De 7 bästa SEGA Android-emulatorerna i december 2017

SEGA är känt som en av de bästa retrokonsolerna genom tiderna. För dig nostalgi, här är 7 av de bästa SEGA Android-emulatorerna i december 2017 som du måste prova just nu.

Vem är 90-talets generation som inte känner till den här retro-spelkonsolen? SEGA verkligen bli en konkurrent Super Nintendo Entertainment System (SNES) via konsolen SEGA Genesis. Har du någonsin spelat på den här konsolen killar?

Nu för de av er som vill vara nostalgiska ser det ut som om det kommer att bli enklare tack vare Android-smarttelefonen. Du kan spela old school-spel, här är det 7 av de bästa SEGA Android-emulatorerna i december 2017 att du måste försöka.

  • 7 bästa PSP Android-emulatorer för november 2017
  • 20 bästa Android-emulatorer 2021 för PC och bärbar dator, lättast!
  • 10 bästa emulatorspel för Android 2017

De 7 bästa SEGA-Android-emulatorerna i december 2017

1. AndroGens

Fotokälla: Foto: uptodown.com

AndroGens är en beprövad prestanda Android SEGA-emulator. Stöd 99,9% alla SEGA-spel gör det överlägset de flesta emulatorer.

Applikationer utvecklade av Tizmo Play Detta har också varit tillgängligt ett tag i Google Play Store. Kom precis på uppdatering, AndroGens själv har till och med laddats ner mer än 2 miljoner gångerkillar.

TizmoPlay webbläsarappar LADDA NER

2. Classic Boy (Emulator)

Fotokälla: Foto: makeusof.com

Klassisk pojke kan inte bara användas för att spela SEGA Genesis konsolspel. Du kan också spela PlayStation 1-spel, Nintendo 64, Game Boy Advance och många fler i denna applikation.

Classic Boy själv utvecklades av Bärbar Android. Nu med stöd från många konsoler blir du naturligtvis mer nöjd med nostalgi för retrospel.

Bärbara Android-webbläsarappar LADDA NER

3. Matsu PSX Emulator - Multi Emu

Fotokälla: Foto: apk-dl.com

Även om den har namnet PSX Emulator, Matsu stöder också nästan alla gamla konsoler. Från SNES, GameBoy Advance till SEGA Genesis.

Du behöver inte heller oroa dig för uppdatering som ges MXE Studio som utvecklare av Matsu. Anledningen är förutom att vara flitig uppdateringI framtiden kommer Matsu att stödja Nintendo DS-konsolen till PlayStation Portable.

Apps Productivity Studio MXE DOWNLOAD

4. MD.emu

Fotokälla: Foto: youtube.com

MD.emu kan vara den bästa SEGA Genesis-emulatorn som rekommenderas för dig. Den här applikationen också öppen källa så att den kan anpassas efter dina behov.

Applikationer utvecklade av Robert Broglia Den stöder stödfunktioner som du verkligen behöver. Från Android-stöd för gamepad till att kunna komma in fuska du vet. Det kommer att bli ännu mer spännande.

Ladda ner Robert Broglia webbläsarappar

5. RetroArch

Fotokälla: Foto: uptodown.com

RetroArch bli en emulator som stöder flera spelkonsoler samtidigt. För själva SEGA-konsolen kan du spela Master Drive, Genesis, SEGA DC, Game Gear och 32X i bara en applikation.

Kan laddas ner gratis, utvecklad RetroArch Libretro den har viktiga funktioner som spara för att fuska kod. Men du måste göra några justeringar innan du använder RetroArch.

Ladda ner Libretro Productivity Apps

6. GENPlusDroid

Fotokälla: Foto: crackberry.com

GENPlusDroid är en SEGA Android-emulator som kan användas på nästan alla smartphones. Denna applikation stöder från och med Android 2.0 du vet.

Applikationen utvecklad Halsafar den har en mycket intressant funktion. Du kan använda en Android-gamepad och så vidare. Du kan också spela med två personer via flerspelarläge.

Halsafar webbläsarappar LADDA NER

7. Retroemulator

Fotokälla: Foto: apk-dl.com

Retro emulator erbjudande användargränssnitt enkelt spel som maximerar spelupplevelsen. Denna applikation stöder också användning på smartphones och surfplattor.

För de av er som bara vill komma ihåg utvecklades SEGA-emulatorn Melword-gruppen det här är värt att överväga. Genom 16-bitars grafik kommer du naturligtvis att missa dig killar.

Ladda ner MELWORD GROUP LP Browser Apps

Så det är de 7 bästa SEGA Android-emulatorerna i december 2017 som du måste prova. Med alla fördelar måste du naturligtvis bara välja vilken som passar dina behov. Har du några andra rekommendationer? Kom igen dela med sig i kommentarfältet nedan.

Läs också artiklar om Emulator eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found