5 applikationer som används för att sammanställa de bästa digitala böckerna

Letar du efter en rekommendation för en applikation som används för att sammanställa en digital bok i EPUB-format? Kolla in informationen i ApkVenues artikel den här gången.

För närvarande är digitala böcker en form av media som ofta används i den akademiska världen och i arbetslivet.

Enkel åtkomst och högre säkerhetsskydd gör att digitala böcker används i större utsträckning i professionella sammanhang.

Till skillnad från Microsoft Word-filer där alla kan redigera filen fritt, har inte alla tillgång till att redigera digitala böcker. Behöver speciell programvara.

De applikationer som används för att sammanställa digitala böcker i EPUB-format är följande.

Applikationer som används för att sammanställa digitala böcker med EPUB-format är följande

Det finns olika applikationer på din dator som du kan använda för att kompilera eller skapa digitala böcker, och av de många applikationerna har några av de bästa applikationerna valts ut av ApkVenue.

Dessa rekommendationer väljs utifrån de funktioner och funktioner de erbjuder. Det kan inte bara användas för att sammanställa digitala böcker, vissa applikationer har också funktioner bibliotekshantering.

Utan vidare, här är de rekommenderade applikationer som används för att sammanställa de bästa digitala böckerna på marknaden idag.

1. Sigil

Sigil är en av applikationerna som används för att sammanställa digitala böcker med det största antalet användare världen över.

Denna viktiga programvara stöder också funktioner multiplatform, där du kan använda den här applikationen på Windows, Linux och Mac.

Funktionerna som erbjuds av Sigil är ganska kompletta. Du kan öppna, redigera och hantera digitala boksamlingar som du har genom denna applikation utan problem.

Gränssnittet som används av denna applikation är ganska tydligt och enkelt att använda. Du hittar enkelt de olika funktionerna som Sigil erbjuder genom denna skärm.

Dessutom är dess enkla utseende också intressant att titta på, lämpligt för bokälskare som längtar efter enkla nyanser.

2. Scribus

Den rekommenderade applikationen som används för att sammanställa digitala böcker i EPUB-format är Scribus. Denna applikation kan också användas på olika datorsystem.

Denna applikation är formad öppen källa vilket betyder du kan använda den gratis utan att behöva spendera några pengar alls, och det är fortfarande en rättslig åtgärd.

Erbjuder inte bara en gratis applikation, Scribus också utrustad med olika redigeringsfunktioner som liknar Microsoft Word vilket naturligtvis kommer att vara användbart när du gör redigeringsprocessen.

Dessutom är gränssnittet för detta ordbehandlingsprogram också snyggt och lätt att titta på, så du kommer inte bry dig om att hitta vissa funktioner i den här applikationen.

Det här programmet är lämpligt för dig som precis börjat skapa digitala böcker och behöver ett enkelt program som kan tillgodose dina allmänna skrivbehov.

3. Mobipocket Creator

Nästa digitala boksamlingsapplikation Jakas rekommendation är Mobipocket Creator. Det här programmet har också använts i stor utsträckning runt om i världen för att skapa EPUB.

Genom det här programmet kan du skapa den digitala boken du drömmer om att använda de olika funktionerna som denna applikation erbjuder.

Mobipocket Creator också burkimportera olika typer av dokument som PDF, HTML och doc vars resultat du kan använda som skrivmaterial.

Du också kan lägga till ett omslag i den digitala boken som du skriver i den här applikationen för att lägga till professionalismstillgång till de digitala böckerna du skapar.

Bortsett från det tillåter Mobipocket Reader också sina användare att lägga till andra detaljer i en skriftlig bok som signatur, ISBN, recension och så vidare.

4. Kaliber

Ytterligare en applikation som används för att sammanställa digitala böcker i EPUB-format är Caliber. Den här applikationen är klassificerad väldigt komplett när det gäller att ordna digitala böcker.

I den här applikationen kan du skapa digitala böcker i form av EPUB, hantera din digitala boksamling, och språkstödet i denna applikation är också mycket varierande.

Kaliber också Den kan läsa olika dokumentformat som PDF, Doc, txt, html och andra dokumentfiler.

Du kan också skapa tidskrifter och andra liknande digitala böcker där bilden är ett av de element som du vill markera i den bok som ska sammanställas.

5. Scriba

Den slutliga rekommendationen för en applikation som används för att sammanställa digitala ePUB-böcker är Scriba. Förutom att du kan skapa EPUB-filer kan du också skapa andra digitala böcker i PDF- eller mobi-form.

Utseendet på denna ordbehandlingsapplikation är också mycket intressant, kan du skriva medan du tittar på förhandsgranskningen av boken som genereras i formuläret 2 sidvisningar.

Denna applikation klassificeras också som mycket lätt, och filstorlek installatörenmindre än 30 MB, kommer inte att göra din dator tyngre.

Dessutom behöver de av er som vill använda Scriba-appen inte spendera pengar eftersom den här appen är gratis av skaparen.

Det här är några rekommendationer för applikationer som används för att sammanställa de bästa digitala böckerna på internet idag.

Med hjälp av denna applikation blir processen att göra din digitala bok enklare och resultaten blir snyggare.

Förhoppningsvis är informationen som ApkVenue delar den här gången användbar för er alla, och vi ses igen i nästa artiklar.

Läs också artiklar om Appar eller andra intressanta artiklar från Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found