undvik utspridda privata foton, här är 6 sätt att säkra dina privata foton

Älskar sexiga selfies men är rädda för att bli hackad som #Fappening-skandalen som drabbade kända artister som Jennifer Lawrence och Kate Upton? Oroa dig inte, ApkVenue har en lösning

På senare tid har vi varit chockade över läckaget av flera nakna bilder av världskonstnärer i Fappening-fallet som Jennifer Lawrence, Kate Upton, Ariana Grande och andra genom sina personliga molnlagringskonton och sprids genom den anonyma sociala webbplatsen 4chan. Vi tänker också på detta, vad händer om det här fallet också attackerar de av er som gillar att behålla dina personliga selfies eller lagra värdefulla filer på din smartphone och det visar sig att du också använder molnbackupfaciliteter eller automatisk synkronisering Övrig.

Få det inte stulet av andra människor. Därför kommer vi att berätta för dig hur du stänger av automatisk säkerhetskopiering (automatisk synkronisering) av dina fotofiler till molnlagringsmedia och tips för att undvika att stjäla dessa värdefulla filer.

  • 7 sätt att säkra datasekretess från hackareattacker
  • Tips för att smarta telefoner med fingeravtryck ska vara säkra
  • Så här skyddar du tangentbordet från en Keylogger du inte vet om

Undvik att sprida privata bilder, här är 6 sätt att säkra dina personliga bilder

1. Hur kan sådan datastöld uppstå?

Användare av molnlagringsanläggningar behöver faktiskt inte vara rädda för säkerheten och krypteringen av de konton som används. Det som måste ägnas stor uppmärksamhet är dock lösenordet som används som ingångspunkt för kontot, eftersom de flesta användare som hackas misstänks använda lösenord som är för lätta att gissa.

Glöm inte dessutom, även om bilderna eller filerna på din smartphone har raderats kan filerna fortfarande finnas i molnet, vilket gör dem sårbara för att bli stulna.

2. Stäng av funktionen Photo Stream i iCloud

För dig iPhone-användare går du bara till Inställningar> iCloud> Fotonoch stäng sedan av markeringen Min fotoström och Foto delning. Dessutom måste du ta bort dina foton eller dokument som tidigare har säkerhetskopierats Foton> Album> Min fotoström

3. Stäng av funktionen Kameraöverföring i Dropbox

Om du är Dropbox-användare på Android kan du också stänga av anläggningen Kamerainläsning genom att komma åt Inställning> Stäng av kameraöverföring. Bortsett från det måste du ta bort alla oönskade filer manuellt.

4. Använd tvåstegsverifiering

Även om det tar mer tid att ställa in ditt konto för att ha tvåskiktsverifiering, är detta ett säkert steg så att oönskade personer inte får åtkomst till ditt konto. Varje moln som Google Drive och iCloud är utrustat med den här funktionen så att efter att du loggat in på ditt konto måste du också ange ditt mobilnummer så att varje åtgärd du gör får du ett meddelande via din smartphone.

5. Använd Boxcryptor

Du kan också använda ytterligare applikationer som ett ytterligare skydd för dina filer via molnlagringsanläggningar. Programmet Boxcryptor är tillgängligt för Android och PC och kan kryptera dina filer i molnet så att bara du har stulits kan du bara öppna dem.

6. Lösenord

Detta är också viktigt. Även om många vet att lösenord är känsliga och måste beaktas noggrant, förstår många fortfarande inte att de lösenord som används är uppenbarligen lätta att gissa. Det var det största problemet i det fallande fallet som hände igår.

Det här är några tips om kraftfulla steg för att skydda dina privata foton från nyfikna händer. Finns det något vi saknat? Glöm inte att ge din åsikt via kommentarfältet nedan.

Dropbox Produktivitetsappar LADDA NER Office-appar och Googles affärsverktyg LADDA NER Antivirus- och säkerhetsappar Secomba GmbH LADDA NER

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found