hur man ändrar facebooknamn (fb) på mobiltelefon och pc

Förvirrad över hur man ändrar det senaste Facebook-namnet? Så här ändrar du det enklaste FB-namnet på HP och PC (uppdaterad 2020)

Trött på ditt Facebook-namn (FB)? Vill du byta ut det med det coola och uppdaterade FB-namnet? Eller vill du ändra ditt efternamn till din pojkvän?

Naturligtvis är människor uttråkade och vill ha förändring, inklusive att bli uttråkade med Facebook-namnet. Facebook tillhandahåller faktiskt en funktion för att ändra ditt namn. Det finns dock några saker som du måste vara uppmärksam på.

Om du vill veta hur du ändrar ditt namn på Facebook har ApkVenue tillhandahållit de enklaste stegen för dig.

Du måste verkligen följa tipsen hur man byter namn på Facebook via PC eller mobiltelefon den här! Inte förrän en minut, verkligen, gäng!

Naturligtvis kan du ändra ditt Facebook-namn på Android eller iPhone!

Så här ändrar du det senaste Facebook-namnet 2020 för HP och PC

Om du känner att ditt Facebook-namn är för alay, det finns ett ex-namn eller vill ändra det med ett smeknamn, kan du enkelt göra det kook, gäng!

för de av er som fortfarande är förvirrade över hur man byter FB-namn, var inte ledsen! ApkVenue ger dig ett komplett sätt att ändra ditt Facebook-namn som du enkelt kan göra på en PC eller mobiltelefon.

Villkor och hur man enkelt byter FB-namn

Inte bara hur man byter namn på FB, i den här artikeln berättar ApkVenue dig också några saker som du bör vara uppmärksam på innan du byter namn

Istället för att du ångrar det är det bättre om du först överväger Jakas förklaring nedan!

Saker att se efter när du ändrar ditt Facebook-namn

Tydligen kan du inte bara ändra eller ändra namnet på Facebook. Det finns saker NÖDVÄNDIG du är uppmärksam innan du byter namn.

Här är tre som du bör vara uppmärksam på när du vill ändra ditt Facebook-namn:

1. Endast riktiga namn får användas

Facebook MÅSTE nu varje användare att använda det riktiga namnet enligt ditt identitetskort. Så det enda namnet du kan ändra är ditt efternamn eller efternamn.

2. 2 månader paus för att ändra namn

Detta är mycket viktigt för dig att vara uppmärksam på! Facebook har en tidsfördröjning eller gräns för att ändra sitt användarnamn.

Om du har bytt namn inom 60 dagar kommer Facebook att förbjuda dig att ändra det igen.

3. Behöver en KTP för att ändra namnet

Fotokälla: Tricks99

Om du vill ändra namn men Facebook avvisar det är det möjligt att Facebook misstänker att du använder en falsk eller pseudonym.

Så för att bevisa att du använder ditt riktiga namn kommer Facebook att be dig att ladda upp ditt KTP-foto.

Olika sätt att byta namn på Facebook via PC och HP

Nu är det dags för ApkVenue att ge tips om hur du byter namn på Facebook. Du kan ändra ditt namn antingen på din dator / dator eller på din smartphone. Här är stegen:

1. Hur man ändrar FB-namnet på en PC / Laptop

 • Steg 1: Logga in med ditt Facebook-konto som vanligt på din PC / Laptop

 • Steg 2: Klicka på menyn falla ner högst upp till höger och välj sedan menyn Inställningar och sekretess.

 • Steg 3: På menyn Inställningar och sekretess klickar du på "Inställningar" för att öppna menyn "Allmänna kontoinställningar".
 • Steg 4: Klicka på Redigera i kolumnen Namn för att ändra ditt Facebook-namn.
 • Steg 5: Ange det namn du vill ha. Du kan inte använda stora bokstäver eller symboler slarvigt, gäng. Klicka i så fall på Granska ändring.
 • Steg 6: Inmatning Lösenord Din Facebook för att bekräfta din namnändring.
 • Steg 7: Gjort! Nu kan du ersätta ditt FB-namn med ett nytt.

2. Hur man ändrar FB-namn på mobil

Om du inte har tid att ändra Facebook-namnet på din dator kan du också ändra FB-namnet på din mobiltelefon, du vet! Metoden är också lätt, gäng.

 • Steg 1: Logga in och öppna Facebook på din mobiltelefon. Åh ja, du kan göra den här metoden antingen via Facebook eller Facebook-applikationen.
Appar Sociala meddelanden Facebook, Inc. LADDA NER
 • Steg 2: Gå till profilen och klicka på logotypen tre rader som finns i hörnet av Facebook-hemsidan, välj sedan menyn Inställningar och sekretess som är längst ner. Gå sedan in i menyn inställningar.
 • Steg 3: På sidan Kontoinställningar, välj på alternativet Personlig information.
 • Steg 4: Klicka på Namn för att börja ändra ditt Facebook-namn.
 • Steg 5:Ändra sedan ditt FB-namn som du vill och klicka sedan på Granska ändring.
 • Steg 6: Ange ditt Facebook-lösenord och klicka sedan på Spara ändringar.
 • Steg 7: Gjort! Nu har ditt namn ändrats på Facebook. Riktigt enkelt, eller hur, gäng?

3. Hur man byter namn på FB Lite

Facebook Lite är en Facebook-applikation som är utformad för att vara lättare och effektivare i kvoten. Denna applikation är perfekt för de av er som fortfarande använder potatis mobiltelefoner eller vars kvot är låg.

Tydligen finns det också ett sätt att ändra namnet på FB Lite, du vet. Hur? Kom igen, se helt nedan!

 • Steg 1: Öppna applikationen Facebook Lite som har installerats på din mobiltelefon, logga sedan in med ditt konto. Klicka på Facebook-sidan radikon 3 i det övre högra hörnet.
Appar Sociala meddelanden Facebook, Inc. LADDA NER
 • Steg 2: Välj menyn Inställningar.
 • Steg 3: På fliken Kontoinställningar, välj Personlig information. Klicka sedan Redigera på kolumnen namn för att ändra namnet på FB Lite.
 • Steg 4: Ange det namn du vill ha. Om så är fallet, skriv Granska ändring. För att verifiera, ange ditt Facebook-lösenord och välj sedan Spara ändringar.
 • Steg 5: Klart, deh! Nu har du framgångsrikt bytt namn på Facebook Lite.

Det här är tipsen från ApkVenue om hur du ändrar ditt Facebook-namn enkelt och snabbt. Förhoppningsvis kan dessa tips hjälpa dig!

Snälla du dela med sig och kommentera den här artikeln för att få information, tips & tricks och nyheter om teknik från Jalantikus.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found