7 dyraste skinn på mobila legender, bara sultanen har?

Mobile Legends är verkligen gratis att spela, men priset på de skinn som erbjuds är absurt dyrt!

Trots status Gratis att spela, inte få spelare Mobile Legends, proffs och nybörjare som spenderar en förmögenhet på köp skinn och Starlight-medlem.

Skins ger inte taktiska fördelar när man spelar, men skinn gör hjältarna svalare så att du är mer självsäker när du spelar.

Men ibland har dessa skinn ett absurt dyrt pris, några till och med upp till 4 miljoner, gäng! Nyfiken? Här sammanfattar ApkVenue 7 dyraste skinn i mobillegender.

  • 8 sätt att få gratisskal för mobila legender: Bang bang
  • Så här skickar du mobillegendeskinn till dina vänner
  • 7 skäl till varför Mobile Legends är bättre än Vainglory

7 dyraste skinn i mobillegender

För Mobile Legends-spelare är det verkligen stolt att ha dyra skinn. Inte konstigt att de är villiga att spendera tillräckligt bara för att få nya skinn.

Tja, här är de 7 dyraste skinnen i Mobile Legends.

1. Bane - greve Dracula

Denna hud lanserades ursprungligen för att välkomna Halloween. Som namnet antyder förändras denna hud Fördärv att vara en Dracula.

Men samtidigt göra om Bane, en av de dyraste skinnen i Mobile Legends, har också genomgått förändringar.

Denna hud förändrar banan för att bli helt gyllene, naturligtvis matchar den priset på sultanens nivå som är inställd för denna hud.

Du måste förbereda dig 1089 diamant eller nästan motsvarande 300 000 IDR för att få denna hud.

2. KOF Skin

Mobile Legends samarbeta med spel King of Fighter (KOF) att producera KOF-skinn. Dessa skinn tas direkt från King of Fighter-karaktärerna.

Hittills finns det 6 hjältar som har KOF-skinn, nämligen Karina, Guinevere, Chou, Aurora, Dyrroth och Gussion. Varje karaktär är utrustad med tillägget av en unik japansk dialog.

Skinn från Guinevere, Chou, Aurora och Gussion kan endast erhållas genom begränsade evenemang (begränsad händelse) KOF.

När det gäller hud Dyrroth-Orochi Chris bärs 1288 diamant eller däromkring Rp310 000. Hud Karina-Leona kan erhållas gratis.

3. Zodiac Skin

Mobile Legends presenterar Zodiac Skin, som är skinn med temat för de 12 zodiaksymbolerna. Utformningen av dessa skinn visar i allmänhet galaxer och stjärnor.

Det finns 9 hjältar som har fått Zodiac Skin, inklusive Irithel, Martis, Aurora, Lancelot, Hilda, Minotaur, Selena, Karina, Zhask, Badang, Odette, Lunox och Helcurt.

Denna hud ger en förändring i utseendet på hjälten och skicklighetseffekter, nästan motsvarande den episka huden.

För att få en Zodiac-hud måste du spela Zodiac kallelse. Ni måste spendera runt 1500-1600 diamant eller motsvarande Rp330 000 till 350 000 IDR.

Förutom att det är dyrt, är denna hud ganska sällsynt på grund av den begränsade inköptiden.

4. Alucard - Obsidian Blade

Hud Alucard den här är den senaste Legend-skinen från Mobile Legends. Naturligtvis med Legend status, det finns många förändringar som har införts.

Kalla det Alucard-utseendet med svartlila accenter som ser svalare ut. Dessutom skedde förändringar i färdighetseffekter och grundläggande attack. Effekt återkallelse ger till och med Alucard-animering på en motorcykel som helt klart är väldigt cool.

Status som en Legend-hud, denna Alucard-hud kan inte köpas direkt som andra skinn. Du måste spela Magic Wheel att få Magic Crystal som kan bytas ut mot denna hud.

Det tar ungefär 10.000-12.000 diamanter eller motsvarande 3-4 miljoner rupier, gäng! Även om priset är dyrt kommer du naturligtvis att se annorlunda ut än andra Alucard.

5. Gord - Conquerer

Gord vanligtvis synonymt med magi och färgen blå. Denna Legend-hud ger dock en något drastisk förändring.

Gords utseende är nu en robot och de blå accenterna på färdigheterna ersätts nu med rött och lila.

Dessutom skicklighetseffekter och återkallelse också upplevt förändringar. Animationer av färdigheter 'andlig dusch' aka skill 3 Gord som ursprungligen var blå blir nu lila med blixtens effekter runt honom.

Precis som Alucard-Obsidian Blade-huden kan denna hud endast erhållas genom att använda Magic Crystals som erhållits genom att spela Magic Wheel.

6. Miya - Modena fjäril

Modena fjäril väldigt annorlunda än huden Miya Övrig. Den mest uppenbara förändringen är i Miyas utseende med mer elegant hår och rosett, accenterad i lila-blått.

Andra ändringar inkluderar attackanimering, skicklighetseffekter och effekter återkallelse vilket är inte mindre coolt. Speciellt i skicklighet 2 där pilarna som kommer ut är mycket tydligare.

Hur man får denna legendskinn liknar andra Legend-skinn, naturligtvis till ett pris som inte är billigt.

7. Sabre - Codename Storm

Som en av de första hjältarna i Mobile Legends, Sabel blev också den första hjälten som fick legenden.

Naturligtvis med Legend-statusen ger denna hud Sabre många förändringar, låt oss kalla det Sabres utseende som det borde vara Gundam-robotar.

Dessutom skicklighetseffekter och återkallelse att vara mycket coolare. Ändå, som andra Legend-skinn, måste du spendera tillräckligt för att få denna hud.

Tja, där är han 7 dyraste skinn i mobillegender. Hur är du intresserad av att få denna hud? Eller finns det andra dyra skinn som du tycker är inte mindre coola?

Snälla du dela med sig i kommentarfältet, ja!

Läs också artiklar om Android och iOS eller andra intressanta artiklar från Ramadhanu Mulya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found