen när du kör kan vara svårt att kontrollera. Dessutom finns det historier som inte är tydliga och skämt som du inte förstår var det roliga är.

4. Urban Champion - Nintendo

Urban Champion är en spel skapad av utvecklingsteamet Nintendo som också gör det Super Mario bröderna och Legenden om Zelda.

Detta är slåss spelde mest obskyra primitiva nyanserna som du kommer att spela. Ditt uppdrag blir bara att komma in i en avloppshål hos din motståndare. Du kommer garanterat att undra var det roliga ligger spel detta?

5. Minoritetsrapport: Everybody Runs - Treyarch

Hörde ordet Treyarch det första du kommer att tänka på är definitivt en oavgjort Call of Duty: Black Ops vilket är väldigt roligt att spela. Tja, när du tittar och spelar spelMinoritetsrapport: Alla kör detta kommer du definitivt inte att tro om de också gjorde det spel detta.

Spel vilket är en anpassning av filmen som spelas av tom Cruise den är fylld med tråkiga linjära berättelser. Slå upp spelet vad han tjänade imponerade inte på det spel det är konstgjort utvecklare lika bra som Treyarch.

Tja, det är 5 spel Konstgjord AVFALL utvecklare stor framgång gör besviken. Om du någonsin har spelat spel Glöm inte dela din erfarenhet i kommentarfältet ja.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found