7 spel med det bästa stöldtemat på Android

Stöldtema i spelet har också trängt igenom Android-spelmarknaden, det har till och med en ganska bra potential. Här är 7 av de bästa Android-spelen på temat stöld.

Stöld är ett allvarligt brott. Detta händer ofta i vardagen, oavsett om det är att stjäla en vara eller också pengar. Men detta inspirerar faktiskt speltillverkare, där stjälning förvandlas till en mycket rolig sak, naturligtvis, i samband med spelet.

Stöldtema i spelet har också trängt igenom Android-spelmarknaden och har till och med en ganska bra potential. Så vad är de bästa tjuftema-Android-spelen på Android? Låt oss ta en titt på 7 av de bästa Android-spelen med stöldtema.

  • 8 unika Android-spel med konstnärliga mönster
  • 15 bästa Android-spel för Google Cardboard VR

Det bästa stöldtema spelet på Android

1. Rån Bob

Android-tjuvspelet som vi kommer att diskutera först är Robbery Bob. Guppa är en tjuv som släpps av någon från fängelset, där personen gör Bob till sin underordnade. Chef från Guppa ger dig stölduppdrag.

Som berättelsen ovan kommer du naturligtvis att agera som Guppa som kommer att genomgå stölduppdrag. Du kommer att spela som en riktig tjuv, smyga dig in i huset och sedan manövrera så att du inte blir fångad av husets ägare och naturligtvis tar målobjektet för att bli stulen.

2. Tjuvens kung

Vill du bli 'The Thieves King'? Spela det konstgjorda Android-spelet utvecklareZeptoLab den här. Detta spel har ett ganska unikt sätt att spela, där du tävlar med andra spelare för att stjäla varandra.

Du kommer senare att skapa en bas som du kan redigera efter eget tycke. Du kan också skapa ett rum pussel som innehåller fällor så att andra spelare inte lätt plockar upp dina pärlor. Å andra sidan kommer du också att agera för att lösa det bas gjord av motståndare för att hämta sina ädelstenar

ZeptoLab Strategispel LADDA NER

3. Pappa var en tjuv

Vad händer om vår far är en tjuv? Det är temat för detta Android-tjuvspel. Du kommer att spela som en fadertjuv som korsar en byggnad för att ta värdesaker i varje rum.

Detta spel är ganska enkelt, du måste bara glida upp eller ner för att flytta rum, där i varje rum måste du ta pengarna i kassaskåpet. Naturligtvis måste du också vara försiktig med de hinder som finns som en farmor som kommer att sparka dig, en polis bakhåll eller till och med en raket som skjuts utifrån byggnaden av en helikopter.

Rebel Twins Arcade Games LADDA NER

4. THEFT Inc. Stealth Thief Game

Vill du ha ett komplext Android-tjuvspel? THEFT Inc. Stealth Thief Game är svaret. Du kommer att spela rollen som en tjuv som stjäl från en byggnad, som i Hollywood-filmer.

Med en CCTV-synpunkt kommer du att flytta din karaktär från ett rum till ett annat, immobilisera polisen och äntligen plocka upp föremål som är målet för stöld. Den svaga atmosfären som kännetecknar en byggnad som inte är i drift ökar också sin egen spänning.

5. Tjuvjobb

Om du vill ha ett stöld Android-spel som är lämpligt för avkoppling och enkel, det finns konstgjorda spel Tekko Games det är Tjuv Job. Spel löpning som de flesta, men med karaktären av en tjuv.

Här får du i uppdrag att styra karaktären av en tjuv som springer för att hoppa över varje tak i byggnaden och göra glidaoch skridskor på kablar. Naturligtvis i varje spelläge löpningkommer det att finnas en vakt, nämligen polisen.

6. Dumb Thief Breakout

Android unikt spel heter Puzzle Escape i kombination med tjuvtemat, som otänkbart är en extraordinär sak. Dumb Thief Breakout lyckades ta med dessa två teman i ett mycket spännande spel.

Naturligtvis är din roll återigen en kriminell som kommer att stjäla i ett hus, men innan du kan komma in i huset måste du lösa pusslet i varje rum så att du kan fortsätta till nästa rum.

7. Kan du stjäla det: Secret Thief

Fortfarande med en kombination av teman pussel och tjuv, bara den här gången med hjälp av förstapersonsmetoden eller synpunkt omedelbart saknar karaktär. Du kommer att söka i hela rummet fyllt med pussel som du måste lösa, vilket leder dig till det målobjekt du ska stjäla.

Ja, det var allt 7 av de bästa tjuvspelen på Android JalanTikus-versionen. Naturligtvis är dessa stjälspel endast för underhållning och borde inte vara din inspiration att vidta skamliga åtgärder i den verkliga världen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found