vill du köpa en begagnad ps4? läs först dessa 11 tips så att du inte ångrar det (del 1)

För att övervinna det ganska dyra priset på PS4, väljer generellt någon att köpa en begagnad PS4. Men innan du köper är det en bra idé att följa följande 11 tips från ApkVenue. Kom igen, se bara på JalanTikus!

Från de första dagarna av PS1 till nu PS4 är Playstation fortfarande en populär spelkonsol i Indonesien. Även om det är populärt bör det noteras att en PS4 har ett ganska anständigt pris.

För att övervinna detta väljer generellt någon att köpa en begagnad PS4. Men innan du köper är det en bra idé att följa följande 11 tips från ApkVenue. För om du inte gör det kan du ångra dig senare. Lyssna, låt oss!

  • Varför kan inte Playstation 4 (PS4) spela Pirated? Detta är anledningen
  • Varför är Playstation mer populärt än Xbox i Indonesien?
  • 3 av 10 PlayStation-brytare från Indonesien! (Del 2)

11 tips för att köpa en begagnad Playstation 4 (PS4) (del 1)

Så att du undviker bedrägerier, vad är sättet att köpa en bra begagnad PS4. Kom igen, titta bara på tipsen enligt följande.

1. Försök alltid att köpa den senaste PS4-modellen

Fotokälla: Bild: Console Deals

Även om de är av samma typ har PS4 många modeller. Med början från Fett (CUH-1006), Fett Gen2 (CUH-1106), Fett Gen3 (CUH-1206), Smal (CUH-2006) och Pro (CUH-7006). Genom att köpa den senaste PS4-modellen betyder det att du har köpt en PS4 med den mest perfekta och mest uppdaterade tillverkaren.

2. Om du tvingas köpa Refursbish, välj Official Refurbish

Fotokälla: Bild: Produktrecensioner Net

Renovera har två typer i allmänhet. Nämligen inofficiell och officiell, förutom att den inte längre existerar. Renovera den här tjänstemannen är en renovering gjord av Sony-fabriken. Lådan är vit och förseglad. PS4 renovera tjänstemannen själv går igenom processen kvalitetskontroll vilket är detsamma som en ny PS4.

3. Låt dig inte lockas av Ex Japan eller liknande

Fotokälla: Bild: Google

Att öka varornas värde, vanligt säljare kommer att locka dig med orden i dessa saker Ex Japan eller liknande. Även om det är sant Ex Japan, men tyvärr betyder det inte att kvaliteten på PS4 är bättre, men det är detsamma som de andra. Vad som avgör om det är bra eller inte är mer hur användaren är innan den används.

4. Se till att köpa en PS4 med SEA-regionen (Sydostasien)

Fotokälla: Bild: PS Dev Wiki

PS4 har ett SKU-nummer (Lagerhållningsenhet) vilket är olika för varje region. För Indonesien ingår det i SEA-regionen. Så se till att din PS4 har en SKU-kod som slutar på 06. Till exempel CUH-10XX, se till att den här XX är 06. Annars kan du inte få officiell Sony Indonesiens garantiservice.

5. Försök fortfarande garanterat och be om personlig garanti

Fotokälla: Bild: IP Mart

PS4 har i allmänhet en officiell garanti för ett helt år, du kan kontrollera det online uppkopplad via en webbplats som ägs av Sony. Om du vill ta slut kan du också betala för en förlängning på upp till 3 år. Men om det inte finns någon officiell garanti, be om en personlig garanti säljare minst tre dagar.

Webbplats för att kontrollera Playstation-produktgarantin

VISA ARTIKLAR

Så det var tipsen från ApkVenue att köpa en begagnad Playstation 4 (PS4) första del. Vad tror du, finns det några andra tips? Om det finns, lämna det i kommentarfältet, ja tack.

Se också till att du läser relaterade artiklar Playstation 4 eller annat intressant skrivande från Andalas son.

Banner: Business Insider


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found