spara minne! Det här är 7 spännande Android-spel med storlekar under 10 MB

Du kan spela Android-spelen nedan utan att behöva ta för mycket minne. Mycket lätt att spela, nyfiken på spelet? Kolla in hela historien!

Du är på väg ladda ner spännande spel, men minneskapacitet smartphone igen kritisk? Du behöver inte oroa dig för du har fortfarande hopp om spela spännande spel verkligen. Android-spel med små storlekar är verkligen mycket sällsynta och mycket svåra att hitta. Speciellt om spelet verkligen är coolt kommer att bli riktigt stor storleken.

Android-spel med liten storlek oftast den vanligaste storleken 15 MB och högre, men det skiljer sig från några av spelen som ApkVenue kommer att granska nedan. Du kan spela Android-spelen nedan utan att behöva tömma för mycket minne eftersom de bara är mindre än 10 MB stora, så det är väldigt lätt att spela, nyfiken på spelet? Kolla in hela historien!

  • 20 av de mest spännande Android Sniper Games 2019 (gratis)
  • HEMLIGHET! 12 mystiska spelsteg som spelare sällan känner till (del 1)
  • 6 av de coolaste indiespelen genom tiderna

7 roliga Android-spel under 10 MB, redo att ladda ner?

1. Skies of Glory

Krigsspelälskare måste verkligen spela spelet Skies of Glory för trots att storleken bara är 9 MB Detta spel visar också mycket dålig grafik. Du kommer att föras in i andra världskriget, spelarens uppgift är bara kontrollera planet, sedan utrota och förstöra fiender med start från plan, baser, fartyg och så vidare.

2. Asfaltmotor

Om Asfaltlek andra racerbilar, då Asfaltmotor lita på motor. Spelets uppdrag som måste uppnås är inte ett lopps seger utan snarare letar efter mynt längs vägen. Det finns bara en utmaning i det här spelet, nämligen förbi bilarna försöker undvika att falla. Om du vinner får du ett avancerat uppdrag till nästa nivå. Spelets storlek är också mycket liten 7 MB endast.

3. Dragracing

Precis som hans namn, Drag Racing, naturligtvis, presenterar uppdraget för en drag race, som är en race som bara förlitar sig på den raka vägen upp Avsluta. Underskatta inte grafiken, eftersom storleken på detta spel är mycket rimligt 6 MB. I det här spelet kan du också köpa överlägsna bilar krävs för att tjäna poäng tillräckligt för att få det.

4. Stor lastbil

Om du någonsin har spelat bil spel tidigare, då skulle du se ner på det här spelet eftersom du såg skillnaden i grafik som var så slående. Detta biltema-spel är väldigt spännande med ett uppdrag att korsa de hinder som finns för att nå mållinjen, även om det kan sägas från en grafisk synvinkel väldigt ful, även super ful, detta spel kommer att tillfredsställa dig. Eftersom storleken på detta spel är mycket liten, bara runt 5 MB endast.

5. Drömhusdagar

Detta spel har temat för livet, så det liknar Sims-spelet, det är bara att det här spelet är mer spännande enligt ApkVenue. Dream House Days kräver att du hanterar en lägenhet och andra uppgifter. Inte bara hantera lägenheten bara om du spelar det tillräckligt långt, så kan du gifta dig med en av tjejerna som också är en andra chef för en lägenhet. Wow, som livet i den verkliga världen, va!

6. Stora flottflottor

Stora flotta strider också ett av de bästa krigsspelen med liten storlek någonsin. Detta spel kräver att du kontrollerar ett flygplan och sedan får ett mycket spännande uppdrag! Försök att flyga med dina vänner och förstör sedan fiendens fartyg till slutet.

Bortsett från den lilla spelstorleken, strider även Great Fleet stöder multiplayer mode! Så du kan bara lita på det med dina vänner Blåtand för att ansluta den.

7. Dr. Körning

Dr Games Körning skiljer sig från andra typer av spel, om tävlingsspel vanligtvis krävs nådde 1: a position Dr. Körning räkna ut genom antalet värden som du får från bilden på bilen som du har kontrollerat, sväng i ordning glida så att du får poäng. Det här spelet kan ge dålig grafik, men observera att spelets storlek inte kommer fram 10 MB.

Där är han 7 små Android-spel under 10 MB. Kanske kan de sju spelen ovan vara det bästa valet när minneskapaciteten på din Android-smartphone tappar.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found