10 bästa offline robotspel för Android

Rekommendationer för de bästa offline robotspel som du kan spela på en Android-smartphone utan internetanslutning, och det är naturligtvis gratis!

Spännande spel behöver inte bara vara onlinespel. Spel som kan spelas offline på Android-smartphones är faktiskt också mycket populära.

En av dem är ett slagsmål eller robot-tema.

Den här gången kommer ApkVenue att ge dig en rekommendation robotspel offline bästa du kan spela på Android.

Det bästa offline-robotspelet på Android

Robotspel med teman som sträcker sig från strider, utforskar staden eller till och med dans är faktiskt inte mindre coola att spela utan internet, även offline.

För dina spel- och robotälskare måste du prova dessa tio offline robotspel för Android. Cekidot!

VISA ARTIKLAR

1. Stridsrobotar!

Stridsrobotar! är ett offline krigsrobotspel som inbjuder dig att slåss mot olika andra jagioana robotar. Du kan välja mellan ett brett urval av robotkaraktärer med funktionerna och sofistikeringen för varje vapen.

Du behöver inte oroa dig för internetnätverket, du kan spela det här spelet till ditt hjärta och kämpa för att slå dussintals andra robotar utan att behöva vara ansluten till internet. Så det finns ingen anledning att inte spela det här spelet länge.

Spel Spel COLOPL, Inc. LADDA NER

2. Walking War Robots

Detta spel skapades av en utvecklare som heter Pixonic LLC. Walking War Robots är ett spel som är fullt för dig att spela 6 mot 6 i strid realtid.

Med så många vapen och funktioner som du kan använda gör ditt lag till vinnaren och din robot som den starkaste roboten i strid.

Pixonic LLC Skjutspel NEDLADDNING

3. Robot Expedition

Gillar du inte strid men vill fortfarande spela spel med robot-tema? Sedan Robot Expedition är spelet du letar efter.

Som titeln antyder kommer detta spel att bjuda in robotkaraktären du väljer att göra en expedition och hitta olika unika saker som du kan samla in. Vad är den här unika saken? Försök att spela det själv.

Little Thing Adventure Games LADDA NER

4. Robot Unicorn Attack 2

After Breakdown Games är utan tvekan en av de framgångsrika utvecklarna av att skapa det bästa androidrobotspelet i form Robot Unicorn Attack 2.

Ja, den andra serien har förbättrat funktionerna och funktionerna sidrullning och dubbelhoppning gör det här spelet bekvämare och säkert roligare att spela. Handhastighet är en av nycklarna till att vinna detta spel.

Spel Arkad efter uppdelning Spel LADDA NER

5. Robotdansfest

Back är inte ett kamptema-spel, Robotdansfest som namnet antyder kommer att bjuda in dig att "slåss" på dansgolvet med coola robotar.

Ja, fingerhastighet också smak som kan justera musiken genom att flytta den är den viktigaste avgörande faktorn för att kunna erövra detta spel. Om du uppmärksammar är detta spel utan tvekan en slags kombination av Transformers och Step Up.

Mobage Music Games LADDA NER

Spel nr 6-10

6. Real Steel Champions

Vilken robotfläkt har aldrig hört eller sett filmen Real Steel. Ja, den här filmen med temat robotstridighet under mänsklig kontroll har verkligen framgångsrikt fastnat i robotälskarnas hjärtan.

Real Steel Champions inbjuder dig att bli robotägare och delta i robotkonkurrenser som sträcker sig från regionala nivåer till internationella mästerskap.

Detta spel skapat av Reliance Big Entertainment är ett av de mest populära offline-robotspel på grund av det stora urvalet av robotar och tillbehör som är ganska små.

Gör din hjälterobotmästare i varje tävling som följs för att avsluta det här spelet.

Sportspel Reliance Big Entertainment (UK) Private Limited NEDLADDNING

7. Transformers Age of Extinction

Återigen, ett spel som också är anpassat från en film, den här gången är det robotfilmens tur, som utan tvekan är den bästsäljande roboten i historien.

Transformers Age of Extinction uppmanar dig att hjälpa Optimus Prime och hans vänner att utrota Decepticons som tänker förstöra jorden. Story vilket är intressant är en av fördelarna med detta spel.

Spel DeNA corp LADDA NER

8. Moto Robot Transformation

Den här gången är det din tur att spela ett robotspel med motorcykeltema. Ja, Moto Robot Transformation garanterar att inte svika dig.

Trött på Transformers-karaktärer, varav de flesta bara kan förvandla robotar till bilar, i det här spelet kan roboten du väljer förvandlas till en cool sportmotor efter din smak. Spännande, eller hur?

Hämta: Moto Robot Transformation

9. Robot Bros Deluxe

Titeln på detta spel påminner dig om Mario Bros-spelet? Ja, Robot Bros Deluxe Faktum är att den har ett spel som verkligen kan inspireras av det legendariska spelet.

Med cirka 75 nivåer uppmanas din robot att gå igenom olika resor med hinder och fiender som måste erövras. Det känns som att spela futuristisk Mario Bross.

Hämta: Robot Bros Deluxe

10. Stadsrobotstrid

Senast där Stadsrobotstrid. Detta spel, som tar bakgrunden till staden Las Vegas, USA, inbjuder dig att slåss mot de onda robotarna i staden som är känd för sitt spelande.

Striderna du bor i är garanterat spännande med en mängd coola vapen och explosioner producerade av sofistikerade bomber.

Ladda ner: City Robot Battle

Det är Jakas rekommendation för tio av de bästa offline-robotspel på Android som du kan spela utan internet. Ni robotälskare kommer definitivt inte att gå ur stil.

Har du en rekommendation som inte är mindre spännande än de tio matcherna ovan? Glöm inte att säga det i kommentarfältet.

Läs också artiklar om Android eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found